- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
Dis hekimi asistanligi okuyorum:)ingilizce öğretmenliği. Sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dis hekimi asistanligi okuyorum:)ingilizce öğretmenliği. Sen?
Dis hekimi asistanligi okuyorum:)
Misafiriniz gelmeden hemen yapın o zaman. :) ben dün geçe bırakmamaya çalıştım iyi oldu. Akşam üşeniyor insan. İşten çıktıktan sonra biraz dinlenip yapmak en iyisi sanırım.kızlar hepiniz nereye gittiniz çok sessiz kalmış burası,
bu gün inşallah jillianı yapmaya çalışacağım, ama - de yiyebilirim, zira misafirim gelebilir![]()
kızlar hepiniz nereye gittiniz çok sessiz kalmış burası,
bu gün inşallah jillianı yapmaya çalışacağım, ama - de yiyebilirim, zira misafirim gelebilir![]()
yazalı 39 dk olmuş bu sürede yaptım geldim diye yazarsın inş=) Evdesin madem kaldıur totoyu yap üşenme hadi. Ben eve gidince eğer oturacak olursam kendimde çok zor güç buluyorum kalkmak için .Bende birazdan yapmayı düşünüyorum ama bugün hiç istek yok nedense![]()
yazalı 39 dk olmuş bu sürede yaptım geldim diye yazarsın inş=) Evdesin madem kaldıur totoyu yap üşenme hadi. Ben eve gidince eğer oturacak olursam kendimde çok zor güç buluyorum kalkmak için .
Cok yeni bi bolum canmcanım bölüm yeni açıldı sanırım,
7.takima 54diye bildirmistim mezun olamiyorum o kiloya dusmedennn:)))Sen diyet mi yapıyorsun canım ya çok güzel ki vücudun!??
Ayaklarina saglik canm benmMerhaba güzellikler, gününüz umarım güzel geçmiştir. Sporumu az önce bitirmiş bulunmaktayım. 4/10 tamamdır..![]()