Merhaba Arkadaslar Allah Nasip ederse bizde bu ay tüp bebek tedavisine başlıyoruz ilaçlar işlemler falan.. Jinemed'de tüp bebek tedavisi gören var mı ? memnun kaldınız mı? :Saruboceq: Cok zorlu bir sureç psikolojik destek alıyor musunuz?
selam canım ben iki sene önce ilk mıcro denememı kalamış jınemedde yaptırdım işlemlerın çoğu karşıdakı şubede oluyor.. doktorum munıp beydı ben çok memnun kaldım her aşamad. doktorum çok ilgılı ve bence harıka bı doktordu gebelık oluştu ikizdi ama bırı düştu sonra 24 . haftada dığerı çok zor bı olay kaybetmek .ama herşeye rağmen doktorumun benımle bırlıkte üzüntusunu gördum içten dı..........kaybetsemde hastaneden ve özellıkle doktorumdan memnundum ama hastanene nın asıl doktoru teksen çamlıbel için aynı şeyı söyleyemem...çok ilgili değil........herşey kısmet... eurofertılden ise asla memnun kalmadım doktor kendını kafdağında göruyo..........üçüncü denememı çamlıca medıcanada yaptırdım ömerfaruk vanlıoğlu ordanda çok memnun kaldım olumsuz ama yenıde iki ay sonra orda denıcem inş son şansımı.rabbım herkese yardım etsın bu zor bı imtıhan sabır ve metanet lazım.ve ıyıbı doktor elbettte....herkesın yolu açık olsun............