jumbo mu hisar mı?

zeynp_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
277
0
96
Bursa
merhabalar kızlarhihoyyytkaydirigubbakcemile3
1 ay falan oldu aranıza katılalı ve baktım ki burda sorunlar çok hızlı ve kolay çözülüyo sizden yardım istemeye karar verdim.
Çeyiz yapmaya yeni başladım.Aslında 26 yaş çeyiz için geç sanırım ama hem bi yerden başlamam lazım hem de ufuktaki koca bayag ufukta yakında bi dügün gözükmüyo maalesef..
Velhasıl bu çeyiz işine tencere çatal-bıcak setleriyle başlayayım dedim.karacayı alacaktım ama burda çok çok ii seyler duymadım çatal-bıcak ve porseleni için.jumboyu begendim bi de hisarın ama celik de ömürlük alınıyo gibi bişey o yüzden iyisinden olsun istiyorum ve arada ne kadar bi kalite farkı var bilmiyorum.ucuz olacak diye az kalitelisini almak yada aynı kalitedeyse fazla fazla para da dökmek istemiyorum.Şimdi aşagı setlerin fiyatını ve neler oldugunu yazayım bana yardım edin mutlaka kullanan veya u işi çok iyi bilenleriniz vardıır aranızda.
jumbo:
89 parça çatal-bıçak
4 parça tencere
2 parça cezve tk.
6 çay bardagı
6 çay tabagı
6 çay kaşıgı
çay tepsisi
şekerlik

hisar:
89 parça çat.-bıç
6 parça tencere
3 parça cezve tk.
çaydanlık takımı
6 lt. düdüklü
4 parça teflon tencere
2 sahan(teflon-çelik)
6 çay bardagı
6 çay tabagı
6 çay kaşıgı
çay tepsisi

toplam:1600 (ikiside aşagı yukarı bu fiyat şectigin ürüne göre biraz oynuyo)

biliyorum yani bu durumda çok parçası olanı tercih etmek mantıklı ama hani iyisini almak istedigim için tereddütteyim arkadaşlar..

benim yemek takımım,çatal kaşık bıçak takımım,çay setim,tencere setim,çaydanlığım hepsi jumbo.
ben çok memnunum..
hisar kullanmadım hiç ondan ne desem yanlış olur..

benim yemek takımım,çatal kaşık bıçak takımım,çay setim,tencere setim,çaydanlığım hepsi jumbo.
ben çok memnunum..
hisar kullanmadım hiç ondan ne desem yanlış olur..
tşk canım ya işte jumboya daha kötü bişey hiç duymadım çok da şık catal-bıçak takımı falan kalitesini gösteriyo ama hisar da aynı kalite diyorlar hani aynı paraya aynı kalite daha çok parça al diyen de var ama kullanan ve bilen çok burda umarım bi karara varabilirim..ilgilendigin için çok teşekkürler..

Deneyimli evli olarak KESıNLıKLE JUMBO diyorum :) 8 senedir hiçbirşey olmadı. Hele annemin çeyizi jumbo tek kararma yok. Düşünün artık gerisini..

bende jumbo almayı düşünüyorum ama çok pahalı çatal bıçak tk 1300 ytl felan yemek tkm da o derece birsey biraz pahalı değil mi yaa.normal setler bile 1500ytl gibi fiyatlar.çeyiss almam lasım offff offfffffffffffffff............

jumboda hisarda aynı kalitede..ama tabi markaya biçilen fiyat farkıda oluyor tabii..jumbo o yüzden daha kazık...
ama hisarda çelik ve asla kararmaz soyulmaz yanee))))bende ikiside var çook memnunum bi fark göremedim...önemli olan senin bütçen ve beğendiğin model bence...kalitede tereddüt etmene gerek yok...
anneminde çeyiziden 40 yıllık jumboları var buarad ama artık matlaştı)))günlük kullanım için idare ediyor.

tşk ederi kızlar ilgilendiginiz için hala düşünüyorum bakalım genelde hep jumbo diyolar bi de çatal bıçak falan çok zarif duruyo ama...düşünüyorum...

benim tenceremdemden catalıma bıcagıma cezveme tepsıme kadar jumbo..tavsıye ederım ..

benimde yemek takımım çatal bıçak takımlarım çay takımlarım,cezve takımım,yağlık sirkeliğim,tuzluklarım,baharatlıklarım,düdüklü tencerem herşeyim jumbo çok çok memnunum tavsiye ederim

jumbo aldım hiç memnun değilim gözüm görmek istemiyor.çizik çizik çay kaşıkları..yenisini getiriyorlar onlarda çizik...çizikli kaşıkları nasıl satarlar anlamıyorummmmmmmmmmmmmm.

Son düzenleme:
benim eşim zamanında ambos almıştı çok memnunum,ama jumbo da var onu da kulanıyorum

ben de öğrenciyim biriktirdiğim paralarla jumbonun fırsat paketlerinden birini almak istiyorum..Bana da yardımcı olma şansınız var mı? :kedi:

memnuniyetle :) Şimdiden teşekkür ederim, yalnız ödeme-teslimat şekli falan nası olur onu biliyomusunuz çünkü farklı şahirlerdeyiz..

Bence de jumbo. Çelikleri gerçekten mükemmel. Hiç kararma olmadı annem yıllar önce almıştı. Biraz pahalı ama hakkını veriyor emin olabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…