Bebek İkinci El JOİE PARK YATAK (200tl), 86 Cm uyku tulumu (20tl), suluk (5 tl), Sanbe ayakkabı (10 tl)

chetos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
178
14
DSC_0093.JPG
Fisher price kurabiye kavanozu 50 tl kargo benden. Çok az kullanıldı,eksik parçası yok, sıfırdan farksız.

Eklentiler

• DSC_0089.JPG
    DSC_0089.JPG
    72,1 KB · Görüntüleme: 376
  • DSC_0090.JPG
    DSC_0090.JPG
    90,4 KB · Görüntüleme: 324
Son düzenleme:
Merhaba hemşerim kurabiye kavanozu ve kitapla ilgileniyorum.birde halkaları görmek isterim.fiyatlarínı yazabilir misin alıp alamıyacağımı yazayım.

Ankara dayım.Artvin değil mi.yusufelinin kılıçkaya köyünden eşimde.ben şimdilik size tamam demiyeyim.almak isteyen çıkarsa verin.bir mama sandalyesi almak için söz vermiştim onu aldıktan sonra hala elinizde olursa almak isterim.yada takas düşünürseniz bazı ürünler var benimde elimde
Art crazy seti tutumlu anne de ilanda

Son düzenleme:
Ankara dayım.Artvin değil mi.yusufelinin kılıçkaya köyünden eşimde.ben şimdilik size tamam demiyeyim.almak isteyen çıkarsa verin.bir mama sandalyesi almak için söz vermiştim onu aldıktan sonra hala elinizde olursa almak isterim.yada takas düşünürseniz bazı ürünler var benimde elimde
takas düşünmüyorum tşk ederim. Aslında Massimo Rico marka mama Sandalyeside var elimde ama siz zaten söz vermişsiniz başka bir arkadaşa.

DSC_0104.JPG
Philip Avent Truman Alıştırma bardağı 20 tl. Tertemiz bir kaç defa kullanıldı sadece.

Eklentiler

• DSC_0102.JPG
    DSC_0102.JPG
    49,8 KB · Görüntüleme: 273
IMG-20150221-WA0001.jpg

Massimo Rico mama Sandalyesi kargo sizden 40tl. Kargo sizden. Alt sepeti ve kemerleri eksik. Bunlar dışında hiçbir sorunu yok.

X