dün akşam burda yazılanları okuyunca hemen yarın başlamalıyım diye saat 21 de tansaşa gittim k-fleks almaya..ama hepsine baktım inceledim eti lifalif aldım hem çikolata parçacıklı hem de meyveliden..sabah başladım tadı çok güzeldi..öğlen de yemeliyim ama daha acıkm adım şimdi bir elme yedim ben akşam normal yemeklerime devam edicem..gerçi pek çok arkadaşın yazdığı gibi sebze haşlamalar falan yiyemem..ekmeksiz ama her yaptığım şeyden yerim herhalde..o kadar sıkı yapamam ...ama yine de sabah ve öğlen devam edersem aralarda ve akşam da dikkat edersem işe yarar umarımm..71 le başladım bu arada
günaydın!bugün diyette 4.günüm ve sabah 68.5 çıktım..:lepi:yanlız adet dönemim bitti onu da katarsak hesaba çokkk iyi değil mi..bu arada ben başlarken ekmeksiz yiyemem haşlamasebze yiyemem falan yazzmışım ama hakikaten dediğim gibi olmadı şöyle anlatıyım:
1.gün sabah :eti lifalif öğlen :eti lifalif (her iki öğünde de 4-5 kasık ve 1 bardak sütle) aralarda yeşil çay elme ... vs akşam:akşam yemek yemeden uyudum o gün ama gece bile uyanmadım acıkmadım
2.gün:sabah ve akşam lifalif öğlen:brüksel lahanası, patates ve havuç karışık haşladım üzerine limon ve zeytinyağı 1 dilim ekmekle bir tabak
3.gün:sabah ve öğlen :lifalif akşam:zeytinyağlı pırasa yoğurt ve 1 dilim ekmek
kısacası ilk kez bir diyette kendimi sıkmadan zorlamadan zevkle az yiyor ve yiyemem dediğim şeyleri yiyorum yani cnm hiç abur cubur çıkolata vs istemiyor (bu 3 günde bir kaç kaçamağım oldu ama küçücük:cips,peynir tatlısı...çok cnm istedi normalde bunları nasıl yerim bir bilseniz bilmiyorumkismile )
bu sabah tatil sabahi normal kahvaltımı yaptım öğlen ve akşam lifalif yiyeceğim..