ATM den nasıl kopyalaniyor , ATM'den para vs çekiyoruz sürekli ? Korktum suan
Çok teşekkür ederim çok sagolun . Q.F. bank bizimkisi .Merhaba gecmis olsun konu hakkında bilgiye sahibim bizimde basımıza geldi.V.bank mıydı banka acaba?
İnşallah canım çok teşekkür ederim . Evet kesinlikle , kartını iptal ettirdik tekrar kartta istemediğimizi söyledik.Insallah paranizi geri alirsiniz. Ama bankanizi degistirin kullanmadigin para icin nasil 45 gun diorlar ya ustelik supeli bi durum var yani
Yok yok şimdi şöyle , kart açıkken işlem yapılıyor biz farkettikten sonra kartı kapatıyoruz. Temsilci ilk aradığımızda islemi göremedi sanırsam ki bize işlem yapılmaya calisilmis ama yapılmamış demisti. Akşamına tekrar olayın gerçekleştiği saatteki Mesajlara bakıyorduk misafirlerle nasıl mesajlar atıldı diye merak etmislerdi para çekilme işlemi yapılmış olarak bir kaç mesaji görünce tekrar aradık oda evet böyle bir işlem yapılmış ben size söylemiştim zaten kem kum . Bu şekilde oldu yani .Ben anlayamadım, kapanan karttan nasıl para çekilebilir?Kart işleme kapalıysa kapalıdır, iptal ettik kartı diyorsunuz.
Bankayı tekrar arayın, ben kartı iptal ettirdim siz nasıl üstüne işlem yaptınız diyin. Kapanmış karttan işlem olamaz. Olmazsa sosyal medyaya koyun banka toptan çuvallamış.
Çok teşekkür ederim . Umarım soylediginiz gibi olur . Evet alisveris bittikten sonra kartları İnternet alışverişine kapatmak en mantıklısı .Daha başka yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum. Kartı kapattırmışsınız,şikayette edilmiş. 45 gün diyolar ama genelde daha erken sonuçlanıyor. Benimde başıma geldi,bi yakınımında başına geldi. Parayı geri aldık. %90 geri alırsınız diye düşünüyorum. Yeni kartınızı internet alışverişlerine kapatın isterseniz.
İnşallah canım çok teşekkür ederim . Evet kesinlikle bankanın güvenlik açıgindan kaynaklanan bir durum .ATM'den ya da online alışverişte kullanmadığım hesap kartımla nakit yurtdışı harcaması yapmışım ben de.
Bankaların da kendince güvenlik açıkları çok.
2 haftayı geçti dönecekler ama tık yok.
Gerçekten bankalardan illallah ettik.
İnşallah sizin çabuk çözülür.
Benimde başıma geldi. Bankaya gidip itiraz dilekçesi dolduracaksiniz. Onlar ardından parayı hesabınıza yaptırıyorlar.Merhaba hanımlar . Dün gece sahur için uyandığımız sıralarda saat 04:15 civarı esimin telefonunda bankadan gelen mesajları gördük. 5 adet mesaj vardı üç tanesi 500 TL'ik biri 1000 TL'lik ve 1500 TL'lik. Microsoft store dan çekim yapılmıştır diye . Birde işlem yapılamamıştır diye mesajlar . Hemen bankanın müşteri hizmetlerine bağlandık şüpheli işlemler bölümüne . Temsilci kartimizi iptal etti ve işlem yapılmaya çalışılmış ama yapılamamış dedi .
Akşam misafirlerimizle otururken bu olayi anlatmıştık dikkat edin basimiza bu şekilde bir olay geldi dedik. Mesajlara tekrar baktığımızda bir kaç tane işlem yapılmış olarak mesajlar gördük. Tekrar müşteri hizmetlerini aradık ayni temsilciye bağlandık. Ve kartimizdan 3500 bin para çekilmiş olduğunu öğrendik. Bu temsilci sabah bize işlem yapılmadığını söyledi . Ayrıca diğer bankalardan harcama veya para gönderimi olacağı zaman doğrulama /onay kodu geliyor bu bankadan gelmedi. Bilindik bir banka birde. İşlemi biz yapmadık, ücretli uygulama oyun vs. yok nasıl oldugunuda bilmiyoruz .Incelemeye alinacakmis işlem en az 45 gün . bekleyecekmisiz sonuçlanması için bu süreçte odemedigimiz taktirde faiz isleycekmis. Ilkkez böyle bir olayla karşılaşıyoruz. Cimere ve bankanın hafta içi yetkili şikayet hattı varmis ayrı orayı arayacağız. Baska nasıl bir yol izlememiz gerekiyor , başına bu şekilde bir olay gelen var mı? Bu harcama neden yapılmış olabilir , yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim .
Cok tesekkur ederim yardımcı olduğunuz için pazartesi günü gidecegiz .Benimde başıma geldi. Bankaya gidip itiraz dilekçesi dolduracaksiniz. Onlar ardından parayı hesabınıza yaptırıyorlar.
Evet ya sorgusuz sualsiz cart diye çekmişler.Biraz önce benimde karttan çekmeye çalıştılar 2 kez kod geldi Tema Mağazacılık diye. Hemen internet alışverişine kapattım. Sizin ki direkt çekmiş bir de
Yok öyle linklere girmiyoruz bu tahminimce telefonun kendi uygulamaları programları oluyor ya Play store gibi onun izinsiz para çekmesi gibi bir olay diye dusunuyorum . Microsoft store bilgisayar kaynaklı bir program ama bilgisayarımizla telefonu eşleştirme yada bilgisayar üzerinden internet alışverişi, mobil bankacılık veya banka işlemleri hiç yapmadık.Çekiliş veya hediye linkleri oluyor ya çeşitli Marka ve sitelerin onlardan birine girdiniz mi acaba onlarda telefonda ki tüm bilgileri kopyalıyormuş internet bankacılığının falan. Geçen sene bir tanıdığımızın başına geldi böyle acaba dedim sizde whatsaptan veya instagramdan gelen bir linke girmiş olabilir misiniz
Bilgisayar üzerinden oyun indirilen bir uygulamaymis. Kartimiz yüksek ihtimalle kopyalanmis.Eşimin kartından çekilmişti oyun gibi bişeydi galiba ama bize ait olmadığınj belirttik iğtal ettiler ama işleyişi tam olarak hatırlamıyorum
QF bank birkaç kez başıma geldi. Hemen lehime çözdüler. Merak etmeyin mşteri dostu bir banka. İade edilir.Çok teşekkür ederim çok sagolun . Q.F. bank bizimkisi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?