Tüp Bebek Merkezleri Jinemed 'de Tüp bebek tedavisi gören var mı?

Merhaba Arkadaslar Allah Nasip ederse bizde bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz ilaçlar işlemler falan.. Jinemed'de tüp bebek tedavisi gören var mı ? memnun kaldınız mı? :Saruboceq: Cok zorlu bir sureç psikolojik destek alıyor musunuz?

selam canım ben iki sene önce ilk mıcro denememı kalamış jınemedde yaptırdım işlemlerın çoğu karşıdakı şubede oluyor.. doktorum munıp beydı ben çok memnun kaldım her aşamad. doktorum çok ilgılı ve bence harıka bı doktordu gebelık oluştu ikizdi ama bırı düştu sonra 24 . haftada dığerı çok zor bı olay kaybetmek .ama herşeye rağmen doktorumun benımle bırlıkte üzüntusunu gördum içten dı..........kaybetsemde hastaneden ve özellıkle doktorumdan memnundum ama hastanene nın asıl doktoru teksen çamlıbel için aynı şeyı söyleyemem...çok ilgili değil........herşey kısmet... eurofertılden ise asla memnun kalmadım doktor kendını kafdağında göruyo..........üçüncü denememı çamlıca medıcanada yaptırdım ömerfaruk vanlıoğlu ordanda çok memnun kaldım olumsuz ama yenıde iki ay sonra orda denıcem inş son şansımı.rabbım herkese yardım etsın bu zor bı imtıhan sabır ve metanet lazım.ve ıyıbı doktor elbettte....herkesın yolu açık olsun............:nazar:

selam canım ben iki sene önce ilk mıcro denememı kalamış jınemedde yaptırdım işlemlerın çoğu karşıdakı şubede oluyor.. doktorum munıp beydı ben çok memnun kaldım her aşamad. doktorum çok ilgılı ve bence harıka bı doktordu gebelık oluştu ikizdi ama bırı düştu sonra 24 . haftada dığerı çok zor bı olay kaybetmek .ama herşeye rağmen doktorumun benımle bırlıkte üzüntusunu gördum içten dı..........kaybetsemde hastaneden ve özellıkle doktorumdan memnundum ama hastanene nın asıl doktoru teksen çamlıbel için aynı şeyı söyleyemem...çok ilgili değil........herşey kısmet... eurofertılden ise asla memnun kalmadım doktor kendını kafdağında göruyo..........üçüncü denememı çamlıca medıcanada yaptırdım ömerfaruk vanlıoğlu ordanda çok memnun kaldım olumsuz ama yenıde iki ay sonra orda denıcem inş son şansımı.rabbım herkese yardım etsın bu zor bı imtıhan sabır ve metanet lazım.ve ıyıbı doktor elbettte....herkesın yolu açık olsun............:nazar:

Geçmiş olsun arkadasım gerçekten zorlu bir imtihan geçirmişsin..Allah hepimizin yardımcısı olsun..:teselli:

mutluluk kac yasındasın acaba kac yıllık evlısın merak ettımde ne zaman baslıyacan hıckımsı jınemedden hamıleyım duymadım senden duyarım ınsallah 4 gozle senı beklıyecem hayırlısı

Canım ben jinemed bursa da tedavi gördüm ve gebeyim.Dr Murat ERDEMİR di doktorum çok memnun kaldım ve forumdan da yazıştığımız bir çok gebe arkadaşım var jinemed te tedavi gören.
Hamilelik olamıyorsa sadece kurum veya doktorda suç aramamak gerek bence..

Canım ben jinemed bursa da tedavi gördüm ve gebeyim.Dr Murat ERDEMİR di doktorum çok memnun kaldım ve forumdan da yazıştığımız bir çok gebe arkadaşım var jinemed te tedavi gören.
Hamilelik olamıyorsa sadece kurum veya doktorda suç aramamak gerek bence..

arkadasım ben hıc gormedım jınemedden hamıle kaldıgını bana soylermısın nerden yazısıyorsun ben ıstanbul besıktasa gıttım ama sonuc negatıf o yuzden kararsız kaldım kımseyıde gormuyom o yuzden dahada artıyor benım baska hastaneye gıtmem bılmıyom ama artık bırıde desın ben ıstanbul jınemedden hamıle kaldım bu kadar kısıden sadece mutlulugu gordum sımdı onu beklıyom hamıle kalır ınsallah

ben de jinemed te tedavi oluyorum. ilk denememide orada yapmıştım her şey çok yolunda gitmesine rağmen embriyolarım tutunamadı maalesef. ikinci tedavime 6 kasımda başladım. hayırlısı inşallah bu sefer başarırız.

Bende Jinemed te tedavi gördüm hem kalamış'a hem de beşiktaş'a gidiyodum dr'um nerdeyse oraya çağırıyordu,Dr'um Melike Hanım ben çok memnunum hastane ve doktorlar çok elit geliyor bana en son ağustos ayında bir defa aşılama yaptırdım tutmadı 3 aydırda gitmiyorum 6 ay tedavi gördüm.Ocak ayı gibi 2. aşılamamı yaptırmak istiyorum çok yıprattım ben kendimi,biraz uzaklaşmak istedim bu ruh halimden, aslında görünen bir sorunumuz yok bebeğimizin olmaması için ama ben çok kafama taktım çok stres yaptım ondan olmuyor diye düşünüyoruz ama büyük Allahım ol demeden hiçbirşey olmuyor..

Bende Jinemed te tedavi gördüm hem kalamış'a hem de beşiktaş'a gidiyodum dr'um nerdeyse oraya çağırıyordu,Dr'um Melike Hanım ben çok memnunum hastane ve doktorlar çok elit geliyor bana en son ağustos ayında bir defa aşılama yaptırdım tutmadı 3 aydırda gitmiyorum 6 ay tedavi gördüm.Ocak ayı gibi 2. aşılamamı yaptırmak istiyorum çok yıprattım ben kendimi,biraz uzaklaşmak istedim bu ruh halimden, aslında görünen bir sorunumuz yok bebeğimizin olmaması için ama ben çok kafama taktım çok stres yaptım ondan olmuyor diye düşünüyoruz ama büyük Allahım ol demeden hiçbirşey olmuyor..

bende 2 kere aşılama yaptıdım farklı yerlerde aynı doktora ama olmadı zaten aşılamanın tutma yüzdesi az %10 veya %15 ihtimal yani tutmadı diye kafana takma ben 3 aşılama için iğnelerimi oluyordum son anda doktorum bu ay yumurtalar iyi gelişdi sayısıda arttı öncekine göre ben aşılamayla bu yumurtaları riske atmak istemiyorum dedi mikro yapalım dedi ve ben 1 saat içinde karar verdim çatlatma iğnesini vurdurdum.yumurtalar toplandı transver falan ve şimdi hamileyim şükürler olsun benim doktorumda kartal araştırmadan doç dr orhan ünal ve yardımcı doktorda dr ömer özdemir jinemed kalamışda yaptılar ilk denememdi ve sonuç mükemmel hastanedende memnunum çok iyi ilgilendilersende artık bence kendini topla ve olacağına inan inanmak çünkü işin yarısı allah yardımcın olsun

arkadasım ben hıc gormedım jınemedden hamıle kaldıgını bana soylermısın nerden yazısıyorsun ben ıstanbul besıktasa gıttım ama sonuc negatıf o yuzden kararsız kaldım kımseyıde gormuyom o yuzden dahada artıyor benım baska hastaneye gıtmem bılmıyom ama artık bırıde desın ben ıstanbul jınemedden hamıle kaldım bu kadar kısıden sadece mutlulugu gordum sımdı onu beklıyom hamıle kalır ınsallah

Canım söylediğim gibi ben Bursa Jinemed te tedavi gördüm ve memnuniyetsiz olan kimseyle konuşmadım daha önce.Hatta forumdan güzel arkadaşlıklar kurduk görüşüyoruz şimdi..Üçümüzde yakın zamanlarda tedavi görüp hamile kalmıştık..
Şimdi İstanbul u bilemiyorum Murat Beyle tanışmadan önce Teksen Çamlıbel e gitmek çok istemiştim ama Bursa yeterince tatmin edici olmuştu ve gitmekten vazgeçtim.
Sen merkezlerle git görüş ve karar ver..Görüşmeden karar verme derim ben..
Bol şans sana arkadaşım umarım herşey gönlünce olur..

mrb. arkadaşlar bende beşiktaş jınemedde mıkroenjeksiyon yaptırcam şuan lucrın kullanıyorum eşime de 1 ay önce microtese yapıldı benım dr.umda dısardangelıcek eşimin dr.un eşi zaten ama jınemed gördüğüm kadarıyla tamteşekküllü ve ist.ilk tüp bebek merkezi sanırım sitedekı yazılar biraz kafamı karıstırdı açıkcası yakın zamanda yaptırcam bende sanırım 15-20 gün sonra yumurtalar toplanır neyse kısmet tutucaksa tutar sonuçda Allah hepimize yardımcı olsun...

ben 2 yıldır beşiktaş jinemedte kadın hastalıkları ile ilgili tedavi görüyorum.bütün arştırmalarım ve altı doktor değişimi sonrasında burayı buldum.doktorumun yaklaşımı ve titizliği inanılmaz.ismi meriç.gerçekten ihtiyacınız varsa mutlaka danışmanızı tavsiye ederim

canım çook üzüldüm hayırlsı olsun 2 ay beklemeden snra olur işllah zamnı gelmemiş demekkı bebişin dr.un kımdı bende jınemedde yaptrıyorum tüpü meriç beye kendi dr.umda dsardangelecek kısmet bakalm hastaneden memnunumusun canım

Kader arkadaslarım...

ben ikinci tüp denememi de jinemed park'ta yapmaya karar verdim iyi mi yaptım sizce.. ??? birincisi de orda olmuştu... kaderde varsa olur zaten diyorum.. siz ne diyorsunuz???:içelim:

Back
X