- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
Bosver canim ya, su 3 günlük dünyada böyle sacma seyler icin kalplerinizi kirmayin esinle.
Bilmiyorum, benmi yanlis düsünüyorum ama benim esimin sagligi ve onunla gecirdigim her dakika bana cok önemli, yeterki mutlu olayim kimse bana gölge yapmasin yeter.
Kimseden ne maddi veya manevi hic bir sey beklemiyoruz, ikimizde.
Hayatimizi bir kere yasayacagiz, ve sevdigim insanla evliyim bundan daha yüce ne olabilirki, kimsenin bes kurusunu istemem, yeterki beni daha dogrusu bizi rahat biraksinlar.
Özgür olmak kadar güzel birsey yok, hic kimsenin parasinda yok gözümüz, Allaha sükürler olsun, kimseden medet ummadikca yüce Allah insana yardim ediyor inan.
Bence hayatinizin keyfine bakin, kendinize odaklanin, o bunu yapmis, su bunu söylemisle güzel zamaninizi harcamayin bosuna.
Siz ikiniz önemlisiniz birbirinize....
Digerleri istedileri icin yapiliyordur.
Madem durumunuz kotu, sizde kendiniz isteyin.
Aglamayan Bebege süt vermezler.
Yalniz artik eviniz barkiniz ayri yetiskin insanlarsiniz,
Kayinbabanizda emek verip yapmis mal varligini, sizde kendiniz cabalayip yapin
yani. Baskalarindan birsey beklemeyin.
işte yazdım ya canım eşim kan kussa söylemez kuruş istemez bellide etmez. bi ramazan ayında iftarda sadece çorbayla orucumuz açtık babası aradı nasılsın demek için ne yiyosunuz dedi eşimde saydı çeşit çeşit yemekler !. neymiş efendim paramız yok yapamdık sadece çorba içiyoruz diyemezmiş üzülürmüş babası.
eşim annesne kardeslerıne bazende babasna söyler borçlardan bıktım artık diyeİste o zaman nerden bilsinler sizin durumunuzun kötü
oldugunu.
Ben bir ayrımcılık yaptiklarini düsünmüyorum.
Adamcagiz ne yediginizi bile sormus, demekki baya ilgili
bir Baba.
Canım evlat ayırımı hiç sevmediğim birşeydir.Neyse eşin ne iş yapıyor mesela,okumuş mu,kaynıngil okumuşmu onlar ne iş yapıyor?Kayınpederinin yanında çalışıyorlarsa tamam,çünkü çalışıp kazanıyorlar.Aynı iş olunca aynı kazanç oluyor.İşleri büyükse çok kişi calışır,çok kazanırlar ve kayınpederinin onlara hakkını vermesi normal.Bizim bir yakınımız var kömürcülük yapıyorlar 3oğlu bir kocası çalışıyorlar,maşallah çok kazanıyorlar oğullarına kat kat ev alıyorlar,dışarda memur oğlu var o tatilden tatile arada uğrar,ona ev aldımı bilmiyorum ama..yani budurumda diğer leri çalışıp kazanıyor eee bu durumda oğlanın babasından birşeyler beklemesi doğru olmaz bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?