JİNEKOLOJİ MUAYENESİ

equenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
5
0
1
Bekarım, düzenli bir ilişkim var, şikayetim son iki seferdir ilişkimizden sonra kanama yaşadım. Yarın kadın doğum randevum var doktorum erkek. Doktorun erkek olması problem değil ama çekiniyorum ilk kez alttan muayene olucam sanırım, alttan muayeneyi kabul etmesem de oluyor mu? bana yön verir misiniz geriliyorum çok

Bekarlara zaten alttan bakmıyorlar

karnından bakılınca sorun tam anlaşılmayabilir. önce ultrasonla karnından bakmasını isteyebilirsiniz. kist vs.bunun gibi bişey varsa tedavi başlatabilir ama alttan bakmalıyız mutlaka diyebilir. düzenli ilişkisi olan kadınlar senede 1 kere semear testi yaptırması gerekir bu da alttan oluyor

Vajinal muayene en sağlıklısı ve inanın erkek doktorlar çok daha anlayışlı ve kibar oluyolar ve inanın bakmıyor bile ultrasondan kontrol ediyorlar işleri bu sağlığınız için ihmal etmeyin bence

Vajinal muayene en sağlıklısı ve inanın erkek doktorlar çok daha anlayışlı ve kibar oluyolar ve inanın bakmıyor bile ultrasondan kontrol ediyorlar işleri bu sağlığınız için ihmal etmeyin bence
Teşekkürler, kesinlikle doğru sağlık çok önemli bir kere yaşasam atlatırım sanırım bu gerginliği

Teşekkür ederim

Teşekkürler, kesinlikle doğru sağlık çok önemli bir kere yaşasam atlatırım sanırım bu gerginliği
Aynen canım hiç kasma kendini benim çok düzensizlik sorunum vardı hep karından baktiklari için sorunu cozemediler mesela evlenir evlenmez hemen gittim muayene oldum meğerse pcos varmış küçük küçük kistlerim varmış alttan muayene çok sağlıklı bir şey duzenli olarak her kadının yaptırması lazım Allah korusun kanser bile çok erken yaşlara indi ihmal etme için rahat etsin hatta yaşını bilmiyorum ama smear testi de aldır her sene tam kontrol olmuş olur çok önemli bir şey

Bakire değilsen alttan bakar daha net veri toplar öyle.

23 yaşındayım, çok haklısınız tavsiyeleriniz için çok teşekkürler geçmiş olsun size de

Bence vajinal muayene olun. Cinsel hayatiniz başlamışsa bu yapılabilir. Utanacak bir sey yok.

Ultrason penisin yarisi kadar kalinlikta. Ustelik kayganlastiricili olacak.

Smear alir mi bilmem ama ben vajinismus gecmisliyim. Zerre kadar acitmadi smear.

Utanmayin, çekinmeyin. Bir sorun varsa erkenden teşhis edilir. Vajinal muayene her zaman daha iyidir.

Utangaçlık yok fakat işte ilk ya ondan dolayı gerginim, birde panik bozukluğum var o da beni tedirgin ediyor nasıl bir durumla karşılaşacağımı bilmiyorum

Öyle de bekarsa doktor bakire diye düşünür evlenip boşanmadıysa
17 yaşındaki yeğenimi kadin doğuma götürdüm yanimda bekarmisin diye sormadi direk bakiremisin diye sordu muayene etmek icin ..cunku sorunu karindan bakılan ultrasonla belli olmuyordu

Bakire değilseniz vajinadan bakarlar kural böyledir. Onlara her gün binlerce hasta geliyor alışık bu durumlara onlar.

Kızın sorunu bu değil arkadaslar zaten söylemiş bekarım cinsel hayatım var diye. Neden bekaret konusu konuşulmuş anlamış değilim. Gelelim soruna cinsel ilişkiden sonra kanamayı rahim ağzındaki yara yapabilir. Enfeksiyon kapmış olabilirsin o yapabilir. mutlaka doktora gitmelisin. Smear testi yaptırmalısın. Kanaman ne şekilde hafif pembe mi yoksa lekelenme tarzında mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…