Slm kızlar artık yıldım yoruldum bunaldım. Mart ayından bu yana virüs nedeniyle dışarı çıkışlarımi minumuma aldım. 2 evim var biri sitede digeri yakın köyde oraya bile daha bu ay gittim ve sadece bahcemize ciktik. Oglumun hafif kalbinde problemi var ateşli hastalik gecirmemesi lazım,bende geçen yıl omiriliğimden 3 operasyon gecirdim şuandada hamileyim. Eşim ve ben esnafız ve bu surecte oğlumuzu okula göndermemeyi tercih ettiğimizden evdeyim. Esim gün icinde cok fazla insanla muhatap olduğundan isyerinde yatıyor. Kaynanam bizim eve yarimsaat mesafede ama bütün akrabalari benim semtimde ve bu sürecte ne mevlüdü bitti ne ev oturması . 2 gün önce akrabasina gelmis yemis içmis bize geldi almasan olmaz üstü başı toz toprak neyse dedim. Ama bugün yine aradi size geliyorum diye yine bir akrabasina oturmaya gitmis. Esim 3 günde bir eve gelip kapidan yaptigim yemekleri alip gidiyor. Yani biz bukadar dikkatliyken onun bu gamsizligi beni sinir ediyor. Birde gittigi yerlerdeki akrabalarinin bahcesi var üstü başı toz toprak geliyor. kafayi yicem.