jivaluna Burun Estetiği Ameliyatı

jivaluna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
294
0
66
İzmir
arkadaslar ameliyattan sonra burnunu cok havada hissedip sonrdan şişler indikce cokda kalkık olmadıgını dusunenler olduumu ikinci günümdeyim aama burnum cok kalkmıs cok kısalmış gibi duruyo

merhaba serdar bey mi yaptı ameliyatını? daha önce serdar beyin sayfasında konuşmuştuk sanıyorum? geçmiş olsun

geçmiş olsun :) evet ameliyatın ilk günlerinde şişlikten dolayı daha kalkık duruyor burun ucu ama zamanla biraz daha iner merak etme :)

geçmiş olsun daha çok yenısın,ınşallah ıstedıgın gıbı olur..benımde oyleydı ama ben cok sevmıştım cunku benım burnum yıllarca aşagı dogruydu,dık gorunce bayılmştımmm

teşekkür ederim evet serdar bey yaptı

Doktor ararken bu forumu hatmettiğim için okuduğum kadarıyla ameliyat olan birçok kişi ilk günler burnunu fazla kalkık buluyor ama sonradan elde ettikleri sonuçtan gayet memnun oluyorlar :) umarım seninde burnun zamanla istediğin gibi bir hal alır.

Son düzenleme:

doktorumda aynı seyleri söyledi ama insan korkuyo iste inşallahh en kısa zamanda inerrr yaa :)

Geçmiş olsun. Bu gün üçüncü günüm. Burnum çok büyük ve kemikli olduğu için, ameliyat sonrası sanki burnumun hepsi alınmış gibi hissettim. bu arda gata da ameliyat olduğum için son zamanlarda Serdar Beyi çok gördüm :))

Son düzenleme:
benımde çok buyuktu yarısını aldılar çok hoşuma gıttı ufalması,çunku yandan foto çektıremıyodum

jivalunacım çok geçmiş olsun seninle uzun süredir burun forumlarında konuşuyorduk zaten,ne ara ameliyatını oldun ya emin ol o kalkıklık günden güne iniyor,hatta keşke biraz daha kalkık kalsaydı deme olasılığın var okadar yani..serdar bey açıkçası gerçekten güzel burunlar yapıyor şahit olduğum kadarıyla,içimde ukde olacak ona ameliyat olamamak.

umarım benimki inmez 10. gündeyim ve kalkıklığı şuan normal durumda eğer inerse burunm düşük olur sanki biraz

arkadaslar ameliyattan sonra burnunu cok havada hissedip sonrdan şişler indikce cokda kalkık olmadıgını dusunenler olduumu ikinci günümdeyim aama burnum cok kalkmıs cok kısalmış gibi duruyo

Geçmiş olsun. Ameliyat öncesi önden tasarım yapıldı mı? Hep yandan tasarım yapılıyor böyle karar vermek çok zor. Beni eklersen resimlerini görmek isterim. Serdar Beyin Helin Avşar dışında yaptığı bir ameliyat resmi görmemiştim.

benım burnum hala ınmedı 17.gun ,daha sonramı ınıyor ya ınmesın ya acaba burnumu tutsam mı sureklı ınmesın dıye

ben sadece burunucu estetiği oldum ucu kısa geldi ee ınsan yıllarca alışkın oldugu uzun burnu yuzunde göreemeyınce yadrgıyo tabi..gata da serdar beyemi oldun sende amelıyatı gecmiş olsun..

saol canm evet konusmustuk ben baya kararlı cıktım ya illede serdar bey dedim ve oldum onun kendıne guvenı benide cok etkıledı ankarada oturadıgım halde geldim çarşamba oldum ameliyatı 5.gunumdeyım iki gün sonra alçım cıkacak inşallah sonuç güzel olur ki o gun olmasa bıle zaamanla olacagına ınanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…