- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Korkma canım alışırsın git gel. Hiç sıkıntı yapma başta senin gibi herkes çekinir korkar. Ama kısa sürede bakıyor zaten 1 dk falan. Korkmana gerek yok. Yumurta rezervini de mutlaka sor nasılmış diye.Merhaba, 23 yaşındayım ve cinsel olarak aktif olmama rağmen jinekologa gitmedim. Öyle korkuyorum ki anlatamam. Zaman zaman doktora gittiğimizde sinirli tavırlarla verilen ters cevaplara maruz kalıyoruz ya başka bir bölüme gittiğimde bu beni çok etkilemese de kadın hastalıkları söz konusu olunca böyle bir tavırla karşılaşmaktan çok korkuyorum. Bu saat oldu ben internetten şehirdeki bütün doktorlara yazılan yorumları okuyorum. Senelerdir erteledim ama artık muayene olmak zorundayım. Cesaretimi toplayıp doktoru araştırmadan yakınımdaki bir hastaneye gitme kararı almıştım fakat dayanamadım yorumlara baktım ve doktor hakkında sinirli, kötü davranıyor gibi yorumlar görünce hayalimdeki doktoru bulmak için araştırma yapmaya başladımKafayı yemek üzereyim niye bu kadar korkuyorum anlayamıyorum. Adet olduğumda tontiş bir doktora gitmiştim, ondan beridir hiç muayene olmadım kendime çok kızıyorum. En kötü ne olabilir ki diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor. Adanadan doktor önerisi veya düşündüğüm gibi korkutucu olmadığıyla ilgili tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Batıkent tarafına gelebilirseniz son gittiğim kadın doğum doktoru çok iyi bir doktordu. İlk umut tıp merkezi, doktor özlem güngör. 115 TL muayene ücreti. Muayene ederken şimdi şunu yapacağim afedersin, şimdi elimle muayene edeceğim biraz baskı hissedebilirsin vs diyordu. Verdiği tedavi de hemen işe yaradı.Sorunuzu tam anlamamakla birlikte eğer bana soruyorsanız şu an Adana’dayım fakat Ankara’da okuyorum yani ordan da doktor önerisi alabilirim
Ankara’da gidecekseniz ve maddi durumunuz el verirse Bayındır Hastanesi’ni öneririm ben, Söğütözü şubesi. Yıllardır gittiğim her doktorundan memnun kaldığım bir hastane, bütün çalışanları gerçekten çok kibar, bence siz de memnun kalırsınız.Sorunuzu tam anlamamakla birlikte eğer bana soruyorsanız şu an Adana’dayım fakat Ankara’da okuyorum yani ordan da doktor önerisi alabilirim
Merhaba, 23 yaşındayım ve cinsel olarak aktif olmama rağmen jinekologa gitmedim. Öyle korkuyorum ki anlatamam. Zaman zaman doktora gittiğimizde sinirli tavırlarla verilen ters cevaplara maruz kalıyoruz ya başka bir bölüme gittiğimde bu beni çok etkilemese de kadın hastalıkları söz konusu olunca böyle bir tavırla karşılaşmaktan çok korkuyorum. Bu saat oldu ben internetten şehirdeki bütün doktorlara yazılan yorumları okuyorum. Senelerdir erteledim ama artık muayene olmak zorundayım. Cesaretimi toplayıp doktoru araştırmadan yakınımdaki bir hastaneye gitme kararı almıştım fakat dayanamadım yorumlara baktım ve doktor hakkında sinirli, kötü davranıyor gibi yorumlar görünce hayalimdeki doktoru bulmak için araştırma yapmaya başladımKafayı yemek üzereyim niye bu kadar korkuyorum anlayamıyorum. Adet olduğumda tontiş bir doktora gitmiştim, ondan beridir hiç muayene olmadım kendime çok kızıyorum. En kötü ne olabilir ki diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor. Adanadan doktor önerisi veya düşündüğüm gibi korkutucu olmadığıyla ilgili tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Valla ben rutin aralıklarla gider muayene olurum bir sürü farklı doktora da gittim yıllardır bi defa bile beni tersleyen bi doktor olmadı . Doktordan beklentiniz ne mesela bence onu düşünün ben rutin kontrol için gittigimden bir sorunum olmadan gitmiş oluyorum byani motivasyonum yerinde üzgün değilim o insanlar sürekli asık suratlı (ki normal hasta insanlar) insanları görüyo . Onların da kendi hayatlarında sorun olabilir.Merhaba, 23 yaşındayım ve cinsel olarak aktif olmama rağmen jinekologa gitmedim. Öyle korkuyorum ki anlatamam. Zaman zaman doktora gittiğimizde sinirli tavırlarla verilen ters cevaplara maruz kalıyoruz ya başka bir bölüme gittiğimde bu beni çok etkilemese de kadın hastalıkları söz konusu olunca böyle bir tavırla karşılaşmaktan çok korkuyorum. Bu saat oldu ben internetten şehirdeki bütün doktorlara yazılan yorumları okuyorum. Senelerdir erteledim ama artık muayene olmak zorundayım. Cesaretimi toplayıp doktoru araştırmadan yakınımdaki bir hastaneye gitme kararı almıştım fakat dayanamadım yorumlara baktım ve doktor hakkında sinirli, kötü davranıyor gibi yorumlar görünce hayalimdeki doktoru bulmak için araştırma yapmaya başladımKafayı yemek üzereyim niye bu kadar korkuyorum anlayamıyorum. Adet olduğumda tontiş bir doktora gitmiştim, ondan beridir hiç muayene olmadım kendime çok kızıyorum. En kötü ne olabilir ki diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor. Adanadan doktor önerisi veya düşündüğüm gibi korkutucu olmadığıyla ilgili tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?