bilemem o tarafını,bende bir çok kez mantar oldum ve hiç bir zaman bakılıp örnek alınmadı, doktor benım anlatımlarıma göre tedavi uyguladı ve geçti ki 10 yıllık hemşireyim böyle bir şey duymadım yani regl dönemındeymıssın o kan regl kanamasıda olabılır zaten zara bir şey olduysa biraz acı hissederdin oldu mu böyle birşey
Ay çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız biraz
Ben de diyorum öyle bir yasaktan haberim yok
Regl olmasam gelen kana falan bakar rahatlarım da sonuçta bozulsa da anlamazdım ama dediğiniz mantıklı yarın bir gün evlensem kanamasa tazminat filan yani bunun hesabını veremez dimi hem işini biliyor sonuçta ay paranoyak oldum
Hpv nedir bilmiyorum ya
bende farklı birşley demiyorum prosedur dedıgım zaten bu kişi izni olduktan sonra zaten sorun yok
farklı şey diyorsunuz
kesinlikle yasak nasıl yapıyor demişsiniz
kızı iyice korkutmuşsunuz
ayrıca hymene dokunmamıştır bile kenardan örnek almıştır
yok arkadaşım sen rahat ol kimse öyle bi risk almaz.
artık bütün doktorlar önce kendi güvenliğini düşünüo sistem bu hale getirdi.
hpv siğile yol açan bi virüs
değişik çeşitleri var genital bölgede siğile yol açan çeşitleri var
belirti vermeyen tipleri de var
bazı tipleri rahimağzı kanserine yol açıyor.
vücuttan hep kalan bir virüs
rahimağzında hücresel değişiklikler oluyor mu onu belirlemek için smear testi yapılıyor
o da bakire olmayanlarda olur. tabi bakire olanlar da isterse yaptırır ama muhtemelen hymen yırtılır.
ayrıca şahsi görüşüm kişinin hymeni kazayla yırtılırsa o kişi hala bakiredir.
bekaret cinsel ilişkiyle bozulur, hymenin kazara yırtılmasıyla değil.
hymen embriyolojik bir doku artığıdır fazla işlevi de yok.
anlıyorum da yani calıstıgım hastanede staj gördüğüm hastanelerde böyle birşey duymadım şahitte olmadım,ona istinaden söyledim,hala aynı şeyi söylüyorum kişinin istediği olmadan yapılması kesinlikle yasak yani benim bildiğim bu,hymene dokunup dokunmadıgını ben bilemem tabiki böyle bir riski hiç bir doktor almaz bakanlık bu konuyla ilgili cok güzel çalışmalar yapıyor ben zaten konu sahıbı arkadasada zarın yırtılmıstır demedım benım takıldıgım sey hastanın izni olmadan muayene yapılması oldu
anlıyorum da yani calıstıgım hastanede staj gördüğüm hastanelerde böyle birşey duymadım şahitte olmadım,ona istinaden söyledim,hala aynı şeyi söylüyorum kişinin istediği olmadan yapılması kesinlikle yasak yani benim bildiğim bu,hymene dokunup dokunmadıgını ben bilemem tabiki böyle bir riski hiç bir doktor almaz bakanlık bu konuyla ilgili cok güzel çalışmalar yapıyor ben zaten konu sahıbı arkadasada zarın yırtılmıstır demedım benım takıldıgım sey hastanın izni olmadan muayene yapılması oldu
ama ne olursa olsun bakıre bir kıza bu tarz muayene yapılmamalı yapmaması gerekiyor yani zara dokunsun dokundurmasın öyle bir işlem ya-ma-maz!!!! senden izin aldımı bunun için peki?
ayrıca fizik muayene için yazılı izin alınmaz.siz boğaz kültürü alınırken imza mı atıyorsunuz her seferinde ya da kan almak daha girişimsel bir işlem.yazılı kağıt mı imzalıyorsunuz.sözlü izin yeterlidir.içiniz rahat etsin efendim,bir sorun olmamıştır.kızlık zarından kan gecebildiğine göre bir sorun yoktur.radyoloji teknisyenlerinin gazına gelip içinize kurt düşürmeyin.prosedür dediği şeyler zaten belirli aralıklarla toplanıp biz doktorların belirlediği şeyler
bi arkadaşın yazdıkları şok geçirmeme sebep oldukız yeşil akıntı diyor ki hiç görmedim öyle bişey belliki bayağı bir sorun var doktor görmeden test yapmadan nasıl anlicak ne olduğunu acaba sağlığımızdan önemli yapmayım şu zar olaylarını lütfen hem o çubukla akıntından örnek almıştır içine sokmuyor arkadaşım merak etme
sana açıkça yazayım erkeğin bozacağı zar hemen vajinanın ağzında değil bir erkeğin penisinin boyunu düşün hemen hemen o kadar ilerde bu zıkkım o kadar kolay değilYeşil ve çok yoğun bir akıntım vardı bugün doktora gittim
Benden kültür örneği aldı ama adetimin 4. günü filan bugün
Hala kanaman var dedi, pamuklu çubuk gibi bir şeyle aldı
Ama ben çubukta kan görünce çok korktum kızlar kanamam da devam ediyor ya kadın 5-6 yaşındaki kızlara yapıyoruz bir şey olmaz sapasağlam duruyor orda dedi ama :18:
Derdim birine hesap vermek değil sonuçta sağlığımdan mühim değil, lafıma değil kana bakıcak erkeğe de bir tane yapıştırırım ama insan bir tuhaf hissediyor ya böyle olmamalı diyoriçinden ne bileyim masada kalmış gibi bir korkuya kapılıyor anlatamadım ama anladınız siz
Var mı böyle bir şey yaşayan ya da bir şey olur mu ben çok korktum, endişelendim:18:
Benim bildiğim zorlamak lazım orayı bozulması için ben zarar verirsem başkaları neler yapar filan dedi Allah razı olsun baya neşeli, canayakın bir kadındı ama korktum zara dokundurtmamıştır herhalde doktor o sonuçta zarar vermez değil mi :18:
bilemem o tarafını,bende bir çok kez mantar oldum ve hiç bir zaman bakılıp örnek alınmadı, doktor benım anlatımlarıma göre tedavi uyguladı ve geçti ki 10 yıllık hemşireyim böyle bir şey duymadım yani regl dönemındeymıssın o kan regl kanamasıda olabılır zaten zara bir şey olduysa biraz acı hissederdin oldu mu böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?