K.kartından para çekilmiş.

Yok yok şimdi şöyle , kart açıkken işlem yapılıyor biz farkettikten sonra kartı kapatıyoruz. Temsilci ilk aradığımızda islemi göremedi sanırsam ki bize işlem yapılmaya calisilmis ama yapılmamış demisti. Akşamına tekrar olayın gerçekleştiği saatteki Mesajlara bakıyorduk misafirlerle nasıl mesajlar atıldı diye merak etmislerdi para çekilme işlemi yapılmış olarak bir kaç mesaji görünce tekrar aradık oda evet böyle bir işlem yapılmış ben size söylemiştim zaten kem kum . Bu şekilde oldu yani .

Daha başka yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum. Kartı kapattırmışsınız,şikayette edilmiş. 45 gün diyolar ama genelde daha erken sonuçlanıyor. Benimde başıma geldi,bi yakınımında başına geldi. Parayı geri aldık. %90 geri alırsınız diye düşünüyorum. Yeni kartınızı internet alışverişlerine kapatın isterseniz.

Çok teşekkür ederim . Umarım soylediginiz gibi olur . Evet alisveris bittikten sonra kartları İnternet alışverişine kapatmak en mantıklısı .

İnşallah canım çok teşekkür ederim . Evet kesinlikle bankanın güvenlik açıgindan kaynaklanan bir durum .

Çekiliş veya hediye linkleri oluyor ya çeşitli Marka ve sitelerin onlardan birine girdiniz mi acaba onlarda telefonda ki tüm bilgileri kopyalıyormuş internet bankacılığının falan. Geçen sene bir tanıdığımızın başına geldi böyle acaba dedim sizde whatsaptan veya instagramdan gelen bir linke girmiş olabilir misiniz

Benimde başıma geldi. Bankaya gidip itiraz dilekçesi dolduracaksiniz. Onlar ardından parayı hesabınıza yaptırıyorlar.

Biraz önce benimde karttan çekmeye çalıştılar 2 kez kod geldi Tema Mağazacılık diye. Hemen internet alışverişine kapattım. Sizin ki direkt çekmiş bir de

Yok öyle linklere girmiyoruz bu tahminimce telefonun kendi uygulamaları programları oluyor ya Play store gibi onun izinsiz para çekmesi gibi bir olay diye dusunuyorum . Microsoft store bilgisayar kaynaklı bir program ama bilgisayarımizla telefonu eşleştirme yada bilgisayar üzerinden internet alışverişi, mobil bankacılık veya banka işlemleri hiç yapmadık.

Eşimin kartından çekilmişti oyun gibi bişeydi galiba ama bize ait olmadığınj belirttik iğtal ettiler ama işleyişi tam olarak hatırlamıyorum

Eşimin kartından çekilmişti oyun gibi bişeydi galiba ama bize ait olmadığınj belirttik iğtal ettiler ama işleyişi tam olarak hatırlamıyorum
Bilgisayar üzerinden oyun indirilen bir uygulamaymis. Kartimiz yüksek ihtimalle kopyalanmis.

Az önce babama da mesaj gelmiş Z.bank da kullanmadığı kredi kartında borç gözüktüğü mesajı gelmiş..aradı çalıntı başvurusu yaptı kartı iptal ettirdi.İşin ilginci babamın bu kartını Gaziantepte bir aydır kullanıyor hatta geçen ay ödeme de yapılmış gözüküyor sabah banka şubesine gidip araştırılmasını isteyecek inşallah lehimize sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…