Günaydın
Arzuhan.... opuyorumnanaktan
Yok be canım spor kim ben kim, tembel tembel otururum işte böyle. Bazen istek geliyor sonra bekliyorum biraz geçiyor :jeyyar: Yürüyüş aslında en güzel spor. Ben eskiden yürürdüm günde 1 saatten fazla. Çok faydasını görmüştüm. Kalça göbekde gidiyordu hatta pantalonlarım çok bol olduğundan çirkin duruyorlardı yani o dönemleride yaşadım. Şuan mümkün değil. Bi başlasam devamı gelecekde oda olmuyor işte. Bi koşu bandı alsam sanki faydasını görücem. Dışarı çıkmak falan filan heleki deniz kenarı yada yürüyüş yolu olmayan kalabalık semtler için çok zor. Evlenmeden deniz kenarı yakındı sabahları iner yürürdüm. Evde koşu bandı olsa belki açar müziği gaza gelir yürürüm. Onada karar veremiyorum hangisini alsam ne yapsam, yer kaplama problemide var onuda düşünüyorum. Taşınma olayı var onuda düşünüyorum gideceğim evde yer müsait olucakmı olmuycakmı.... Yinede aslında şu kalça bel hareketlerini yapsam bi faydasını görücemde onada üşeniyorum.
Bu arada hala ilk hafta verdiğim 3 kiloyla kaldım. Bugün 11 oldu benim dimi :uhm: Regl oldum ama ondan belki biraz şiş oluyorya insan. Yoksa bu 10 günde asla ve asla rejimimi bozmadım hayret ve maşallah diyorum kendime

Akşamları gerçekden k-fleks ve yoğurttan sonra canım bişey istemiyor. Normalde rejim yaparken salata filan yediğimde miğdem kazınırdı şimdi gerçekden tok oluyorum. Üstüne akşam ya bir kahve yada sade sodaya limon sıkıp içiyorum. Öğlenleri daha fazla iştahım oluyor onuda başka şeylerle oyalanarak geçiştirebiliyorum. Zaten masadan kalkınca sanki çok yemişim gibi oluyor. Zaten aslında hep derlerye sofradan tam doymadan kalkın diye, boşa dememişler demekki.
Şu regl bitsin zaten o zaman 15 günümde doluyor olucak bakalım sonuç ne olacak. Aaaa bide ben günde 2 öğün yerine 1 öğün k-fleks yiyorum. Normalde 15 günden fazla yapmayın diyor k-fleks'in sitesi ancak günde 2 öğünden hesaplıyor. Ben 1 öğün bunu yediğime göre acaba 15 gün dolunca bir 15 gün daha yapsammıkine :uhm: Fikri olan yazsın lütfen bu konuda.
Regl olunca berbat oluyorum bir mutsuzluk bir isteksizlik bir tembellik... Ama yinede k-fleks rejimimi bozmayı düşünmüyorum. Heray şu reglim geçsin öyle başlarım diye düşünürüm ve o dönem yediklerim o kadar fazla olurki resmen kilo alırım. Bu ay regl dönemindede rejimdeyim bakalım durum ne olacak.
Herkese iyi diyetler.
Bu arada
Arzuhan canım yürüyüş ve koşu harikasın. bu durumda senin çok iyi kilo vermen lazım aslında. Dur bakalım senin sonuçlar ne olacak.
Diğer arkadaşlar nereye kayboldular

lmaz: