Saç Uzatma Yöntemleri Jojoba yağı?

gypsyqueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
15
0
36
Bursa
:bbo::bbo::bbo:
Merhaba arkadaşlar ben arkadaşlarımın önerisiyle badem yağı kullanmaya başlamıştım gerçekten de saçlarımı güçlendiriyordu.
Geçenlerde badem yağı almak için aktara gitmiştim.Saçımın uzamasını istediğimi söyledim.Satıcı bana jojoba yağının daha faydalı olduğunu söyledi.Daha kullanmaya başlamadım.Jojoba yağı kullanıp faydasını gören var mı?

ben de çok yeni kullanıyorum,ancak eczacı saç diplerimin zaten yağlı olduğunu ve yağ bakımının bana faydadan çok zarar vereceğini dipleri tıkayacağını söyledi.o yüzden sadece uçlarına sürüyorum artık.ama uzamada etkili olduğunu çok yerde duymuştum.

Canım bnde denemek istiyorum. eczanelerde varmıdır sen nerden aldın ?

nisancım ben yabancı bir siteden aldım sertifikalı organik jojoba yağı diyor..tr ye kargosu 12 dolar..yağın kendisi de 9 dolar birşeydi ama büyük bir şişede geliyo..yok ben o kadar zahmete katlanamam dersen her aktarda vardır zaten sempatiksalakcinni

ben de çok yeni kullanıyorum,ancak eczacı saç diplerimin zaten yağlı olduğunu ve yağ bakımının bana faydadan çok zarar vereceğini dipleri tıkayacağını söyledi.o yüzden sadece uçlarına sürüyorum artık.ama uzamada etkili olduğunu çok yerde duymuştum.

senin uzamasında bir değişiklik oldumu ?kafamçokkarıştı

bende sac bakim yagima jojoba ve hint yagi karistirdim birde sampuanima..benim saclar gec uzar..bakalim sonuc degisecek mi..

Back
X