- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi yasmin1985
ne yapsak suç anlamadım gitti.Aglasaydin o zamanda rol yapiyor derlerdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapsak suç anlamadım gitti.Aglasaydin o zamanda rol yapiyor derlerdi
Oncelikle basiniz sagolsun egerki aglasaydin da ona da bi bahane bulurlardı yaninda kalmadi simdide agliyor felan bi suru laf sayarlardi insanlari memmun etmek asla mumkun degil ve memun etmeyede kesinlikle calismamalisin zaten esin yanındaysa gerisini bosver ne dusunurse dusunsunbilenler bilir daha önceki konularımda anlatmıştım neler yaşadakılarımı kısa bir süre öncede evlerimizi ayırmıştık aradan çok uzun süre geçmeden k.valdem aniden fenalaştı uzun süre yoğun bakım ünetisnide yattıktan sonrada vefat etti ne yazakki.zaten evimi ayırdım diye dünyanın lafını yiyen ben sanki benim suçummuş gibi insanların üzerime gelmesine anlam veremiyorum.ben yoğun bakımda yatarken her gün gittim eşimi asla yalnız bırakmadım üzüntümden 10 kilo verdim her gören ne oldu sana derken k.valdemin tarafı benim ağlamama takmış.onca zaman hastenede yatarken 1 gün ziyarete gelenlerin insanların göz yaşları çok mu samimi acaba.insan illaki ağlıyarak mı gösterir üzüntüsünü evet ağlayamadım he hep böylemiyim tamam değilim çok ağlayan bir insanım ama gözümden yaş akamadı üzüldüm mü evet çok her ne olursa olsun 8 yılı aynı evin içinde geçirdik iyisiyle kötüsüyle allah rahmet eylesin hakkım varsa helal olsun her zaman.ama bu insanların böyle konuşmaları canımı çok sıktı.benim bir huyum var rol yapamıyorum neysem oyum içimden gelmiyorsa nasıl ağlayayımki ben.onca zaman yanında olup teşekkür eden kimseyi görmedim hadi etmesinlerde bu kadar eleştiriyi hak edecek birşey yaptığımada inanmıyorum.eşim derseniz o benim yanımda oldu hep aldırma dedi.artık beneden başka kimsesi olmadığını söylerek ağladı.artık akrabalarını da arayıp sormuyorum önümüz bayram aramamayı düşünüyorum hata mı yapıyorum bilmiyorum.
Arama.onlar ne biliyor ki sizin ne yaşadığınızı.cok ağlamaya meraklılarsa sizin yerinize de iki damla gözyaşı akıtsınlar.bilenler bilir daha önceki konularımda anlatmıştım neler yaşadakılarımı kısa bir süre öncede evlerimizi ayırmıştık aradan çok uzun süre geçmeden k.valdem aniden fenalaştı uzun süre yoğun bakım ünetisnide yattıktan sonrada vefat etti ne yazakki.zaten evimi ayırdım diye dünyanın lafını yiyen ben sanki benim suçummuş gibi insanların üzerime gelmesine anlam veremiyorum.ben yoğun bakımda yatarken her gün gittim eşimi asla yalnız bırakmadım üzüntümden 10 kilo verdim her gören ne oldu sana derken k.valdemin tarafı benim ağlamama takmış.onca zaman hastenede yatarken 1 gün ziyarete gelenlerin insanların göz yaşları çok mu samimi acaba.insan illaki ağlıyarak mı gösterir üzüntüsünü evet ağlayamadım he hep böylemiyim tamam değilim çok ağlayan bir insanım ama gözümden yaş akamadı üzüldüm mü evet çok her ne olursa olsun 8 yılı aynı evin içinde geçirdik iyisiyle kötüsüyle allah rahmet eylesin hakkım varsa helal olsun her zaman.ama bu insanların böyle konuşmaları canımı çok sıktı.benim bir huyum var rol yapamıyorum neysem oyum içimden gelmiyorsa nasıl ağlayayımki ben.onca zaman yanında olup teşekkür eden kimseyi görmedim hadi etmesinlerde bu kadar eleştiriyi hak edecek birşey yaptığımada inanmıyorum.eşim derseniz o benim yanımda oldu hep aldırma dedi.artık beneden başka kimsesi olmadığını söylerek ağladı.artık akrabalarını da arayıp sormuyorum önümüz bayram aramamayı düşünüyorum hata mı yapıyorum bilmiyorum.
Şimdi 8 sene birarada olduğunuz eşinizin annesi vefat ediyor.bilenler bilir daha önceki konularımda anlatmıştım neler yaşadakılarımı kısa bir süre öncede evlerimizi ayırmıştık aradan çok uzun süre geçmeden k.valdem aniden fenalaştı uzun süre yoğun bakım ünetisnide yattıktan sonrada vefat etti ne yazakki.zaten evimi ayırdım diye dünyanın lafını yiyen ben sanki benim suçummuş gibi insanların üzerime gelmesine anlam veremiyorum.ben yoğun bakımda yatarken her gün gittim eşimi asla yalnız bırakmadım üzüntümden 10 kilo verdim her gören ne oldu sana derken k.valdemin tarafı benim ağlamama takmış.onca zaman hastenede yatarken 1 gün ziyarete gelenlerin insanların göz yaşları çok mu samimi acaba.insan illaki ağlıyarak mı gösterir üzüntüsünü evet ağlayamadım he hep böylemiyim tamam değilim çok ağlayan bir insanım ama gözümden yaş akamadı üzüldüm mü evet çok her ne olursa olsun 8 yılı aynı evin içinde geçirdik iyisiyle kötüsüyle allah rahmet eylesin hakkım varsa helal olsun her zaman.ama bu insanların böyle konuşmaları canımı çok sıktı.benim bir huyum var rol yapamıyorum neysem oyum içimden gelmiyorsa nasıl ağlayayımki ben.onca zaman yanında olup teşekkür eden kimseyi görmedim hadi etmesinlerde bu kadar eleştiriyi hak edecek birşey yaptığımada inanmıyorum.eşim derseniz o benim yanımda oldu hep aldırma dedi.artık beneden başka kimsesi olmadığını söylerek ağladı.artık akrabalarını da arayıp sormuyorum önümüz bayram aramamayı düşünüyorum hata mı yapıyorum bilmiyorum.
Niye omu göndermiş mezara? Rabbim bu kadar ömür vermiş,zamanı gelmiş ölmüş.Kadini mezera yollamisin bizdende vicdanini rahatlatmamizi bekliyosun galiba
diyor ya evimi ayirdikdan sonra oldu belli ki kadini zivanadan cikarmisNiye omu göndermiş mezara? Rabbim bu kadar ömür vermiş,zamanı gelmiş ölmüş.
Ne demek mezara koymuşun kendinize gelin!
Ne yaşadığını nerden biliyorsun?diyor ya evimi ayirdikdan sonra oldu belli ki kadini zivanadan cikarmis
zorunda diye bir sey dedim mi canim tabiki degil neyse haklisiniz ne yasadini bilemem gerginim bu aralar konu sahibi hakkini helal et mekani cennet olsunNe yaşadığını nerden biliyorsun?
Herkes kaynanasıyla yaşamak zorunda mı? Burda ki üyelerin %90 ı ayrı yaşıyordur bende dahil ölse beraber oturmadık diye suçlu mu oluyoruz?