- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Sevdambenimm
K.bocegini, kayinvalide böceği diye anlayan bana bir alkış gelsin. trbfbrvtndvfv
yalnız değilsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
K.bocegini, kayinvalide böceği diye anlayan bana bir alkış gelsin. trbfbrvtndvfv
Ama çok garip hayvanlar cidden gece mesela çok sersem uçuyorlar böyle içkili gibi ahahah :)Alemsiniz Sinirim bozulduve kaşıntı bastı
Valla canim ben ari olmasin sinek olmasin demedim.Pardon da.. Şunu bir açıklığa kavuşturalım...
Kuşlar öter, kediler miyavlar, köpekler havlar, inekler möler, arılar çiçeklere konar. vs. vs. vs.
Bahçe katında oturup da bir de kendi ürünlerinizi yetiştirmek isteyip de toprağın ve doğanın nimetlerini reddetmek, öldürmek istemek komik değil mi?
Toprak olsun ama tozu, böceği, karıncası olmasın,
Çiçek olsun ama arısı, sineği olmasın...
Böyle bir şey mümkün olabilir mi?
Üstelik onları ortadan kaldırmaya çalıştıkca daha sağlıksız bir ortam yaratacaksınız.
Eğer OKB derecesinde bir tiksinme söz konusu ise tedavi görmelisiniz.
Canım bahçeli evde bunlardan kurtuluş yok malesef. Şehrin içinde bir apartmana taşının. Yakınlarda havuz vs su birikintisi olmamasına dikkat edin. Bir de belli zamanlarda ilaçlanıyorsa sinek bile olmuyor.Herkese Selam olsun ..simdiden basligim icin ozur diliyorum fobisi olanlari biliyorum okumak bile insanin icini urpertiyo..
Sen tut 3 sene disini sık kaynananin kahrini cek ondan sonra ohh ayri eve tasindim dee ..
Ya simdi 2 aydir bu arkadaslar(k.b)bahcedelerr!
Birinci kat bahce bize ait.. oh ne guzel cicekler ekerim buyuturum demistim evi tutarken ya hic aklima gelmemisti bunlar..
Ee tabi kurtulcam diye ilk karsimiza cikan eve ok dedim napiim ..spreyler mi jeller mi ne varsa kullandim ama nafile bunlar cimenlerin icinden cikip geliyo cama yapisiyolar artik dayanamiyorum orumceklerden ,sineklerden nefret ediyorum..
Arkadas otobus bekliyorum ari geliyo ustume niye benya bende deli gibi ciglik atiyorum kaciyorum beni kovaliyo parkda bahcede geliyo orumcek benim sacima yapisiyo niye ya gelmeyin tiksiniyorum . Bugun kara bi sinek girmis bide ustume dogru geliyo elim ayagim titrediya olcektim bi ara parmaklarim bile uyustu hisssetim dayanamiyom kucucuk sinek bocek gormeye dayanamiyorum nefret ediyorum burdanda tasinmak ole kolay olmucak gibi ruyalarima giriyolar iki aydir psikolojim bozuldu yardim lutfen![]()
Buralarda yeni bi eve tasinmak cok zor en azindan 1 2 yil burdayiz orasi garanti kendimizi toparlamak icin.bende bunlardan kurtulmanin yollarini bulmam lazim.Canım bahçeli evde bunlardan kurtuluş yok malesef. Şehrin içinde bir apartmana taşının. Yakınlarda havuz vs su birikintisi olmamasına dikkat edin. Bir de belli zamanlarda ilaçlanıyorsa sinek bile olmuyor.
bahçe için kurtulamazsınız imkanı yok. Kurtuldum sanarsınız bütün bahçeyi zehirlersiniz iki ay sonra tekrar gelirler. Ama evin içini karantina yapabilirsiniz. Bütün kapılara pencerelere sineklik alın sonra da ilaçlama şirketleriyle konuşun hangi böceklerin olduğunu söyleyin. Bir gün gelip ilaçlasınlar. Sonra sineklikleri takıp evi güzelce temizleyin. En azından evin içinde rahat olursunuz. Bir de kedi alabilirsiniz seviyorsanız. Böcekleri avlamayı seviyorlar.Buralarda yeni bi eve tasinmak cok zor en azindan 1 2 yil burdayiz orasi garanti kendimizi toparlamak icin.bende bunlardan kurtulmanin yollarini bulmam lazim.
Ciddimi bu?Benim ablam o böcek yüzünden evden değil direk o şehirden taşındı :)
Çok güldüm .Hala da gülüyorum çok yaşayın siz.K.bocegini, kayinvalide böceği diye anlayan bana bir alkış gelsin. trbfbrvtndvfv
Bugun elektronik bocek savar arastirdim gercekden ise yariyomudur acaba yaAnnemin evini bir zamanlar basmıstı bu böcekler genelde geceleri ortaya cikarlar çok uğraştık kurtulmak için birde avrupanın göbeği yani ne ilçalamalar tam bitti derken bu defa etrafa bıraktıkları yumurtalar canlanıyor tekrar doluyordu en son bulduğumuz firma evdeki deliklere şırınga ile ilaçlar sıktı bumudur yani dedik o kadar uğraş bu minicik deliklermi bitirecek böcekleri diye üzülürken inanırmısınız ölülerini bile evde bulamadık o kadar etkili birşeymişki o ilacın kokusundan evi terk etmişler
Ama nedir ilacın adı derseniz hiç bilmiyorum sadece bilginiz olsun diye yaziyorum ilaçlama şirketlerine bir danışın
Bende oyle anladim sıkıntı yokK.bocegini, kayinvalide böceği diye anlayan bana bir alkış gelsin. trbfbrvtndvfv