tşk canım ya işte jumboya daha kötü bişey hiç duymadım çok da şık catal-bıçak takımı falan kalitesini gösteriyo ama hisar da aynı kalite diyorlar hani aynı paraya aynı kalite daha çok parça al diyen de var ama kullanan ve bilen çok burda umarım bi karara varabilirim..ilgilendigin için çok teşekkürler..benim yemek takımım,çatal kaşık bıçak takımım,çay setim,tencere setim,çaydanlığım hepsi jumbo.
ben çok memnunum..
hisar kullanmadım hiç ondan ne desem yanlış olur..
tşk canım ya bende hisarın parça sayısına takıldım işte ama galiba jumbo alacam.benimde çelik herşeyim jumbo çok memnunum başka bir marka çelik hiç kullanmadım
tşk ederi kızlar ilgilendiginiz için hala düşünüyorum bakalım genelde hep jumbo diyolar bi de çatal bıçak falan çok zarif duruyo ama...düşünüyorum...jumboda hisarda aynı kalitede..ama tabi markaya biçilen fiyat farkıda oluyor tabii..jumbo o yüzden daha kazık...
ama hisarda çelik ve asla kararmaz soyulmaz yanee))))bende ikiside var çook memnunum bi fark göremedim...önemli olan senin bütçen ve beğendiğin model bence...kalitede tereddüt etmene gerek yok...
anneminde çeyiziden 40 yıllık jumboları var buarad ama artık matlaştı)))günlük kullanım için idare ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?