K.v ve korona 😢

Almadim bu sefer sülale çalkalanıyor kötü gelin diye
Lütfen moralinizi bozmayın, kalp rahatsızlığı sonra sizin hamileliğiniz, ikinizin de bağışıklığı pek çok kişiye göre düşük. Değil korona, şu anda dışarıdan gelecek herhangi bir patojen de sizin için tehlikeli olabilir, eşiniz sağlam durmuş, ona helal olsun. Kaynana aynı bebekler gibi ağlayınca istediğini alamayınca susacaktır. Moral çok önemli. Tüm akrabalar, kaynanıza hoş görünmek için arkanızdan konuşsa dahi takmayın, iki yavrunuz var, biri karnınızda biri kucağınızda. Eşiniz sizin yanınızda. Kim ne derse desin, doğrunun yolu birdir. Sağduyulu tüm akrabalarınız size hak verecektir. Bu dönemde sizin yanınızda olanlarla gelecekte daha samimi olursunuz, dostu düşmanı öğrenmiş olursunuz

Lütfen moralinizi bozmayın, kalp rahatsızlığı sonra sizin hamileliğiniz, ikinizin de bağışıklığı pek çok kişiye göre düşük. Değil korona, şu anda dışarıdan gelecek herhangi bir patojen de sizin için tehlikeli olabilir, eşiniz sağlam durmuş, ona helal olsun. Kaynana aynı bebekler gibi ağlayınca istediğini alamayınca susacaktır. Moral çok önemli. Tüm akrabalar, kaynanıza hoş görünmek için arkanızdan konuşsa dahi takmayın, iki yavrunuz var, biri karnınızda biri kucağınızda. Eşiniz sizin yanınızda. Kim ne derse desin, doğrunun yolu birdir. Sağduyulu tüm akrabalarınız size hak verecektir. Bu dönemde sizin yanınızda olanlarla gelecekte daha samimi olursunuz, dostu düşmanı öğrenmiş olursunuz

Cok cok haklisiniz hicbiri cocuklarimdan önemli degil. Esim sıkıntısı olan beni arasın dedi

Ya insanlar vaka sayılarını ölümleri sanki film gibi seyrediyor. Keşke herkes dikkatli olsa yazik degilmi saglik calisanlarina çoğu ailesini göremeden çalisiyor. Insanlari anlayamiyorum. Bu cahillikde değil başka türlü bir şey
Ne yazik ki insanlar cok cahil ki yurtdışı bu konuda Turkiyeden daha beter. Bu yüzden kimseyi bu süreç bitene kadar evinize almayin ve bir yere gitmek istemediginizi de belirtin. En azi 1 ay konusup sonra arada konusmaya baslarlar ve bunlarda sizi ilgilendirmez saglik hicbir seyden onemli degildir.

Ne yazik ki insanlar cok cahil ki yurtdışı bu konuda Turkiyeden daha beter. Bu yüzden kimseyi bu süreç bitene kadar evinize almayin ve bir yere gitmek istemediginizi de belirtin. En azi 1 ay konusup sonra arada konusmaya baslarlar ve bunlarda sizi ilgilendirmez saglik hicbir seyden onemli degildir.

Cok haklisiniz yaşini başını almış insanlar ,yeri gelince biz büyüğüz deyip akıl vermek istiyorlar bu saatten sonra degistiremeyiz malesef

Aman kardeşim boşver ne yapsan yaranamazsın o sülale ve elalem denen kısma..

Aynen gecen sene omiriligimden ameliyat oldum 2 3 ay yattım bir tanesi 1 tabak çorba getirmedi kaynanam dahil. Dün kaynanama tartisirken söyledim zaten. Ben hastayken hic gelip gidesin yoktu simdi ben ayaklanincami torun sevesin geldi dedim kudurdu.kudursun çatlasın.

Slm kızlar artık yıldım yoruldum bunaldım. Mart ayından bu yana virüs nedeniyle dışarı çıkışlarımi minumuma aldım. 2 evim var biri sitede digeri yakın köyde oraya bile daha bu ay gittim ve sadece bahcemize ciktik. Oglumun hafif kalbinde problemi var ateşli hastalik gecirmemesi lazım,bende geçen yıl omiriliğimden 3 operasyon gecirdim şuandada hamileyim. Eşim ve ben esnafız ve bu surecte oğlumuzu okula göndermemeyi tercih ettiğimizden evdeyim. Esim gün icinde cok fazla insanla muhatap olduğundan isyerinde yatıyor. Kaynanam bizim eve yarimsaat mesafede ama bütün akrabalari benim semtimde ve bu sürecte ne mevlüdü bitti ne ev oturması . 2 gün önce akrabasina gelmis yemis içmis bize geldi almasan olmaz üstü başı toz toprak neyse dedim. Ama bugün yine aradi size geliyorum diye yine bir akrabasina oturmaya gitmis. Esim 3 günde bir eve gelip kapidan yaptigim yemekleri alip gidiyor. Yani biz bukadar dikkatliyken onun bu gamsizligi beni sinir ediyor. Birde gittigi yerlerdeki akrabalarinin bahcesi var üstü başı toz toprak geliyor. kafayi yicem.

Güncelleme =k.v ile tartistik gelmedi çok sükür.
Hamilesiniz onun düşüncesizliği 🙄

Aradı yoldayim yüruyerek geliyorum diye gelme isim var cocugun okulunda dedim olsun bina kapisinda oturup beklerim dedi. Bende dayanamadim.50 kisiyle oturup kalktin anne bizi hasta etmekmi istiyorsun dedim. Torunumuda mi sevmiyecegim dedi. Bende bunun torun sevgisiyle alakasi yok senin yaptigin vicdansızlık biliyorsunki biz sitenin bahcesine bile cıkmiyoruz . Sadece mecbur olunca hastaneye gidiyoruz dedim kapattım. Esimide aradim kızdı niye 2 gün önce aldın diye.
Aferin çok iyi yapmışsın. Düşüncesiz kadın yaa. Bunun adı Sevgi değil kesinlikle seven bir insan şu durumda uzak durur. Nasıl cahillik bu

Aferin çok iyi yapmışsın. Düşüncesiz kadın yaa. Bunun adı Sevgi değil kesinlikle seven bir insan şu durumda uzak durur. Nasıl cahillik bu

Bu cahilliktende başka türlü birsey bence tamamen zeka geriliginden kaynaklaniyor. Insan virüs diye bir gerceği görmezden geliyorsa aptaldir bence. Hasta oldugumda 3 ay lokantadan yemek siparis ettim. Torununu oglunu sevse en azindan onlar icin 1 tencere corba yapip göndermezmiydi.

Back
X