merhaba serdar bey mi yaptı ameliyatını? daha önce serdar beyin sayfasında konuşmuştuk sanıyorum? geçmiş olsun
teşekkür ederim evet serdar bey yaptı
geçmiş olsun :) evet ameliyatın ilk günlerinde şişlikten dolayı daha kalkık duruyor burun ucu ama zamanla biraz daha iner merak etme :)
Doktor ararken bu forumu hatmettiğim için okuduğum kadarıyla ameliyat olan birçok kişi ilk günler burnunu fazla kalkık buluyor ama sonradan elde ettikleri sonuçtan gayet memnun oluyorlar :) umarım seninde burnun zamanla istediğin gibi bir hal alır.
benımde çok buyuktu yarısını aldılar çok hoşuma gıttı ufalması,çunku yandan foto çektıremıyodumGeçmiş olsun. Bu gün üçüncü günüm. Burnum çok büyük ve kemikli olduğu için, ameliyat sonrası sanki burnumun hepsi alınmış gibi hissettim. bu arda gata da ameliyat olduğum için son zamanlarda Serdar Beyi çok gördüm :))
jivalunacım çok geçmiş olsun seninle uzun süredir burun forumlarında konuşuyorduk zaten,ne ara ameliyatını oldun yaemin ol o kalkıklık günden güne iniyor,hatta keşke biraz daha kalkık kalsaydı deme olasılığın var okadar yani..serdar bey açıkçası gerçekten güzel burunlar yapıyor şahit olduğum kadarıyla,içimde ukde olacak ona ameliyat olamamak.
umarım benimki inmez 10. gündeyim ve kalkıklığı şuan normal durumda eğer inerse burunm düşük olur sanki biraz
evet benimde indi bayaeski kalkıklığı arıyorum bende..
arkadaslar ameliyattan sonra burnunu cok havada hissedip sonrdan şişler indikce cokda kalkık olmadıgını dusunenler olduumu ikinci günümdeyim aama burnum cok kalkmıs cok kısalmış gibi duruyo
Geçmiş olsun. Bu gün üçüncü günüm. Burnum çok büyük ve kemikli olduğu için, ameliyat sonrası sanki burnumun hepsi alınmış gibi hissettim. bu arda gata da ameliyat olduğum için son zamanlarda Serdar Beyi çok gördüm :))
jivalunacım çok geçmiş olsun seninle uzun süredir burun forumlarında konuşuyorduk zaten,ne ara ameliyatını oldun yaemin ol o kalkıklık günden güne iniyor,hatta keşke biraz daha kalkık kalsaydı deme olasılığın var okadar yani..serdar bey açıkçası gerçekten güzel burunlar yapıyor şahit olduğum kadarıyla,içimde ukde olacak ona ameliyat olamamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?