- 25 Haziran 2016
- 7.604
- 13.616
- 248
- Konu Sahibi yasmin1985
-
Bu pek mantikli bi genelleme degil bence.insan sevdigi icinde cok aglarBir cenazede en çok kim ağlıyorsa vicdanen en rahatsız olan o kişi olurmuş genelde. Demek ki sen vicdanen kendini rahat hissediyorsun. Eğer ki kayinvalidene karşı suçluluk duygusu tasisaydin eminim sen de ağlardin.
Başınız sağolsun bu arada...
karşınızdaki insan siz neYukarıda kendi yazıklarınızı insanlara karşı sesli söyleyin
Ağlamak sevmenin yada sevmemenin bir göstergesi değil
İnsanlar cenaze de işi gücü bırakıp size mi bakmışlar bey allahım ya
evet haklısınız.Ağlamak bir fayda vermiyor zaten koşturmuş elinden geleni yapmışsın bunlar ağlamandan daha önemli..
İnsanları umursama onlar hep konuşurlar..
amin çok teşekkür ederim.bazen insan kendi annesi babasi vefat edince de aglayamaz, bu üzülmekle ilgili bisey degil ki. cok aglayan insanlar cenazede aglayamaz psikolojik bisey belki de kendinizi cok sıktınz farkında olmadan
hic onemsemeyin, siz size duseni yaptiysaniz gerisi onemli degil
bu arada basınız sagolsun
Aynen öyle halbuki o kadın o gece bende kalsaydı malum benlohusaydım oruç tutamıyordum ve dahuru aşağıda yapıyordu o gece inseydi merdivende akli gitseydi çıkar giderdi ama işte anlamazlarkiaynı durumu yaşadım bende işte suçlu aramak ne kadar kolay bazı insanlar için.
amin çok sağolun.Baskalarinin ne dusundugunu onemseme. Herkes bir sekilde herseye kulp bulur. Kendi hayatini yasa. Allah geride kalanlara sabirlar versin..Basiniz sagolsun.
ya tabiki niye isteyesinizki öyle olmasını.Aynen öyle halbuki o kadın o gece bende kalsaydı malum benlohusaydım oruç tutamıyordum ve dahuru aşağıda yapıyordu o gece inseydi merdivende akli gitseydi çıkar giderdi ama işte anlamazlarki
karşınızdaki insan siz ne
evet haklısınız.
evet gerçekten öyle.Her zaman aklımda tutarım "sen ne olursan ol insanlar hep konuşacaklar."
kusura bakmayın internet gitti o ara yazım yarıda kalmışAnlamadım???
Vicdanınız rahatsa kim ne dersedesin takmayınkusura bakmayın internet gitti o ara yazım yarıda kalmış
şunu demek istedim karşınızdaki kişi sizi anlamıyorsa ben atık laf anlatmaya gerek duymuyorum.allah içimi biliyor diyor geçiyorum.Yukarıda kendi yazıklarınızı insanlara karşı sesli söyleyin
Ağlamak sevmenin yada sevmemenin bir göstergesi değil
İnsanlar cenaze de işi gücü bırakıp size mi bakmışlar bey allahım ya
bilenler bilir daha önceki konularımda anlatmıştım neler yaşadakılarımı kısa bir süre öncede evlerimizi ayırmıştık aradan çok uzun süre geçmeden k.valdem aniden fenalaştı uzun süre yoğun bakım ünetisnide yattıktan sonrada vefat etti ne yazakki.zaten evimi ayırdım diye dünyanın lafını yiyen ben sanki benim suçummuş gibi insanların üzerime gelmesine anlam veremiyorum.ben yoğun bakımda yatarken her gün gittim eşimi asla yalnız bırakmadım üzüntümden 10 kilo verdim her gören ne oldu sana derken k.valdemin tarafı benim ağlamama takmış.onca zaman hastenede yatarken 1 gün ziyarete gelenlerin insanların göz yaşları çok mu samimi acaba.insan illaki ağlıyarak mı gösterir üzüntüsünü evet ağlayamadım he hep böylemiyim tamam değilim çok ağlayan bir insanım ama gözümden yaş akamadı üzüldüm mü evet çok her ne olursa olsun 8 yılı aynı evin içinde geçirdik iyisiyle kötüsüyle allah rahmet eylesin hakkım varsa helal olsun her zaman.ama bu insanların böyle konuşmaları canımı çok sıktı.benim bir huyum var rol yapamıyorum neysem oyum içimden gelmiyorsa nasıl ağlayayımki ben.onca zaman yanında olup teşekkür eden kimseyi görmedim hadi etmesinlerde bu kadar eleştiriyi hak edecek birşey yaptığımada inanmıyorum.eşim derseniz o benim yanımda oldu hep aldırma dedi.artık beneden başka kimsesi olmadığını söylerek ağladı.artık akrabalarını da arayıp sormuyorum önümüz bayram aramamayı düşünüyorum hata mı yapıyorum bilmiyorum.
normalde arayıp sormayan insanların gözetlemesi sanırım buNe alaka ya, oto b.ka aglarim da cenaze evinde gozumden yas gelmez. Huy mu nedir bilemem de. Bir de millet skor mu tutuyormus, ne gerzekler var.
bende öyle düşünüyorumAglasanda konuşacak bir şeyler bulurlar gene boşver aldırma
sizinde başığınız sağolsun amin tşk ederim.insanlar bahane arıyor laf söylemeye işte.Olur mu kendini yerlere atıp ah vah diye figan etmen lazımdı ki üzüldüğün anlaşılsın
Annemi kaybettiğimizde sadece tam mezAra indirip kapattıklarında ağladım biraz o da sessiz sessiz
Kınandığımı biliyorum ben de hiç ağlamadı diye
5 sene yatalaktı kadın, bi gün gelip görmeyenler duyar kasar oldu.
Kısacası kafanı yorma bu tür iNsancıklara.
Başın sağolsun
Aglasaydin o zamanda rol yapiyor derlerdizaten o şekilde davrandım ben.insan hiç tanımadığı biri bile vefat edince üzülür üzülmemek mümkün mü.şakı şakır ağlayamadım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?