• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

k.v ve doğumgünü sendromu

canım unuttugum bırsey varmıs sımdı hatırladım sen hastaydın yıgenın hastaydı ve butungun hastanedeydın demı cok pardon:17:ama canım benım bazı ınsanlar halden anlamazkı gıtmezsın kutlamazsın bıde kın beslerler

Sizin bu dogum gunu sendromunu ilk yillar anneler gunu sendromu olarak yasadim:27:Hani yasini basini almis onemli olan hatirlamak mutlu etmek falan diyoruz ama hicte degil amaclari nedir daha henuz cozmus degilim ama sade bi hatirlanmak olmadigi kesin ki bizde unutmus degildik Sabah erkenden gittik elini optuk hediyesini verdik biraz oturduk kalktik.Ogleden sonra disari ciktilar kocasiyla donunce acti agzini yumdu gözünü neden onu yemege davet etmemisiz:53:sok oldum resmen(O zamanlar beraber oturuyoduk)Esim biz seni kutladik hem X daha kendi annesiyle bile konusamadi dedi(Yurtdisinda yasiyorum annem tr de birakin yemege gitmeyi elini bile opemiyorum)Banane konusmadiysa konusmadi o onun sorunu ben kendi kendimi yemege davet ettim diyo kadin hala:52:sonraki sene yine baska bi Problem cikardi yani anliycaniz Allah razi olsun hatirlamislar mutlu oldum degil exra bi ilgi ,Sevgi gösterisi falan bekliyolar cocuk gibi .Ben sizi cok iyi anliyorum sorun onun dogum gununu kutlamak Pasta almak falan degil pastayi alip evlerine gitseydiniz hep beraber yenir kutlanirdi ama esiniz gelemem sen gel demekle yanlis yapmis oda dogum gunu diye size Pasta uflemeye gelmekle sacmalamis.
çok haklısın önemli olan hatırlanmak falan diyorlar ama baya baya beklenti içine giriyorlar bi de kız tarafının ailesi 2. planda olsun hatta olmasın önemli olan biziz diyorlar senin verdiğin örnekten de bu anlaşılıyor zaten A llah sana da sabır versin böyle bencil tuhaf tiplerle uğraşmak zor cidden.

tabi ki mesel pasta almak falan deil dediğin gibi eşimde hatalı ama o da aman oğlum boşver öenmli değil deyip geçmiyor buna sinir oluyorum

canım unuttugum bırsey varmıs sımdı hatırladım sen hastaydın yıgenın hastaydı ve butungun hastanedeydın demı cok pardon:17:ama canım benım bazı ınsanlar halden anlamazkı gıtmezsın kutlamazsın bıde kın beslerler
evet çocuk ateşler içinde yanıyordu dr gözlem altına aldı 2 gün yattı korktuk baya bende annesi dinlensin diye öğlen kaldım kendimde berbat durumdaydım ama dediğin gibi halden anlayan yok gelmiş yaş günü kutlama derdinde koca kadın eşimde onu memnun etme ama bi daha böyle bişey yapmam dün bilsem böyle olacağını eşime beni alma gecede kalcam derdim

valla allah yardımcın olsun:18:
benimde vardı bi tane başımda (vardı dedim halen başımdada bu dogum günlerini falan atlattık da):1:
8 yıllık evliyim
dogum günlerinden,anneler gününden ,evililik yıl dönümlerinden,kp dogm gününü hatırlamaktan,kayınların dogum gününü hatırlamaktan:47::27:
öğkkkk geldi geldide midem bulandı .:52:
bunların hiçbirini kutlamayı kaçıralım kv burnumdan getirirdi
ne yaptıysam ne eşimi vazgecirdim bu olaydan nede bi başkasını
ya insan hasta olur yorgun olur nebilim herşey olabilir mecburen niye hatırlamak zorundayızki
bi tel acarsın,içinden gelir bişeyler yaparsın.
ama insanı mecbur bırakmaz cok zor cok tuaf bi durum.
he sorun sen ne yaptında kurtuldun.
benimde cocugum cok zor oldu,iki çocugum var ama bayagı tedaviden sonra oldu
şükürde oldu darısı size inş.:49:
birde iki tane elti geldi bunlar hiç kutlama falan yapılmıyo
yok işim var aman unuttum kusura bakma falan diyolar
bende şimdi cocuklarım var ay işim var yok yorgunum yok hastayımlar manalar çocuklarla ugraşıyorum deyip şükürlerrrr olsun unuttu:ssz:
inş.unutur sizide llah kolaylık versin:50:

valla allah yardımcın olsun:18:
benimde vardı bi tane başımda (vardı dedim halen başımdada bu dogum günlerini falan atlattık da):1:
8 yıllık evliyim
dogum günlerinden,anneler gününden ,evililik yıl dönümlerinden,kp dogm gününü hatırlamaktan,kayınların dogum gününü hatırlamaktan:47::27:
öğkkkk geldi geldide midem bulandı .:52:
bunların hiçbirini kutlamayı kaçıralım kv burnumdan getirirdi
ne yaptıysam ne eşimi vazgecirdim bu olaydan nede bi başkasını
ya insan hasta olur yorgun olur nebilim herşey olabilir mecburen niye hatırlamak zorundayızki
bi tel acarsın,içinden gelir bişeyler yaparsın.
ama insanı mecbur bırakmaz cok zor cok tuaf bi durum.
he sorun sen ne yaptında kurtuldun.
benimde cocugum cok zor oldu,iki çocugum var ama bayagı tedaviden sonra oldu
şükürde oldu darısı size inş.:49:
birde iki tane elti geldi bunlar hiç kutlama falan yapılmıyo
yok işim var aman unuttum kusura bakma falan diyolar
bende şimdi cocuklarım var ay işim var yok yorgunum yok hastayımlar manalar çocuklarla ugraşıyorum deyip şükürlerrrr olsun unuttu:ssz:
inş.unutur sizide llah kolaylık versin:50:
amin sağol.dediğin gibi zorunluluk , görev gibi olunca insan isteksiz oluyor ben zaten onu çağırmak kutlamak istesem arardım ama eşimle ikisi halletmişler aralarında sinir oldum bi mana da veremedim.aslında çocuk olsa dediğin gibi bi takım şeyleri bahane de edebilirim ama çocuk olmayınca bunun hiç işi gücü olmaz diye düşünülüp herşey beklenior.nasılsa boş gözüyle bakılıyor

çok haklısın önemli olan hatırlanmak falan diyorlar ama baya baya beklenti içine giriyorlar bi de kız tarafının ailesi 2. planda olsun hatta olmasın önemli olan biziz diyorlar senin verdiğin örnekten de bu anlaşılıyor zaten A llah sana da sabır versin böyle bencil tuhaf tiplerle uğraşmak zor cidden.

tabi ki mesel pasta almak falan deil dediğin gibi eşimde hatalı ama o da aman oğlum boşver öenmli değil deyip geçmiyor buna sinir oluyorum

Peki sizin aileniz ne diyor bu duruma? Yani acaba yeterince tepki göstermedikleri için bunu yaşıyor olabilir misiniz? Ben kendimden örnek veirsem, benim kocam yada ailesi bu tarz da düşünse ve ona göre bir hayat kurmamı istese, benim annem gelir biz bu kızı sokakta mı bulduk der, bende tam tersini düşünüyorum der vs vs baya da bir tepkisini gösterir, en küçük birşeyde kızımı alır giderim bir daha olmayacak der. Elbette bende annemin dediklerini yaparım.

Hani sizi tanımıyorum ama acaba kızım yeterki mutlu olsun bizle görüşmese de olur falan diyen bir aileniz mi var acaba? Yani bundan mı yüz bulup sizin kendi ailenizi hiçe saymanızı söylüyorlar?

amin sağol.dediğin gibi zorunluluk , görev gibi olunca insan isteksiz oluyor ben zaten onu çağırmak kutlamak istesem arardım ama eşimle ikisi halletmişler aralarında sinir oldum bi mana da veremedim.aslında çocuk olsa dediğin gibi bi takım şeyleri bahane de edebilirim ama çocuk olmayınca bunun hiç işi gücü olmaz diye düşünülüp herşey beklenior.nasılsa boş gözüyle bakılıyor

canım ,rabbim hayırlısından veriri ins.
bide sinir oldugunu belli etme
belli edince daha cok sinir ediyolar....
tam tersine ben sanki 5 yaşındaki cocugun dogu günü kutluyo gibi yapardım:27:
aklımca bende onunla oyun oynardım o daha cok sinir olurudu:27::27::27::27:

Son düzenleme:
Peki sizin aileniz ne diyor bu duruma? Yani acaba yeterince tepki göstermedikleri için bunu yaşıyor olabilir misiniz? Ben kendimden örnek veirsem, benim kocam yada ailesi bu tarz da düşünse ve ona göre bir hayat kurmamı istese, benim annem gelir biz bu kızı sokakta mı bulduk der, bende tam tersini düşünüyorum der vs vs baya da bir tepkisini gösterir, en küçük birşeyde kızımı alır giderim bir daha olmayacak der. Elbette bende annemin dediklerini yaparım.

Hani sizi tanımıyorum ama acaba kızım yeterki mutlu olsun bizle görüşmese de olur falan diyen bir aileniz mi var acaba? Yani bundan mı yüz bulup sizin kendi ailenizi hiçe saymanızı söylüyorlar?
ailemle görüşmediğimi nerden çıkardınız anlamadım ben aileme yeterince zaman ayırıyorum o cümleyi kurmamın amacı erkek ailelerinin mantığını anlatmaktı.dünkü olaya da annem sinirlendi çünkü hasta olduğumu biliyordu.ama annem eşimin ailesiyle yüz göz olmadı bugüne kadar olmazda

canım ,rabbim hayırlısından veriri ins.
bide sinir oldugunu belli etme
belli edince daha cok sinir ediyolar....
tam tersine ben sanki 5 yaşındaki cocugun dogu günü kutluyo gibi yapardım:27:
aklımca bende onunla oyun oynardım o daha cok sinir olurudu:27::27::27::27:
inşallah. dün hiç bişey belli etmedim öyle yapsam kendi aklınca kıskandığımı falan düşünürdü. keşke söylediğin aklıma gelse yapardım

sagol canım benım ben senı anlıyorum da herkez anlamazkı?
canım ılgı beklıyor demekkı ıhtıyacı vardır:44:bız kadınlar hep ılgı sevı beklemezmıyız kı?gelınler kayınvalıdesını kayınvalıdeler gelınlerını pek sevmez tamam ama bır kadının evladından kac yasına gelırse gelsın ılgı beklemesı bence normal bısey,asırıya kacıp b.kunu cıkaranlar ıcın oyle soylemıyorum,nebıleyım bende ozel gunlere cok deger verırım bugun 30 yasıma bastım:43:esım bugun calıstıgı ıcın dun pasta kestık aılecek gorumcem zaten sureklı bana dogumgunu cocugu dogum gunu cocugu dedı durdu:27:bende kendımı bı tuhaf hıssettım
zaten:25:
canım bıde yarın oburgun sende koca kadın olucaksın ya sende evladından aynı sekıl ılgı beklersen:34:
ilgiyi bi tek eşimden bekliyor bekar kaynım var onu umursamaz k.validem .
k.validemde hafif kıskançlık var bunu hissettiğimden beri sinir olmaya başladım.
evlat olarak tabiki ailemizle ilgilenicez ama bişeyi de yaparken şartları zorlamanın manası yokki eşi gelmiyor oğlu gelmiyor o bize geliyor

kesilsin de nasıl:) nasıl sağlayacağım

mesela eşin onlarla sürekli program yaptığında eşine birkaç gün mesafeli davran
neyin var dediğinde de yoo hiç bişey de geç
zamanla anlar
ve seni kaybetmekten tırsmaya başlar inan bana
ve ailesine artık hayır demeye başlar
seninle daha çok vakit geçirir
erkekleri korkutmadıkça yola gelmiyolar malesef canım:)

mesela eşin onlarla sürekli program yaptığında eşine birkaç gün mesafeli davran
neyin var dediğinde de yoo hiç bişey de geç
zamanla anlar
ve seni kaybetmekten tırsmaya başlar inan bana
ve ailesine artık hayır demeye başlar
seninle daha çok vakit geçirir
erkekleri korkutmadıkça yola gelmiyolar malesef canım:)
tamam bunu denerim zararsız bi yöntem:) sağol. aslında eşim akşamları beraber film seyretmeyi çay içmeyi beraber dinlenmeyi seever ama annesi işin içine girince kıramıyor k.v giderken diyorki siz hiç gelmiyorsunuz siz de gelin diyor ama inan fırsat bırakmıyor buna alt katta annesi var sık sık uğrar beni de çağırır yemeğe çağırıyım dedim taşındıktan sonra. ama vazgeçtim zaten sık görüyorum bi de akşam mı göreyim fırsat verse bizde gideriz yemeğede çağırırız ama nerdeee

tamam bunu denerim zararsız bi yöntem:) sağol. aslında eşim akşamları beraber film seyretmeyi çay içmeyi beraber dinlenmeyi seever ama annesi işin içine girince kıramıyor k.v giderken diyorki siz hiç gelmiyorsunuz siz de gelin diyor ama inan fırsat bırakmıyor buna alt katta annesi var sık sık uğrar beni de çağırır yemeğe çağırıyım dedim taşındıktan sonra. ama vazgeçtim zaten sık görüyorum bi de akşam mı göreyim fırsat verse bizde gideriz yemeğede çağırırız ama nerdeee

zaten kv lere kalsa wc dışında dipdibe olunur orası kesin de:)
bi de ben neyi farkettim biliyomusun kvler kendileri gençken ne yaşadıysa aynısını gelinlerine de yaşatmak istiyolar
ben çektim banane o da çeksin tribindeler hep

çok gecmıs olsun :5:nasıl sımdı durumu?
keske kalsaydın:27:
bende dun tv ızlerken bır sarkıya eslık edıyodum :30: su kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelın dedıkce altına odun atmalı aman aman aman kaynana dıslerı gedık kaynana:27:oglun cerez getırdı sensız yedık kaynana :9:dıyodum kızımda kucagımda onu hoplatıyodum kaynanada mutfak camında sıgara ıcıyomus:53:ohö öhö yaptı:53::53:ama vallahı kasıtlı soylemıyodum dalmısım :23:
dun dogumgunumu kutlamaya geldıler ama bıraz kararıyodu sankı:31:
vallahı kaynanalar bızı el kızı gıbı gormeye devam ettıklerı surece bızde onları pek sevemıcez gıbı sevdırın kendınızı yahu bazı kaynanalar kayınpederler var gıptayla bakıyorum :16:gelınlerını kendı kızı gıbı goruyolar ustune tıtrıyolar onlar gelınse ben neyım dıyosun:31:

Back
X