Tüp Bebek Merkezleri Jinemed kampanya var ilaçlar dahil 4000 tl

sedasem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
1.536
2
116
Diğer
Arkadaşlar jinemedi tavsiye edermisiniz.kampanya var 4000 tl.bu çok iyi bir fiyat.
Merkezde tedavi görenler tecrübelerini anlatırlasa çok sevinirim.doktorlar ilgilimi.bide bizim için en önemlisi ürolog tese olacak eşim.seRDAR erkan mış.

jinemed çok iyi bi merkez ..hangi şubesinde acaba kampanya?

fiyata ilaçlarda dahilmiş çok iyi ya..sana kim söyledi..sitesinde öyle bişey yazmıyo..ne zamana kadarmış kampanya?

daha şimdi aradım temmuz sonuna kadarmış.benim regl daha yeni bitti dedim.yani bidahaki ay olucam.ne yapabilirz bu durmda dedim.1000 tl kapora bırakırsanız.ağustasta başlarız tedaviye dedilerdelikafadulden

ordada hep kampanya var ben merkez araştırırken aramıştım orayıda ozamanda öyle dediler kampanya var 4000 lira

peki bu 4000 liralık kampanya raporsuz fiyat mı yoksa raporlu olsanda birşey farketmiyor mu acaba???

merkez çok iyi.... arkadaşım orda çatlatma iğnesi tedavisi oldu..hamile....
demet şenerde orda doğurdu..çok lüks ve çok iyi bi merkez...
ialçlarda dahil raporsuz fiyat çok iyi ya...extra bişeyler çıkmaz inşallah...

arkadaşlar bende jinemedde bu kampanyadan faydalanmayı düşünüyorum ilaçlar dahil fiyatı 4000 ytl aradım benim adetim agustos ortası ne yaparız dedim kampanyanın bitiş tarihi daha belli degil dediler agustosta geldiginizdede yardımcı oluruz dediler beşiktaştaki şubesi büyük hastane her dal var fakat jinemed kalamış tüp bebek merkezi orayı düşünüyorum fakat teksen çamlıbel sadece tv den tanıyorum giden deneyen arkadaşlar varmı nasıldır yardımcı olursanız sevinirim

lütfen jinemedde tedavi olan arkadaşlar yokmu bizi aydınlatın tedavisi dr ları nasıııl anlatın:uhm:

arkadaşlar ben jinemed kalamışta ilk tup bebk denemmi yaptım benim dr melike batukan beşiktaş merkezinede gidio ben dr cok memnumun cok tatlı bi bayan bende 14 gun once transfer oldum biz 3500 ytl ye yaptrıdık ama 4000ytl yi buldu yol felan ama tavsiye ederim gidin bi ongoruşme yapın melike hanımla memnun kalacaksınız

Bende be$ikta$ Jinemed'de tedavi gördüm.Dün transferim oldu artık bekleyi$ safhasındayım.Doktorum Teksen Çamlıbel'di kendisi tartı$masız çok iyi bir doktor Fiyat olarak ta söyledikleri fiyatı geçmiyor,sadece bir kaç tetkik o kadar onu da söylüyorlar ister orda yaptır ister ba$ka bir yerde ben memnun kaldım kızlar

arkadaşlar bende jinemed düşünüyorum teksen çamlıbel
ama yeni tüp bebek tedavisi gördüm
ne kadar beklemem lazım hiç bilmiyorum

Merhaba arkadaslar.. 1 sene devamlı olarak jinemedde tedavi gördüm ardı ardına 3 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisi gecirdim malesef hiç gebelik oluşmadı...

tedavime artık orada devam etmiyorum.. şimdi doktorumu degiştirdim ve farklı bir tedavideyim..

İnanmıyorum 4000 TL harika bir fiyat..Merkez kaliteli ve lüks ama sanırım Teksen ÇAmlıbel bu fiyata yapmıyordur değil mi?
Ben belki Jinemed Bursa'da yaptırcam ordada kampanya geçerli mi acaba??Gerçi bana söylenen fiyatta ona yakın ama..Bana kampanyadan bahsetmediler hiç..

İnanmıyorum 4000 TL harika bir fiyat..Merkez kaliteli ve lüks ama sanırım Teksen ÇAmlıbel bu fiyata yapmıyordur değil mi?
Ben belki Jinemed Bursa'da yaptırcam ordada kampanya geçerli mi acaba??Gerçi bana söylenen fiyatta ona yakın ama..Bana kampanyadan bahsetmediler hiç..

ewet canım bu fiyata teksen bey yapıyor bende aslında bursa jinemedi düşünmüştüm bu kampanyayı duyunca ve bana çok yakın gelmişti .. ama bursada kampanya yok istanbulda var biri karşıda biride anadolu yakasında anadolu yakasındaki tüp bebek merkezi jinemed kalamış diye geçiyor ilaçlar dahil 4000 ytl bende önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa jinemed ve başka bir merkez var orayla ön görüşmeye gidicem bakalım hayırlısı

Merhaba arkadaslar.. 1 sene devamlı olarak jinemedde tedavi gördüm ardı ardına 3 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisi gecirdim malesef hiç gebelik oluşmadı...

tedavime artık orada devam etmiyorum.. şimdi doktorumu degiştirdim ve farklı bir tedavideyim..
senağlamaÇok üzüldüm cnm in$allah $ansın ba$ka bir yerde dönsün..Bende jinemed hastasıyım ilk tüp bebek denememdi ve sonuç pozitif her$eyden çok memnun kaldım

Back
X