Kayınvalideler illa konuşacak. Benim kaynana da öyle konuşur durur oğlum onu yemez bunu yemez. Eşim bamya yiyec dedi aa oplum yemezdin sen hiç, karnıbahar yapıcam mesela eşim yemiyor neymiş kendisi merimekli fırında yapıyormuş bunu evlendiğimizden beri on larca kere dedi önce alınmasın diye ilk defa duyuormuşum gibi yapıyordum artık biliyorum anne demiştin daha önce diyorum ama eşim normal kıymalı yemeğini de yedi yani. Ben öyle yaparım ben böyle yapardım hep böyle hiç tınlamyorum he he diyorum evimde bildiğimi yapıyorum boşverr yani takmaya değmez. Et konusunda da kayınpederin gibi yapanlar var birkaşç aileye dana kesebiliyorlar ya iki aile koyun kesiyorlar daha uyguna geliyor et gerçekten. Parça parça kıyma et almak daha pahalıya geliyor çünkü kesikip kasaba gelincas parça fiyatı artıyor. O yönden mantıklı olabilir var çünkü eşimin arkadaşlarından öyle yapan. Yarı yarayı para verilse hiç vereck durumunuz yok mu. Hem eşiniz daha babasına ben girmicem demedi sanırım dese haberi olurdu. Kocan girmem demiş girmez o zaman. Dolapta da etiniz varmış.