benzer durumdayız sizin içinde çok üzüldüm
ama sizinkiler en azından farkındalar. benim k.p ve k.v hep her yerde birlik beraberliğimizle övünürüm evlatlarım birdir der herkese. herkesete öyle bilr. ben bi gün desem ki eşimin teyze ve halasına ayrım yapılıyor desem hemen savunmaya geçerler '' ne ayrımı adam tüm evlatlrını çok sevyor herkesin derdine koşar '' derler eminim ama kimse bilmez içimi.
ben burda okurken anlayamıyordum ama şimdi burdaki tüm kdınları anlıyorum inansın başına gelince daha net anlıyormuş
ben evlenirken herşeyin ucuzuna kaçtık eşim çok baskı yaptı bana en ucuzu olsun babamın durumu yok sıkıntıya düşerse hastalanır diye korkuyorum derdi hep. şimdilik ucuzlarını alalaım sonra biz daha güzellerini alırız demişti ( tabi almadı daha güzellerini )
inanırmısınız gelinliğimi bile ilk girdiğimiz dükkandan aldık sebebi ise bu sıcakta babam yorulur mağaza mağaza dolaşamayalım bu güzel al işte dedi ben ağladım eşim umursamadı
(( ona karşı öyle öfkeliyim ki atamıyorum bana yaşattıklarını heveslerimi içimde kalan ukdeleri
(
böyle olaylar yaşanıncada yeniden alevleniyor sönmediki o ateş çünkü
şimdi herşeyin en güzeli alınıyor k.pederim bu kızı istemediği halde hiç bişey demiyor çok pahalı o olmasın demiyor eşime bunun hesabını soruyorum e hani üzlürdü baban şimdi niye üzülmüyor diyorum
benim genç kızlık hayallerimin içine ettiniz diyorum hatta ve hatta eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum hazmedemiyorum kimse kıskançlık yapıyosun demesin yapmıyorum inanınki kıskançlık değil ama bana yapılan haksızlığıa tahammül edemiyorum lütfen akıl verin