Jinemed Gebeleri Buraya!!!

Hera__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
763
114
103
İstanbul
Herkese merhaba,
Benim doktorum Fulya Jinemed'den Meriç Karacan. Kendisinden çok çok memnunum. Ama Jinemed ile ilgili bazı sorunlarım var.

1. Hiç 4 boyutlu ultrason yapılmıyor. Bizde var 4 boyutlu diyorlar ama hiç yapmıyorlar. Hep geçiştiriyorlar.

2. Normal eski siyah-beyaz ultrasonda da sadece fotoğraf veriyorlar. cd vermiyolar. cd kaydedici bozuk falan deniyor.

Sırf bu sebeplerden ara sıra başka hastaneye gidip 4 boyutlu ultrasonla baktırıp cd almayı düşünüyorum.

Benim durumumda olanlarınız varsa yardım bekliyorum. Jinemed kadar ünlü, butik bir hastene neden böyle cimrilik yapıyor?

Son düzenleme:
valla cnm ben de merıc beyın hastasıyım ayrıca cokta memnunum doktorlar ıyıde hastanenın baya sorunu var muaneye gıttıgımızde cok fazla bekletıyolar ama daha hamıle deılım oyuzden bunlarla ılgılı bı bılgım yok ama benım eltım orda dogum yaptı ve cok memnun kaldı bence soyle merıc beye yardımcı olucagına emınım ıns bebegını kucagına alırsın saglıklı hayırlı bı evladın olur :)

Kızlar benim doktorumda meriç karacan..Çok iyi biri herşeyden önce ve işinin ehli bir doktor...Geçen ay tüp bebek tedavisine başladık fakat rezerv azlığımdan dolayı sadece 4 yumurtam gelişti.Daha doğrusu 4 folikül ve toplama günü boş çıktılar..Bizim hayallerimizde tabiii....Şimdi arı sütü bal polen karışımına başlayacağım..Ayrıca incir kürü yapacağım...Hayıt tohumu,aslanpençesi,civanperçemi ve çobançantası karışımı bitkisel çaylarda çok faydalı imiş...2 ay sonraki 2.denememe kadar hepsini deneyeceğim....Umarım bu sefer olumlu sonuç alırız...Allah hepimizin kucağını doldursun...
SEVGİLER......

valla cnm ben de merıc beyın hastasıyım ayrıca cokta memnunum doktorlar ıyıde hastanenın baya sorunu var muaneye gıttıgımızde cok fazla bekletıyolar ama daha hamıle deılım oyuzden bunlarla ılgılı bı bılgım yok ama benım eltım orda dogum yaptı ve cok memnun kaldı bence soyle merıc beye yardımcı olucagına emınım ıns bebegını kucagına alırsın saglıklı hayırlı bı evladın olur :)

merhaba canım, ben hamileliğim boyunca hiç bekletilme yaşamadım. en fazla 10 dk beklemişimdir. Belki eskiden vardı şimdi düzeldi.

Kızlar benim doktorumda meriç karacan..Çok iyi biri herşeyden önce ve işinin ehli bir doktor...Geçen ay tüp bebek tedavisine başladık fakat rezerv azlığımdan dolayı sadece 4 yumurtam gelişti.Daha doğrusu 4 folikül ve toplama günü boş çıktılar..Bizim hayallerimizde tabiii....Şimdi arı sütü bal polen karışımına başlayacağım..Ayrıca incir kürü yapacağım...Hayıt tohumu,aslanpençesi,civanperçemi ve çobançantası karışımı bitkisel çaylarda çok faydalı imiş...2 ay sonraki 2.denememe kadar hepsini deneyeceğim....Umarım bu sefer olumlu sonuç alırız...Allah hepimizin kucağını doldursun...
SEVGİLER......

Canım bir sonraki denemenizin başarılı olacağından hiç şüphem yok. Meriç bey de tüp bebek de çok çok başarılıymış. İnşallah güzel haberleri bir an önce alırsın.

Kızlar, artık 4 boyutlu ultrasonla da bakılıyor her gidişimde. ama cd verilmiyor. Napalım ona da razıyız. doktorumuz iyi olsun yeter ki.

Back
X