Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanimlar haftaya kadin dogum doktoruna gidicem. Alttan muayene yaparken acitiyorlar mi. Ilk kez bu sekilde muayene olacagmda korkuyorm. Tahminen kac dakika sürüyo muayene merak ediyorm
Hanimlar haftaya kadin dogum doktoruna gidicem. Alttan muayene yaparken acitiyorlar mi. Ilk kez bu sekilde muayene olacagmda korkuyorm. Tahminen kac dakika sürüyo muayene merak ediyorm
Rahat ol canım hiç acıma olmuyor korkma yeterki o doktora bağlı 5 dk bile sürmedi kaç defa yaptırdım zaten jel sürdüğü için alet rahatca girebiliyor acıtmiyor
Rahat ol canım hiç acıma olmuyor korkma yeterki o doktora bağlı 5 dk bile sürmedi kaç defa yaptırdım zaten jel sürdüğü için alet rahatca girebiliyor acıtmiyor
Spekulumu kullanmıyor normal bi muayenede onu bana rahim filmi çekilirken kullandı smear testi 3 gün önce yaptırdım hissetmedim bile çok ince bi alet kullandı normal bi muayene olacaksan korkacak bi durum yok onları yapmaz büyük ihtimal