Tüp Bebek Merkezleri Jinemed 'de Tüp bebek tedavisi gören var mı?

mutluluk hayırlı olsun canım 2.denemen ne zaman başlıyorsun bende jınemed beşiktasda yaptırdım dr.um dısardan gelmıştı hemşirelerden açıkcası biraz mmnun kalmamaştım ama hastene iii bir hastane şuan çok şükür 12.gün olumlu sonuç aldım 480 çoğul gebelık oluştu bakalım 2mi 3mü ultrasonda bellı olcak artık dediğin gibi kısmet bakalım..

bende jinemed de yaptırdım ilk mikromu.doktorum prof.mehmet idil. özel muayenehanesine gidiyordum jinemedle anlaşması varmış orada yaptı. 6.günüm beklemedeyim. genel olarak hastane ortamı ve hemşireler iyi.

hayırlsı olsun bana nazlısın dogum yapsan ne yaparız gbi sözler söyledler şaka şeklınde ama gerçek payda vardır.Neyse hayırlsı olsun 3günün kaldı sanrm güzel haberleriniduyarız işallah
kızlar buarada benım ıkzlerim oluyo kısmetse keselerini bgun gördüm..

Benim dr.um dışardan geldi. jinemed e 1700usd ödedik.
kızlar bu arada ben hamileyim. Gerçi öğreneli 10 gün oldu nerdeyse ama fırsat bulamadım yazmaya. Darısı başınıza. Prof. Mehmet ıdil i ısrarla tasiye ediyorum.

arkadaslar bende mayısın 8inde teksen beyle gorusmeye gitcem kasım ayında ankarada mıkro enjk olmustum tutmadı sımdı ıse jınemede karar verdık.umarım ıyı bı karardır cok bekledık ınsallah ıyı olur.teksen beyle bılgısı olanlar lutfen yazabılırmı...allah hepımızın yardımcısı olsun cok zor bı surec ben psıkolojık destek aldım.ancak yasayan bılır.... umarım hepımızınde birgun bebisi olur da onlardan basımızı kaldıramayız :ecrin_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar benim doktorum teksen bey.jinemed den memnunum.biraz yoğun oldukları için telaşlı bi halleri var hep ama ne sorsan açıklayıcı bi bilgi aliyosun.teksen bey de çok rahat bi insan seni çok güzel motive ediyor.rahatlatiyo.oraya her gidişimde endişe içinde gidiyorum sorularim oluyo ama teksen bey denn sonra psikoloğa gitmişim gibi rahatlamış çıkıyorum.benim sorunun ilginçti.ben 4 sene önce kendim hamile kaldim 2,5 aylıkken düşük yaptım .1sene sonra deenemeye başladım 1,5sene denedim olmadi.amerikan has.gittim dr.alper mumcu ya.1 aşılama yapıldı ama okadar eminlerki tutacağından olmadi.sonra jinemede geldim.1aşılama daha,olmadi.teksen bey şaşkın röntgen çekildi herşey iiii.eşimin bişeyi yok.1tüp bebek yaptık ,tutmadi.

2.tüp bebek denemesi teksen bey o kadar eminki 1yada 2 embriyo verelim üçüz olmasin falan deniyo transfer esnasinda ama olmadii.2 ay önce genetik tarama yapişldi. bende protein c fazlasi çıktı.allahtan genetik bozukluk yok.şimdi yine tedaviye basladik lukrinle.bakalim inşallah tutar busefer.yaniii bukadar aksiliğe ragmen dr dan gayet memnunum haberiniz olsunnnnnn.

ben de teksen bey in hastası olmak isteyenlerdenim arkadaşlar
yeni tüp bebek tedavisi oldum ist tüp bebek de negatif sonuç aldım beklemem lazım mı bilmiyorum ama bebek istiyorum ümit lerim var
teksen bey tanıdığım bir arkadaşımın kızkardeşi 13 yıl sonra teksen bey in tedavisi ile hamile kaldı ve oğluşuna teksen bey in ismini verdi ama tabiii şuan yıllar geçmiş aynı ilgi mi var bilmiyorum

Selamlar,Ben 2008 mart ayinda Teksen Beyin hastasi oldum arkadaslar,ilk asilamami o yapti,hastalarina karsi mesafeli ve soguk oldugunu dusunuyorum,ona gitmis tum arkadaslarimda da ayni sikayetleri duydum.Bana yapilacak islemleri hemsirelerden ogrendim ki ilk defa boyle bir islem yapilacagi icin oldukca endiseliydim ve doktorumun bana anlatmasini dilerdim,kalamis jinemedde personelin ilgisi, guleryuzu o donemde gercekten kotuydu,fakat Besiktas jinemed personeli gercekten cok iyiydi,guleryuzlu bir ekiple calisiyorlardi.Simdi durum nedir bilemiyorum,belki olumlu degisiklikler olmustur,ben sadece kendi yasadiklarimi paylasmak istedim,en iyisi doktorunuzla tanisip kendiniz karar verin,umarim hepimiz en kisa zamanda saglikli bebeklere kavusuruz,sevgiler.

selam arkadaşlar benim doktorum kendisi dışarıdan gelip her işlemi o yapacak kalamış jinemedde. ama benim merak ettiğim embriologları nasıl. çünkü zaten diğer işlemleri kendi doktorum yapacak. bu konuda bilgisi olan varsa çok memnun olurum gerçekten. çünkü bende genetik sorun olduğu için aynı zamanda PGT işlemi de yapılacak.

slm arkadaşlar bende beşiktaş jinemedde tüp bebek tedavisi gördüm dr teksen beydi sonuç negatif teksen bey hastalarına karşı çok mesafeli bir ay içinde sadece iki çift lafını duymuşturum hastalarını durum hakkında bilgilendirmiyo herşeyi hemşireleri yönetiyo hemşireler çok ilgili güler yüzlü ama asıl önemli olan dr dan o güven duygusunu almak bilmiyorum ben öyle düşünüyorum rabbim kimseye emek ziyanı vermesin inşallah hayırlısıyla hepimiz yavrularımıza kavuşuruz

slm arkadaşlar bende beşiktaş jinemedde tüp bebek tedavisi gördüm dr teksen beydi sonuç negatif teksen bey hastalarına karşı çok mesafeli bir ay içinde sadece iki çift lafını duymuşturum hastalarını durum hakkında bilgilendirmiyo herşeyi hemşireleri yönetiyo hemşireler çok ilgili güler yüzlü ama asıl önemli olan dr dan o güven duygusunu almak bilmiyorum ben öyle düşünüyorum rabbim kimseye emek ziyanı vermesin inşallah hayırlısıyla hepimiz yavrularımıza kavuşuruz

Ben jinemedi çok ciddi düşünüyordum. Ancak bazı tetkikleri dışarıda başka laboratuvara yaptırmak istememi kabul etmedikleri için soğudum ve oraya gitmekten vazgeçtim.

kızlar yakın zamanda kalamış tüp bebekte tedavi gören var mı aranızda?ben haftaya başlıyorum inşşllh.ilaçlar,işlemler falan.dr can şener,kalamışta yapalım dedi.iyi bi doktor gibi.muayene etti,rahim filmi çekti.ilgisi falan iyi,dinliyor..
kalamışla ilgili tereddütlerim oluyor benim de.çok iyi bilmiyorum merkezi,genetikçisini,embriyologunu..
doktorum istanbulun en eski merkezlerinden biridir,endişelenme diyor ama sizden birileri gitmişse en iyi araştırma yolu bu bence.lütfen artık biri çıksın bana ben de burda tedavi görmüştüm desinnnnnnnnnn

Back
X