Kızlar ben hala hastayım :sinifsinif: Dünkü regl sancılarım, ateşim kalmadı ama halsizlik aynen devam ediyor. Şuan laptop'a uzanacak halim yok kucağıma aldım o kadar yani. Bir odadan diğer odaya gitmek işgence. Bunun regl'le ilgisi ne anlamadım hadi sancı filan tamamda. Hiç böyle olmamıştı sanki. K_Fleks rejimimin 13 günü geride kaldı. Eşim ısrarla yaptığın rejimlerden metabolizman bozuldu diyip duruyor moralimi bozuyor. Bide bende tamamen ve gerçekden iştah kesildi, bu şaşılacak bir durum. Zaten diyordumya kaç gündür akşamları yediğim 1 kase k-fleks ve yoğurt birle çok gelmeye başlamıştı yani yemesem yemem o derece iştahım yoktu. Dün k-fleks'i öğlen yedim. Akşam yemeğini halsizlikden eşime hazırlattım ama tabağımı bitirmekde zorlandım hatta bitmedi.
Ne oluyor bana ya... Tartıldım 60,5 gibi çıkıyorum. Yani ilk hafta 3 kilo vermiştim kalan günlerde verdiğim sadece yarım kilo. Gerçi regl olduğumdan kilo farklı çıkabilir dimi?
Yok yani çok kilo verdimde halsiz düştüm desem, dün başladı öncesinde bişeyim yoktuki..
Allah hepimize önce sağlık versin :Saruboceq:
Birde konuyu buraya bağlamak istemiyorum ama dün tv'de Muzaffer Kuşhan'ın kliniğinde ölen kızı gösterdiler. Baya üzüldüm ona... Lütfen ufak kilolar haricinde zayıflamak isteyen arkadaşlar çok iyi uzmanlara gitsinler. Gerçi işte en güvenilir diye bilinirdi orasıda, ücretide haftalık 1000 euro civarıymış üstelik. Neyse baya üzüldüm annesinin anlattıklarına. Söylediklerine göre her kilodaki kişilere aynı diyet ve spor uygulanıyormuş ayrıcalık ve kişiye özel birşey yokmuş. Nasıl olabiliyor anlamıyorum. Böyle ün yapmış, geniş bir mekanda üstelikde adı klinik diye anılan bir mekanda nasıl bir ambulans bulunmaz, sağlık personeli bulunmaz akıl almıyor. Ben kendi şahsi adıma belki ölümü tesadüfdü diye düşünebiliyorum çünkü kalp krizi her yaşta insana her ortamda olabilecek bir durum ama en kötüsü orada müdehale edicek birinin bulunmaması, ambulans olmaması resmen skandal yani. Sen böyle bir yer işletiyorsun, kişi başı haftalık 1000 euro alıyorsun sonrada 2-3 sağlık personeli bulundurmuyorsun. Varmı böyle bişey... Üstelik söylenenlere göre hiçkimseyi doğru düzgün sağlık muayenesinden bile geçirmiyorlarmış. Hastalığın varmı yok, geç o zaman der gibi. Çok şaştım ve çok üzüldüm. :1no2: