Merhabalar herkese, buralara kimsecikler uğramaz olmuş, hepiniz zayıfladınız ve yaza hazırsınız demekki ne güzell
Benim bebek tedavim bu ay hüsranla sonlanınca kendimi bu topikde buldum. Çünkü tedaviyle birlikte nasıl olsa hamile kalıcam gibilerinden yedikçe yedim ve hayatımda ilk defa 69 kiloya yakın yıktım geçen gün. İlaçların etkisi geçiyor diye sanırım bu sabah 66.100 gram olarak çıktım tartıda. Birden bi hırs geldi, bari 60'a düşsem yeter bana şimdilik, hadi olmadı 62'de kurtarır :26:
Bugün itibari ile ;
Kğ. 66,100
Bel 77 cm.
Kalça 103 cm.. ve hedefim 60 yada en kötü 62 olmak..
Bu yüzden bugün 1 saat civarında yürüdüm, bunun 25 dakikasında parklardaki spor aletlerini kullandım.
Sabah kahvaltıda, 1 yumurta, az peynir, 4 zeytin, 1 büyük dilim çavdar ekmeği, 1 kaşık pekmez yedim.
Öğlen ise 1 yemek tabağına önce yoğurt sonra doğranmış taze çilek, üstünede 3 dolu kaşık k-fleks sade koydum yedim.
Ara öğün olarak ceviz yada fındık yemeyi akşam ise yoğurtlu semizotu salatası yemeyi düşünüyorum. Tabi birde 2,5 - 3 litreye yakın su içebilirsem iyi... Birde bununla kalmayıp gün içerisinde biraz mekik eklemek istiyorum şöyle 20 kezle başlasam yeter...
Çok hırslı gördüm kendimi.. Ama umarım yarın son bulmaz bu gayretim devam eder, şu aralar çok mutsuzum her işim ters gidiyor, biraz moral olur bana. Geçen hafta kendime bol tşört almıştım birkaç tane nede olsa hamile kalıcam diye ama oda olmayınca bu gereksiz yağ tulumu göbeğim o bol tşöfrtlerin içinde sevimsiz gözüküyor gözüme
Ben k-fleksi süt içemememden dolayı yine yoğurtla kullanıcam sanırım ve taze çilekle güzel bir tat oldu hoşuma gitti.