Merhaba güzeller.
Kendime hem not olarak hemde yapan arkadaş varsa beraber destek olarak konu açmak istiyorum.
Dün akşam itibariyle jillian michaels 30 day shred serüvenine bende katıldım.
Before after fotoğrafları çok etkileyici.
Kendimi anlatmak gerekirse;
Boy: 1,58cm
Kg: 66kg
Kol: 32cm
Göğüs: 94cm
Bel: 81cm
Kalça: 103cm
Basen: 65cm
15.05.2015 tarihinde Level 1 ile başladım.
Kızlar dünkü acımı anlatmama imkan yok. Bir süre call da yapmıştım fakat o bunun yanında hiçbir şeymiş.
Zorlu denen 9dknın sonunda bende yere serildim, biraz durakladım kalp atışım normala indi. Sonra yine devam ettim. Zaten kırmızı yanaklı biriyim 30dk sonunda yüzüm mora dönmüştü. Banyoya kendimi zor attım.
Gerçekten terletiyor. Yüzümden sular aktı, hatta gözümü bile yaktı o derece.
Motive olmak için hergün buraya yazmayı planlıyorum. Bana katılacak arkadaşlar olursa çok mutlu olurum.
Beni bu zorlu yolda yalnız bırakmayın güzeller.
Kendime hem not olarak hemde yapan arkadaş varsa beraber destek olarak konu açmak istiyorum.
Dün akşam itibariyle jillian michaels 30 day shred serüvenine bende katıldım.
Before after fotoğrafları çok etkileyici.
Kendimi anlatmak gerekirse;
Boy: 1,58cm
Kg: 66kg
Kol: 32cm
Göğüs: 94cm
Bel: 81cm
Kalça: 103cm
Basen: 65cm
15.05.2015 tarihinde Level 1 ile başladım.
Kızlar dünkü acımı anlatmama imkan yok. Bir süre call da yapmıştım fakat o bunun yanında hiçbir şeymiş.
Zorlu denen 9dknın sonunda bende yere serildim, biraz durakladım kalp atışım normala indi. Sonra yine devam ettim. Zaten kırmızı yanaklı biriyim 30dk sonunda yüzüm mora dönmüştü. Banyoya kendimi zor attım.
Gerçekten terletiyor. Yüzümden sular aktı, hatta gözümü bile yaktı o derece.
Motive olmak için hergün buraya yazmayı planlıyorum. Bana katılacak arkadaşlar olursa çok mutlu olurum.
Beni bu zorlu yolda yalnız bırakmayın güzeller.