• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K . Bocegi fobim ölcem artik

Sevdambenimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
482
339
103
Almanya
Herkese Selam olsun ..simdiden basligim icin ozur diliyorum fobisi olanlari biliyorum okumak bile insanin icini urpertiyo..
Sen tut 3 sene disini sık kaynananin kahrini cek ondan sonra ohh ayri eve tasindim dee ..
Ya simdi 2 aydir bu arkadaslar(k.b)bahcedelerr!
Birinci kat bahce bize ait.. oh ne guzel cicekler ekerim buyuturum demistim evi tutarken ya hic aklima gelmemisti bunlar..
Ee tabi kurtulcam diye ilk karsimiza cikan eve ok dedim napiim ..spreyler mi jeller mi ne varsa kullandim ama nafile bunlar cimenlerin icinden cikip geliyo cama yapisiyolar artik dayanamiyorum orumceklerden ,sineklerden nefret ediyorum..
Arkadas otobus bekliyorum ari geliyo ustume niye benya bende deli gibi ciglik atiyorum kaciyorum beni kovaliyo parkda bahcede geliyo orumcek benim sacima yapisiyo niye ya gelmeyin tiksiniyorum . Bugun kara bi sinek girmis bide ustume dogru geliyo elim ayagim titrediya olcektim bi ara parmaklarim bile uyustu hisssetim dayanamiyom kucucuk sinek bocek gormeye dayanamiyorum nefret ediyorum burdanda tasinmak ole kolay olmucak gibi ruyalarima giriyolar iki aydir psikolojim bozuldu yardim lutfen :110::110::110::110:

Yan taraftada bahce var arastirdim butun bina komple olmasi gerekiyomus onu nasil halledicem bilmiyorum
O zaman yapabileceğiniz kendi evinizi korumak...
Pencerelere balkon kapılarına sineklik taktırırsınız, sık sıkta ilaçlarsınız korunmuş olursunuz... Ama bence üstüne gidin korkunuzun , gerekirse destek alın. Çok kolay atlatacaksınız diye düşünüyorum...

Diğer ev sakinlerini de ikna edip, ilaçlama şirketleriyle ilaçlatırsanız kurtulursunuz. Ben de çok korkarım.

Annem 3-4 yılda bir, tatile giderken her odaya bir poşet ve üzerine bir miktar pamuk koyardı. Her pamuğa da yarım kapak kadar tütün zehiri dökerdi. Yıllarca evde böcek olmazdı.
Çok zehirlidir gerçi uzun vadede etkilerini bilemiyorum. En garantisi ilaçlama şirketleri.

Back
X