Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sprial taktırmak çözüm değil maalesef.. çünkü spiralle hamile kalan çok kişi var.. sen istemiyorsan eğer istemediğin bir şeyi sana yaptıramaz kimse buna hakkı yok yani
merhaba bayanlar ben nişanlıyım nişanlım asker bi ilişki yasadık 2 yıl oldu adet dönemlerimde ara ara degısmeler oluyor ilişki sık sık olmuyor 2 ayda bir falan oluyor 2 aydır yaklasık 15 gun bı gecıkme yasıyorum doktor herseyın normal dıyor ve suan asırı derecede adet belirtım var sökülmesi için ne yapmalıyım
İmam nikahı mı ? Çok komik gerçekten . Nikahın amacı etrafa duyurmak bakın zina yapmıyoruz demektir. Siz 4 kişi arasında nikah yapınca herşey tamam bi çocuk eksik demi ..pes arkadaş pes
Peripere katılıyorum. Bence resmi nikah olmadan da hiç birşey yapma. İnsanlara duyurmadan yapılan nikahın hükmü yoktur zaten dinende. Nikahlıyız zannederken zina yapıyor olabilirsiniz. Hele çocuk aslaaa
Gizliden dogum kontrol hapi veya 1 aylik -3 aylik korunma igneleri kkullan imam nikahli kocan olabilir sahibin degil bence sen bu adamdan resmi nikah kiysan bile cocuk yapma. Hangi devirde yasiyoruz hic anlamiyorum bu insanlari