Tüp Bebek Merkezleri Jinemed 'de Tüp bebek tedavisi gören var mı?

kızlar yakın zamanda kalamış tüp bebekte tedavi gören var mı aranızda?ben haftaya başlıyorum inşşllh.ilaçlar,işlemler falan.dr can şener,kalamışta yapalım dedi.iyi bi doktor gibi.muayene etti,rahim filmi çekti.ilgisi falan iyi,dinliyor..
kalamışla ilgili tereddütlerim oluyor benim de.çok iyi bilmiyorum merkezi,genetikçisini,embriyologunu..
doktorum istanbulun en eski merkezlerinden biridir,endişelenme diyor ama sizden birileri gitmişse en iyi araştırma yolu bu bence.lütfen artık biri çıksın bana ben de burda tedavi görmüştüm desinnnnnnnnnn

ben iki tedavimide jinemedde yaptırdım ikisi de negatifti. 3. yü IVI tüp bebek merkezinde yaptırdım, dr. erdal budak. tavsiye ederim hem fiyatları iyi hem merkez iyi hemde dr çok ilgili tavsiye ederim şu anda ikizlere hamileyim 1 hafta 1o günüm kaldı doğumuma. darısı başınıza inşallah....

.hayırlı olsun canım.artık bebeklerin seninle inşllh.kac yasındasın.sorununuz neydi.kalamısta mı besiktasta mı yaptırdın.

ben de jinemed kalamış da tedavi gördüm.PKO hastasıyım.benim tüp bebek değil ama ilaç kullanarak hamile kaldım.Şu an 6 aylık bir kızım var.Dr um Op Dr Mustafa Kır.Herkese tavsiye ediyorum.

Bu hastanede Tedaviyi Düşünen varsa gitsin Parasını çöpe atsın hiçbir fark olmaz ;düzenbaz bir kurum 9ay boyunca bana cgh denilen genetik testi yapacaklarını söyleyerek benden 2014 Mart Ayında 2100€ Alıp bana hiç haber vermeden iznim olmadan toplamı 1000$ Bile tutmayan hem de artık kullanılmayan teknikle Pgt yapan ve bunun için size indirim yapıldı aylarca deyip fatura kesmeyen ,parayı özellikle Kayıtsız olsun diye elden Alıp belgelendirmemize de engel olan, işin acısı bu olanlardan (yani cgh yerine Pgt yapıldığını)Tesadüfen öğrendiğim Yüzsüz edepsiz ve Allahtan korkmayanların çalıştığı bir hastane.tüm Çalışanları ağız birliği etse ve ispatlayamıyor Nasılsa diye düşünse de ALLAH VAR!Evlat sahipleri onlar da !!!İşin özü 20bin tl mi Göz göre göre yiyip de pişkin pişkin BIZ SIZE INDIRIM YAPTIK demiyorlar mı?Be hey akılsızlar toplam indirdiğiniz 5000₺ bile yokken benden 5000tl fazladan aldınız ne indirimi ,siz bindirmenin âlâsını yapmışsınız zaten.Aylarımın Boşa harcandığına mi üzüleyim ,harcadığım paraya mı ya da tüm gerçeği 9 ay sonra tamamen Tesadüfen dosya bilgilerimi istediğimde gördüğüme mi yanayım.eh ALLAH BÜYÜK ,bir hesap günü Nasılsa var!!!!Bu hastaneye güvenip de yola çıkmayın sonucunda Yıkılan umutlarımız ve harcadığınız zaman+para ile Öylece kalakalırsınız.

ben de teksen bey in hastası olmak isteyenlerdenim arkadaşlar
yeni tüp bebek tedavisi oldum ist tüp bebek de negatif sonuç aldım beklemem lazım mı bilmiyorum ama bebek istiyorum ümit lerim var
teksen bey tanıdığım bir arkadaşımın kızkardeşi 13 yıl sonra teksen bey in tedavisi ile hamile kaldı ve oğluşuna teksen bey in ismini verdi ama tabiii şuan yıllar geçmiş aynı ilgi mi var bilmiyorum
Merhaba, durumunuz nedir? Teksen Beyin hastasımıydınız? Bende onu düşünüyorum. Cevap için şimdiden teşekkürler

Back
X