elıne*emegıne*saglık*kurabıyemm
Ellerine saglik Resim eklersen.Bizlerde deneriz
şu ''aldığı kadar un'' lafını hiç sevmiyorum ben :18:
kaç bardak yani???:26:
tadi da muhtesemdir eminim ama cok sik durduklari kesin ellerine saglik tatlim..
teşekkür ederim cnm sende dene
pazar gunu alayim kocamin aklini cok skeer kek kurabiye seyelrini:) de benim el yetegenim kotu ya tat guzel oluodagoruntu bozuk olabilir artik pratik yapmam lazim :)
olsun cnm tadı yerinde olsun yeter ki kıtır kıtır oluo yaaa ama mahlepi mutlaka koy o koku muteşem oluo
ayy insallah bulabilirim burdada ne oldugunu bile bilmiyorum ben :)
buradaki çikolata sos puding gibi toz olanlardan mı,yoksa şişe halinde hazır satılanlardan mı yoksa çikolatayı eriterek mi yapılıyor:44:
aktarlar da ve hatta marketler de var cnm
cok sagol tatlim.. bulucam yaopicam anlaitirm bakalim neye benzedigini :) esimin kac puan verdigini hos garibim alisti artik tuzlu tatsiz kotu yemek yemegee herseye cok ii olmus der sagolsun :)
ikisi de olur ama ben puding gibi olandan yaptım cnm çünkü üstüne döküorum yaaa şişedeki ile desen yapabilirsin sadece
canım biz de evde o dediğin çikolata sosundan yapıyoruz ama üzerindeki ölçüye göre yapınca pek katı olmuyor.yani senin kurabiyende donmuş gibi,ben o yüzden gerçek çikolata sosu sandım,yani çikolatayla eriterek yapılandan.çünkü aynı fondüdeki gibi donmuş ve dağılmamış,güzel duruyor.bi püf noktası var mı bunun.eline sağlık bu arada
hamurun kıvamına göre meg kankam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?