K.v ve korona 😢

Dün söyledim benim akrabalarim hasta degil diyor sanki alninda yaziyor hasta diye. Sanki istemeyipte bahane ediyormusum gibi konusuyor. Esimden habersiz geliyor. esim duysa kızacagini biliyor. Sakın soyleme bana kızar aramiza girme diyor. Yani yaptiginin yanlisligini bilerek yapiyor. Birsey desen oturup hüngür hüngür agliyor daha çok sinir oluyorum.
Aslında geç kalmışsın söylemekle çünkü kaç kere gelip gitmiş şimdi söylesen pek anlamı kalmıyor

Bence eşinize anlatın o konuşsun siz yüz göz olmayın zaten sizi takmaz gelmeye devam falan ederse daha da kötü olursunuz.. eşiniz kestirip atsın bence

Virüs bitmiş hee mii. Sağlık Bakanı bile bilmiyor bu gelişmeyi vay beee.
Ha bu kara cahiller yüzünden bitmedi işte, bitmeyecek de!

Daha gecen hafta karsi komşusu vefat etti.2 gün öncede ayni komsusunun babasi ölmüs. koronayi sadece dedikodu malzemesi olarak kullaniyorlar

Daha gecen hafta karsi komşusu vefat etti.2 gün öncede ayni komsusunun babasi ölmüs. koronayi sadece dedikodu malzemesi olarak kullaniyorlar
Buna ragmen iki gun once eve mi aldiniz. Aman olay koparsa kopsun bu tiynetsizlik için hasta olmaya ne gerek var. Duymayin bile. Gerekirse acmayin telefonlari kapıları.

Pasip degilim tartisip hasta olmaktan korkuyorum. Bayrami hastanede gecirdim. Birazda insanlar halden anlasin istiyorum.

Ama insanlar halden anlamıyorlar. Ben çiçeğime veya kitaplarıma bir şey olunca kıyameti koparırım. Söz konusu hasta bir çocuk ve hamile bir kadın. siz nasıl durabiliyorsunuz? Bunda hastalanacak bir durum yok. Tek bir mesaj atıp artık eve gelmeyin diyeceksiniz. Sonra ne telefonlara bakın ne de kapıya. Veya eşine söylrme demiş, özellikle eşinize söyleyeceksiniz

eşiniz yakın zamanda eve gelmiş gibi görünüyor

neyse kv ye açıkça gelme deyin

anlatın başka eve gidip bize gelme

ille de geleceksen kendi evine git üstünü başını değiş öyle gel diye

sonuçta çat kapı gelmemiş aramış arayınca açıkça gelme deseydiniz

Buna ragmen iki gun once eve mi aldiniz. Aman olay koparsa kopsun bu tiynetsizlik için hasta olmaya ne gerek var. Duymayin bile. Gerekirse acmayin telefonlari kapıları.

Karsi komsusu ama köydelermis 2 aydir. Onlarada ankarada hasta ziyaretine giden akrabadan bulasmis

Dün söyledim benim akrabalarim hasta degil diyor sanki alninda yaziyor hasta diye. Sanki istemeyipte bahane ediyormusum gibi konusuyor. Esimden habersiz geliyor. esim duysa kızacagini biliyor. Sakın soyleme bana kızar aramiza girme diyor. Yani yaptiginin yanlisligini bilerek yapiyor. Birsey desen oturup hüngür hüngür agliyor daha çok sinir oluyorum.

eee bunu diyene anında ararım oğlunu hem de onun yanında

ben niye eşimle senin aranda kalayım ki

eşiniz yakın zamanda eve gelmiş gibi görünüyor

neyse kv ye açıkça gelme deyin

anlatın başka eve gidip bize gelme

ille de geleceksen kendi evine git üstünü başını değiş öyle gel diye

sonuçta çat kapı gelmemiş aramış arayınca açıkça gelme deseydiniz

Evet sagolsun ariyor yoldayim binanin önündeyim diye. Esim 3 4 günde bir geliyor eve ama sokak kapisindan maskeli birsekilde yemegini alip gidiyor.

o zaman neden alıyorsunuz eve

gelme de alamam de

bak X öldü de

sen de gitme de

hadi eyvallah telefonlaşırız de ama ne olur alma

o zaman neden alıyorsunuz eve

gelme de alamam de

bak X öldü de

sen de gitme de

hadi eyvallah telefonlaşırız de ama ne olur alma

Biraz once telefonda tartistik gelmedi. Hemen k.p i aramis gelin beni eve almadı diye. K.p aradı annen aglaya aglaya geliyor kızım diye. Bende arayıp kocama sikayet edin dedim kapattım.

Eşinize söyleyin. Ama annen gelmesin diye şikayetlenerek değil. Laf arasında bugünde annen uğradı. Akrabaya uğramış ordan da bize geldi. Bende biraz tedirgin oldum hastalıktan ama diyemedim bişey gibi. Madem o kadar titizleniyo adam heralde annesine de der.

Biraz once telefonda tartistik gelmedi. Hemen k.p i aramis gelin beni eve almadı diye. K.p aradı annen aglaya aglaya geliyor kızım diye. Bende arayıp kocama sikayet edin dedim kapattım.

sıkma canını

unuturlar

babam rahatsız geçen hafta kalp spazmı geçirmiş hastaneye kaldırmışlar anjio olmuş vs vs

gitmedim gidemem ya benden korona bulaşırsa asla kurtulamazsa

kp im yatalak alzheimer

eşim bu süreçte gitmedi

ihtiyaçlar için de o dönemde izinli olan görümcem gitti eşim işe gidiyor çok kişi ile iç içe diye gitmedi

bu şartlarda bizler gitmezken bırak kv i kralı gelse anlattığın yerlerde dolaşıp da yorun sevmeye açarım ağzımı yumarım gözümü

eşine de anlat güzelce oğlumuzun,benim, bebeğimizin sağlığı için sabretsin kv diye

Slm kızlar artık yıldım yoruldum bunaldım. Mart ayından bu yana virüs nedeniyle dışarı çıkışlarımi minumuma aldım. 2 evim var biri sitede digeri yakın köyde oraya bile daha bu ay gittim ve sadece bahcemize ciktik. Oglumun hafif kalbinde problemi var ateşli hastalik gecirmemesi lazım,bende geçen yıl omiriliğimden 3 operasyon gecirdim şuandada hamileyim. Eşim ve ben esnafız ve bu surecte oğlumuzu okula göndermemeyi tercih ettiğimizden evdeyim. Esim gün icinde cok fazla insanla muhatap olduğundan isyerinde yatıyor. Kaynanam bizim eve yarimsaat mesafede ama bütün akrabalari benim semtimde ve bu sürecte ne mevlüdü bitti ne ev oturması . 2 gün önce akrabasina gelmis yemis içmis bize geldi almasan olmaz üstü başı toz toprak neyse dedim. Ama bugün yine aradi size geliyorum diye yine bir akrabasina oturmaya gitmis. Esim 3 günde bir eve gelip kapidan yaptigim yemekleri alip gidiyor. Yani biz bukadar dikkatliyken onun bu gamsizligi beni sinir ediyor. Birde gittigi yerlerdeki akrabalarinin bahcesi var üstü başı toz toprak geliyor. kafayi yicem.
O kadar cok sebebiniz var ki söyleyeceksiniz ben cocuklarimi sokakta bulmadim bu virüs günlerinde dikkatli yaşıyorum sizde dikkatli yaşayın. Sizi kabul edemem.

Ama insanlar halden anlamıyorlar. Ben çiçeğime veya kitaplarıma bir şey olunca kıyameti koparırım. Söz konusu hasta bir çocuk ve hamile bir kadın. siz nasıl durabiliyorsunuz? Bunda hastalanacak bir durum yok. Tek bir mesaj atıp artık eve gelmeyin diyeceksiniz. Sonra ne telefonlara bakın ne de kapıya. Veya eşine söylrme demiş, özellikle eşinize söyleyeceksiniz

Esime söyle
sıkma canını

unuturlar

babam rahatsız geçen hafta kalp spazmı geçirmiş hastaneye kaldırmışlar anjio olmuş vs vs

gitmedim gidemem ya benden korona bulaşırsa asla kurtulamazsa

kp im yatalak alzheimer

eşim bu süreçte gitmedi

ihtiyaçlar için de o dönemde izinli olan görümcem gitti eşim işe gidiyor çok kişi ile iç içe diye gitmedi

bu şartlarda bizler gitmezken bırak kv i kralı gelse anlattığın yerlerde dolaşıp da yorun sevmeye açarım ağzımı yumarım gözümü

eşine de anlat güzelce oğlumuzun,benim, bebeğimizin sağlığı için sabretsin kv diye

Esim böyle konularda cok nettir. Oyüzden kafam rahat ama insan istiyorki karsindaki düşünsün. Rabbim babaciginada sifa versin
.bu sürecler cok yıpratıcı.

En başından tavrinizi net ve degişmez tutsaydınız keske..Bi kere gelen her zaman ister.Kaldi ki zaten kadin gezek geziyormus masallah.Aglarsa aglasin ,yetti artik bu cehaletten cektigimiz ! Cok ama cok haklisiniz.

O kadar cok sebebiniz var ki söyleyeceksiniz ben cocuklarimi sokakta bulmadim bu virüs günlerinde dikkatli yaşıyorum sizde dikkatli yaşayın. Sizi kabul edemem.

Ya insanlar vaka sayılarını ölümleri sanki film gibi seyrediyor. Keşke herkes dikkatli olsa yazik degilmi saglik calisanlarina çoğu ailesini göremeden çalisiyor. Insanlari anlayamiyorum. Bu cahillikde değil başka türlü bir şey

Back
X