Zaten özeldeki doktorlara bakıyorum onlarda da kötü yorumlar varÖzele git öyleyse
Sorunuzu tam anlamamakla birlikte eğer bana soruyorsanız şu an Adana’dayım fakat Ankara’da okuyorum yani ordan da doktor önerisi alabilirimAnkara mi?
Kesinlikle jinekoloji olarak kadin doktor önermemOnlar günde kaç kişiyi muayene ediyorlar çekinmene gerek yok. Ve daha rahat olabilmen için kadın doktor tercih edebilirsin.
Niyeyse ben de böyle düşünüyorum. Zaten benim sıkıntım utanmak değil bu agresif tavra maruz kalmakKesinlikle jinekoloji olarak kadin doktor önermem
Genel yorum yapmamakla beraber çoğunda mahremiyeti önemseme yok ve karşısındaki hemcinsi olduğu rahatliktanmidir bilemiyorim daha agresif sert davraniyorlar
Aslında korktuğumu söylemem iyi olur galiba. Özel muayenehaneye gidince fiyat olarak çok fark yok mudur? Öğrenciyim çünküDoktora korktuğunuzu söyleyin.ben söylemiştim.hatta küçük boy spekulum kullanacaksınız değil mi diye de sormuştumne saçma..neyse sen bakma, derin nefes al dedi..biraz acıdı o kadar. Uzatması.smear testi yaptırmıştım. .sonra da ultrasonla baktı...düşündüğüm kadar kötü değildi ama insan korkuyor ışte..doktora açık açık söyle..hatta özel hastane yerine özel muanehaneye git bence
Ben bu konularda kesinlikle özel hastane taraftariyim çünkü devlette hastanesinde yogunluk nedeniyle zaten işleyiş cok hızlı mahremiyet deseniz neredeyse sıfır derdinizi anlatmak isteseniz bir cok kadin hastalıkları polikliniği bir kac hastayı içeriye beraber alıyor zaman kaybı olmasın hızlı hareket etmek adına.Merhaba, 23 yaşındayım ve cinsel olarak aktif olmama rağmen jinekologa gitmedim. Öyle korkuyorum ki anlatamam. Zaman zaman doktora gittiğimizde sinirli tavırlarla verilen ters cevaplara maruz kalıyoruz ya başka bir bölüme gittiğimde bu beni çok etkilemese de kadın hastalıkları söz konusu olunca böyle bir tavırla karşılaşmaktan çok korkuyorum. Bu saat oldu ben internetten şehirdeki bütün doktorlara yazılan yorumları okuyorum. Senelerdir erteledim ama artık muayene olmak zorundayım. Cesaretimi toplayıp doktoru araştırmadan yakınımdaki bir hastaneye gitme kararı almıştım fakat dayanamadım yorumlara baktım ve doktor hakkında sinirli, kötü davranıyor gibi yorumlar görünce hayalimdeki doktoru bulmak için araştırma yapmaya başladımKafayı yemek üzereyim niye bu kadar korkuyorum anlayamıyorum. Adet olduğumda tontiş bir doktora gitmiştim, ondan beridir hiç muayene olmadım kendime çok kızıyorum. En kötü ne olabilir ki diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor. Adanadan doktor önerisi veya düşündüğüm gibi korkutucu olmadığıyla ilgili tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Bi kac kez bu tarz şeylere sahir oldugum icin bu konuda yorum yaptimNiyeyse ben de böyle düşünüyorum. Zaten benim sıkıntım utanmak değil bu agresif tavra maruz kalmak
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Yoğun olmayan bir hastaneyi tercih edeyim en iyisiBen bu konularda kesinlikle özel hastane taraftariyim çünkü devlette hastanesinde yogunluk nedeniyle zaten işleyiş cok hızlı mahremiyet deseniz neredeyse sıfır derdinizi anlatmak isteseniz bir cok kadin hastalıkları polikliniği bir kac hastayı içeriye beraber alıyor zaman kaybı olmasın hızlı hareket etmek adına.
Hatta birde doktorun yoğun gunuysevyada sıkıntılı hastası varsa yada sıkıntılı bir günündeyse birde agresif davranmasına karşı karşıya kalabiliyorsunuz.
Ama özel hastane öyle değil doktor her turlu profosyonel hareket etmek durumunda ve en azindan mahremiyete dikkat ediliyor.
Gerçi büyük şehirlerde yogunluk nedeniyle ozel hastanelerinde devlet hastanelerden farki yok ama onerim durumunuz varsa ozel hastaneyi tercih edin
Rica ederim umarım iyi bir doktora denk gelirsinizTeşekkür ederim yorumlarınız için. Yoğun olmayan bir hastaneyi tercih edeyim en iyisi
Biraz farkeder tabi.ama özel hastanelerde devlet hastanesi gibiAslında korktuğumu söylemem iyi olur galiba. Özel muayenehaneye gidince fiyat olarak çok fark yok mudur? Öğrenciyim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?