• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K . Bocegi fobim ölcem artik

Herkese Selam olsun ..simdiden basligim icin ozur diliyorum fobisi olanlari biliyorum okumak bile insanin icini urpertiyo..
Sen tut 3 sene disini sık kaynananin kahrini cek ondan sonra ohh ayri eve tasindim dee ..
Ya simdi 2 aydir bu arkadaslar(k.b)bahcedelerr!
Birinci kat bahce bize ait.. oh ne guzel cicekler ekerim buyuturum demistim evi tutarken ya hic aklima gelmemisti bunlar..
Ee tabi kurtulcam diye ilk karsimiza cikan eve ok dedim napiim ..spreyler mi jeller mi ne varsa kullandim ama nafile bunlar cimenlerin icinden cikip geliyo cama yapisiyolar artik dayanamiyorum orumceklerden ,sineklerden nefret ediyorum..
Arkadas otobus bekliyorum ari geliyo ustume niye benya bende deli gibi ciglik atiyorum kaciyorum beni kovaliyo parkda bahcede geliyo orumcek benim sacima yapisiyo niye ya gelmeyin tiksiniyorum . Bugun kara bi sinek girmis bide ustume dogru geliyo elim ayagim titrediya olcektim bi ara parmaklarim bile uyustu hisssetim dayanamiyom kucucuk sinek bocek gormeye dayanamiyorum nefret ediyorum burdanda tasinmak ole kolay olmucak gibi ruyalarima giriyolar iki aydir psikolojim bozuldu yardim lutfen :110::110::110::110:

Ya böcekler ufacık zararsız şeyler tabi üstünde taşıdığı mikrobu dışında :KK48: ama yalnız değilsiniz bu konuda. Hele ki görünüş olarak çok iç açıcı olmayan şeylere karşı fobi gelişmesi çok normal. He bunu yenmek zorunda da değilsiniz, zira kimse k. Böceğiyle koyun koyuna gezip okey masasına oturmuyor. Fakat sürekli bir endişe duygusu yaşamanız sizin açınızdan kötü. Ki bu endişe bir süre sonra gerçekten korktuğunuz durumu yaşamanıza sebep olur. Kendini gerçekleştiren kehanet misali neyden kaçarsanız gelir sizi bulur. Misal birinin sizi sevmediğini düşünürseniz ona verdiğiniz olumsuz tepki ve enerjiyle onun gerçekten sizi sevmemesini sağlarsınız. Enerji meselesi işte. Eğer hayatınızı çok etkiliyorsa aklınızdan bir türlü çıkmıyorsa konuda yardım alabilirsiniz dilerseniz.

Herkese Selam olsun ..simdiden basligim icin ozur diliyorum fobisi olanlari biliyorum okumak bile insanin icini urpertiyo..
Sen tut 3 sene disini sık kaynananin kahrini cek ondan sonra ohh ayri eve tasindim dee ..
Ya simdi 2 aydir bu arkadaslar(k.b)bahcedelerr!
Birinci kat bahce bize ait.. oh ne guzel cicekler ekerim buyuturum demistim evi tutarken ya hic aklima gelmemisti bunlar..
Ee tabi kurtulcam diye ilk karsimiza cikan eve ok dedim napiim ..spreyler mi jeller mi ne varsa kullandim ama nafile bunlar cimenlerin icinden cikip geliyo cama yapisiyolar artik dayanamiyorum orumceklerden ,sineklerden nefret ediyorum..
Arkadas otobus bekliyorum ari geliyo ustume niye benya bende deli gibi ciglik atiyorum kaciyorum beni kovaliyo parkda bahcede geliyo orumcek benim sacima yapisiyo niye ya gelmeyin tiksiniyorum . Bugun kara bi sinek girmis bide ustume dogru geliyo elim ayagim titrediya olcektim bi ara parmaklarim bile uyustu hisssetim dayanamiyom kucucuk sinek bocek gormeye dayanamiyorum nefret ediyorum burdanda tasinmak ole kolay olmucak gibi ruyalarima giriyolar iki aydir psikolojim bozuldu yardim lutfen :110::110::110::110:
Sormak zorundayım kalorifer bocegini tarif edermisiniz? Şöyle ki kahverengi renktemi kara fatmaya benziyormu vs

Benim ablam o böcek yüzünden evden değil direk o şehirden taşındı :)

O derece tiksindi.
Cidden sevimli böcek var mı diyecekler ama o böcek bir başka sevimsiz geliyor bana da :$

Back
X