Herkese Selam olsun ..simdiden basligim icin ozur diliyorum fobisi olanlari biliyorum okumak bile insanin icini urpertiyo..
Sen tut 3 sene disini sık kaynananin kahrini cek ondan sonra ohh ayri eve tasindim dee ..
Ya simdi 2 aydir bu arkadaslar(k.b)bahcedelerr!
Birinci kat bahce bize ait.. oh ne guzel cicekler ekerim buyuturum demistim evi tutarken ya hic aklima gelmemisti bunlar..
Ee tabi kurtulcam diye ilk karsimiza cikan eve ok dedim napiim ..spreyler mi jeller mi ne varsa kullandim ama nafile bunlar cimenlerin icinden cikip geliyo cama yapisiyolar artik dayanamiyorum orumceklerden ,sineklerden nefret ediyorum..
Arkadas otobus bekliyorum ari geliyo ustume niye benya bende deli gibi ciglik atiyorum kaciyorum beni kovaliyo parkda bahcede geliyo orumcek benim sacima yapisiyo niye ya gelmeyin tiksiniyorum . Bugun kara bi sinek girmis bide ustume dogru geliyo elim ayagim titrediya olcektim bi ara parmaklarim bile uyustu hisssetim dayanamiyom kucucuk sinek bocek gormeye dayanamiyorum nefret ediyorum burdanda tasinmak ole kolay olmucak gibi ruyalarima giriyolar iki aydir psikolojim bozuldu yardim lutfen