Judith Mcnaught kitaplar...

kedicik81

işte yanlızlık ben buyum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.682
4
683
İstanbul
Danielle Steel ve Nora Roberts hayranı okurların severek okuduğu bir yazar olan Judith McNaught, dünyadaki aşk romanları yazarları arasında seçkin bir yere sahip.Öykü kurmadaki ustalığı, tüm eleştirmenlerin tartışmasız olarak kabul ettiği en belirgin özelliği.

arkadaşlarım çok güzel çok güzel mutlaka okumalısın kitaplarını diye çok anlattılar bede kitap okumayı çok severim zaten ama daha kitaplarını bulamadım ama mutlaka okumayı düşünüyorum bir araştırın hakvericekksiniz

Son düzenleme:
perşembe günü netten sipariş ettim.sanırım pazartesi gelir.okur okumaz sana fikrimi söylerim.bende hem amazon daki hemde türkiyedeki okuyanların çok beğenmesinden dolayı sipariş verdim.almak istiyorsan d&r a bak.

evet bende çok duydum herkez fanı olmuş bu kadının çok merak ediyorum ama şuan onu araştıracak vaktim yok yaza ancak

seni beklerken,sonsuza kadar ve şuanda aklıma gelmeyen birkaç kitabını daha okudum güzel kitaplar.en son içinde aşk saklı kitabını da aldım daha okumadım.aşk kitapları seviyorsanız okuyun derim.

bende okudum. yalnız bir kaç kitabından sonra sıkıldım. genelde hepsi birbirine benziyor.... konular genelde aynı tarz....bilhassa geçmişte geçen konuları ele aldığı romanları.....

ben de alınacak listeme biçok kitabını ekledim ama kararsızım çünkü benim için yeni bir yazar. okuyan arkadaşlar yorumlarını yazarsa daha iyi bir fikrim olur

evet yeni bir yazar ama ben çok metini duydum benim halamın kızı bütün kitaplarını almış hemen hemenve çok begendiğini söyledi bende fırsat buluyum ilk işim almak olucak

söz verdiğim gibi okudum ve yorum bırakmak istedim.cennet ve düşler krallığı kitaplarını almıştım.internetten sipariş etmiştim.tahminimden geç geldi kitaplar.ikisinide okumak için her sabah 5.30 da kalkmama rağmen akşamları uyumamak için direnip okudum.valla elimden bırakamadım.bundan yaklaşık 10 sene kadar önce bu tarz kitapları çok sever ve sürekli daniele steel kitaplarını okurdum.yıllar sonra bu iki kitapla yeniden aşk romanları okumaya başladım.mutlaka alın.birde ahlaksız teklif diye bir kitap almıştım bu yazarın değil.kitabı sıkmaktan parmaklarım acıdı.zevkime çok güveniyorum.bu üç kitabı okuyupta beğenmeyen beni buraya yorumunu bırakarak tırtıklayabilir.yalnız tek sinirlendiğim özensiz çeviri ,harfi eksik kelimeler ,peşpeşe tekrarlanan kelimeler.(denedi denedi,yeniden yeniden gibi)

berdil yorumun için saol kuzenimde seningibi elinden düşürmediğini söyledi oda çok begenmiş bende kitap okumayı çok seviyorum okurken hep hayal ederim oyüzden vakit nasıl geçiyo anlamam

ben okudum ama çok önceydi kusursuz aşk yada kusursuz du ismi klasik aşk kitaplarından.ve cennet kitabını okudum idare ederler bu tarz kitapları okumayı seven insanlara tavsiye ederim

Judith McNaught alacak listem:
mutluluk
sen gelmeden önce
cennet
gece fısıltıları
düşler krallığı
sonsuza kadar (en çok merak ettiğim)
kusursuz
aldığım her nefeste

Ne çok kitabı varmış,hiç okumadım.....................

ben de hiç okumadım ama nette araştırırken çok güzel yorumlar gördüm. ben kitap almadan önce araştırma yapar sonra kitapçıya gider bakarım. Artık tüccarı oldum bi bakışta az çok anlıyorum nasıl bir kitap bana uyar mı diye. netten alıyorum kitapları sonra. bu yazarın da listesini yaptım kitapçıya bakıcam en kısa zamanda

Bende öyleyim.Bir bakışta anlarım güzel kitaptan.Böyle seçtiğim çok kitap olmuştur,
ılk görüşte çeker beni kitap kendine.Birde bir huyum var.O kitap bana hitap etsin etmesin,
fikrimin olması,içeriğini bilmek açısından mutlaka okurum.Yani Ne yazdığı hakkında kesinlikle
bir fikir edinmek isterim..........................................

öğle arası baktım kitaplara. çerezlik kitaplar. alacaksın kitabı film izler gibi okuyacaksın
judith nora roberts ve daniella steel tarzı anlamış oldum. bakalım maeve binchy kadar başarılı mı

merhaba.. Yeni üye oldum ilk yorumumu buraya yapmak istiyorum.bu yazarın kitaplarından;Sonsuza kadar , Seni beklerken , Cennet, Kusursuz , ıçinde aşk saklı yı okudum.. Hepsini cok beğenerek okudum.Yazar hep aynı konu etrafnda dolaşms dük düşes.. kralıyet ailesi var ktaplarında..bazı ktaptaki başrollerin yaknlarını diğer kitaplarında başrol yapmş..Ktapları birbirne bağlı gibi..Ama gercekten cok guzel tawsiye ederim aşk romanı sevenlere.Düşler kırallığını okumak istiyorum ama suanda bulamadm bulunduğum yerde..

Back
X