jillian michaels ile şekle girme günlüğüm

hohorek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
152
87
Merhaba güzeller.
Kendime hem not olarak hemde yapan arkadaş varsa beraber destek olarak konu açmak istiyorum.
Dün akşam itibariyle jillian michaels 30 day shred serüvenine bende katıldım.
Before after fotoğrafları çok etkileyici.

Kendimi anlatmak gerekirse;
Boy: 1,58cm
Kg: 66kg
Kol: 32cm
Göğüs: 94cm
Bel: 81cm
Kalça: 103cm
Basen: 65cm

15.05.2015 tarihinde Level 1 ile başladım.
Kızlar dünkü acımı anlatmama imkan yok. Bir süre call da yapmıştım fakat o bunun yanında hiçbir şeymiş.
Zorlu denen 9dknın sonunda bende yere serildim, biraz durakladım kalp atışım normala indi. Sonra yine devam ettim. Zaten kırmızı yanaklı biriyim 30dk sonunda yüzüm mora dönmüştü. Banyoya kendimi zor attım.
Gerçekten terletiyor. Yüzümden sular aktı, hatta gözümü bile yaktı o derece.

Motive olmak için hergün buraya yazmayı planlıyorum. Bana katılacak arkadaşlar olursa çok mutlu olurum.

Beni bu zorlu yolda yalnız bırakmayın güzeller.:KK200:

16.06.2015 tarihinde Level1 - 2.günüm:KK49:

Spora başladığımda kollarımı hiç hareket ettiremediğimi farkettim öyle ki tutulmuşum. Kardiyo hareketlerini yaparken çok zorlandım. Ve sonraki günün sabahına daha fazla tutulmuş halde uyandım. İnşallah bu ağrılar geçicek :KK17:
Üst bacaklarım yanıyor kızlar.

Kimseler yazmasa da ben devam ediyorum. Napalım bizim blogumuz yok buraya yazıyoruz :63:

17.06.2015 tarihinde Level 1 - 3. günüm

Cardio hareketlerinde kollarda çok yoruluyordum ama bu sefer daha rahat geçti. 9. dakikada yine durakladım fakat sonrası güzel geçti. Şu boks hareketini yaparken daha fazla oturdum ve gerçekten gerilmeyi hissettim.
Ve benim için en önemlisi artık dizden de olsa şınav çekebiliyorum. Dünden beri göğüslerimde acı var. Sanırım şınavın etkileri. Çok mutluyum :)
:KK76::KK76:

18.06.2015 tarihinde Level 1 - 4. günüm

Hareketleri çok da zorlanmadan yapmaya başladım gibi. Gerçi cardio hareketlerinde yine ara ara duraklamalarım oluyor ama durmak yok.
Bu sabah mezurayı görünce göbeğimi bir ölçeyim istedim ve 77cm görünce şok oldum:KK57::KK57: 4 günde 4cm gitmiş. Basen hariç ötei bölgelerden de 1'er cm vermişim. Çokk mutluyumm :21::21::21:

19.06.2015 tarihinde Level 1 - 5. günüm.

İftardan sonra hareketleri yapmak iyi geliyor. Cardiolarda yine zorlanıyorum fakat daha iyiyim. Birde en sondaki mekik hareketi tam bir baş belası. Ağrılarım yok gibi artık.

hadi bakalım, okudum beşinci günün ve gayet iyi gidiyorsun. Ağrıların da gitmiş. Vücudun da alışmaya başlıyor demek ki :)
Ben de başlıcam evde spor yapmaya. Burdan paylaşmıcam ama ara sıra burdan sana destek olurum. Hadi bakalım. İyi çalışmalar, iyi incelmeler sana.

merhaba canım.. devam ediyor musun jilliana.. ben de dün başladım bugün 2. yi yaptım.. kardiolarda ara vermek zorunda kalıyorum maalesef.. sonraki günler daha rahat geçiyor mu

Merhaba kızlar. Adet olunca ara vermek zorunda kaldım. çok sancım oluyor nefesim yetmiyor yapmaya. Ama bu akşam daha hafif şekilde Leslie yapıcam. Bu dönem geçince yine devam edicem Jilli'ye :)
Cardiolarda arada bende duruyorum. Ama 4 ve 5. günler daha kolay geçti. Şınav çekebildim, o ilk cardioları tam yaptım sonlara doğru biraz durdum.
Ramazanında etkisi olabilir ama görenler çekildin bi toparlandın dediler. Gerçekten işe yarıyor yani.

X