K.valide adayı beni takmadı

Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Annesi benimle hiç ilgilenmedi sanki yokmuşum gibi kendi aralarında sohbet filan ettiler çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim.
Iki taraf da ilk kez arkadaşını tanıştırıyor ailesiyle. Benimkiler çok sevinçliydi ve çok ilgilendiler bütün gün onunla sohbet ettiler. Hâlâ da x napiyor selam soyle vs. Ilgilenirler. Ama onlar öyle yapmadı biraz bozuldum.
Özellikle sordum annen baban ne düşünmüş hakkımda diye. Konuşmadık bu konuda dedi. Nasıl konuşulmaz? Hayatında ilk kez oğlun eve kız arkadaşını getiriyor 1 sene içinde evlilik planı yapıyoruz ve yorum yapmıyorsun. Hiç hevesleri yok.

Çok mu takıyorum? Bir şey söyleyin.
seni onaylamamışlar malesef. konuşmadıklarını düşünmüyorum. çünkü aynısı başıma geldi yıllar önce. sonuç herkes kendi yoluna baktı.

pahali olun. yukardaki uyelerin dedigi gibi kendinizi geri cekin onlar talep etsin. kolay elde edilir olunca gercekten kiymet bilinmiyor.

cem yilmaz gosterilerinin neden pahali oldugu ile ilgili oyle bir espri yapiyordu. pahali oldugu icin insanlar daha hakkini veriyor. su kadar para verdik sonuna kadar gulelim diye dusunuyorlar diyordu.

ben kendi evliligim icin mesela boyle dusunuyorum. esimi cok sevdigim icin onu hicbir şekilde yormak istememistim. kavga bile etmezdim nasil olsa ayrilmayacagim kavgayla yipratmayayim onu diye.

ben kendi surecim icin kolay lokma oldum adeta. normalde boyle hesaplar yapilmamali evet ama maaalesef gercekte boyle degil. Ne kadar mutevazi ve kolay ulasilir olursan o kadar kiymetsiz oluyorsun. is ortaminda falan bile boyle

sevmesen bile evine gelen misafire öyle mi davranılır, sevipte koyunlarına alacak değiller sonuçta

Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Annesi benimle hiç ilgilenmedi sanki yokmuşum gibi kendi aralarında sohbet filan ettiler çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim.
Iki taraf da ilk kez arkadaşını tanıştırıyor ailesiyle. Benimkiler çok sevinçliydi ve çok ilgilendiler bütün gün onunla sohbet ettiler. Hâlâ da x napiyor selam soyle vs. Ilgilenirler. Ama onlar öyle yapmadı biraz bozuldum.
Özellikle sordum annen baban ne düşünmüş hakkımda diye. Konuşmadık bu konuda dedi. Nasıl konuşulmaz? Hayatında ilk kez oğlun eve kız arkadaşını getiriyor 1 sene içinde evlilik planı yapıyoruz ve yorum yapmıyorsun. Hiç hevesleri yok.

Çok mu takıyorum? Bir şey söyleyin.
biraz zamana bırak üzme kendini,olumsuz bi durum varsa zaten haberi gelir

Peki sizin aileniz neden sizden hem kariyer olarak hem de gorunus olarak cok daha kotu birisini bu kadar benimseyip sevmisler? Eger aileniz damat adayindan cok daha iyisini elde edebileceginizi dusunuyorsa bunu acikca belirtmeseler bile bu adamla evlenmenizi bu derece istemeleri bana, sizin evleneceginiz kisiden daha ustun olmadiginizi dusundurdu. Adam hem de sizden 7 yas buyuk ve de ayrica gencsiniz, soylediginize gore secenekleriniz bol olsa gerek. Bence siz ailenizle konusun, bu adamin meslegi ve dis gorunusu ile benim aramda ucurum var, bu sizin icin sorun olmaz mi, ondan daha iyisini bulamaz miyim diye bir yoklayin bakalim.

Kayinvalide tarafindan bakinca ise sebep dini olabilir (yani giyim tarziniz acik veya kapalidir), veya siz guzel olsaniz bile onlarin guzellik algilarina uymuyor olabilirsiniz. Siyasi dusunceleriniz uyusmuyor olabilir. Calisan, guclu kadin yerine maharetli ev hanimi istiyor olabilirler. Sizin gidip bir cay doldurmanizi, hizmet etmenizi beklemis ve yapmayinca surat yapmis olabilirler. Bir de cahil kesimdeki insanlar erkekte guzellik aranmaz derler, o yuzden aranizdaki farkin onlara gore cok da onemi olmaz.

Cocuklarini evlendiresileri yok. Belki su an o maddi imkanlari yoktur. Erken buluyorlardir. Belki de dunya gorusleri bunu hos karsilamalarina izin vermiuordur. Hani kizin rahatligina filan tarzi dusunceler kurmus olabilirler.

Peki sizin aileniz neden sizden hem kariyer olarak hem de gorunus olarak cok daha kotu birisini bu kadar benimseyip sevmisler? Eger aileniz damat adayindan cok daha iyisini elde edebileceginizi dusunuyorsa bunu acikca belirtmeseler bile bu adamla evlenmenizi bu derece istemeleri bana, sizin evleneceginiz kisiden daha ustun olmadiginizi dusundurdu. Adam hem de sizden 7 yas buyuk ve de ayrica gencsiniz, soylediginize gore secenekleriniz bol olsa gerek. Bence siz ailenizle konusun, bu adamin meslegi ve dis gorunusu ile benim aramda ucurum var, bu sizin icin sorun olmaz mi, ondan daha iyisini bulamaz miyim diye bir yoklayin bakalim.

Kayinvalide tarafindan bakinca ise sebep dini olabilir (yani giyim tarziniz acik veya kapalidir), veya siz guzel olsaniz bile onlarin guzellik algilarina uymuyor olabilirsiniz. Siyasi dusunceleriniz uyusmuyor olabilir. Calisan, guclu kadin yerine maharetli ev hanimi istiyor olabilirler. Sizin gidip bir cay doldurmanizi, hizmet etmenizi beklemis ve yapmayinca surat yapmis olabilirler. Bir de cahil kesimdeki insanlar erkekte guzellik aranmaz derler, o yuzden aranizdaki farkin onlara gore cok da onemi olmaz.

ailem benimsedi çünkü erkek arkadaşımın beni sevdiğini farkettiler. ayrıca maddiyat ya da güzellik takıntısı olan insanlar değiller, bunu da dile getirirler her zaman önemli olan birbirinizi sevmeniz diye.

ailem benimsedi çünkü erkek arkadaşımın beni sevdiğini farkettiler. ayrıca maddiyat ya da güzellik takıntısı olan insanlar değiller, bunu da dile getirirler her zaman önemli olan birbirinizi sevmeniz diye.
Cok uzucu. Evlilik sanki iki kisi arasinda oluyor gibi gorunse de gercekte aileler evlenir. Bir zamanlar ugruna olecek kadar cok sevdigim eski esimle evlenirken dunyayi gozum gormuyordu. Biz evlenelim de gerisi disarida kaliyor nasilsa diye dusunuyordum o zamanlar. Beni istemeye geldiklerinde gorev yapiyormus gibiydiler. Nisanlandik kv bir kez bile aramadi. Onceleri ne guzel karismayan bir anne diye bakiyordum olaya. Evlendik yine aramadi ama cani sIkildikca gelip aylarca kaldi bizde. Su ictigi bardagi bile kaldirmadi. Yuzume birsey demese de onun her gidisinde evde hep tatsizlik cikardi oglu. Belli ki arkamdan cok sey soyleniyordu. Sonunda bosandik. Bir kez bile neden diye aramadi. Yapmayin etmeyin demedi. Diyecegim o ki ailelerin anlasmasi ve ozellikle kv nin gelini sevmesi onemli.

Neden sevmediklerini de anlamadım ki. Meslek olarak, kariyer olarak oğullarından çok daha iyiyim. Fiziki olarak da aramızda epey fark var dışarıdan bakan bir insan icin (ben onun önce kalbini sevdim).
Kendimde kabahat bulamıyorum. Konuşmamı sevmediler desen 2 kelime konuşmadık bile. Çok üzgünüm.
Meslek kariyer olarak oğullarından çok daha iyi olmanızı sevmemişlerdir belki de.
Bu kız bizimkinin üzer diye düşünmüşlerdir, ya da 'elimizin altında kalacak-yonlendirecek biri degil' diye düşünmüşlerdir.
Erkek ailesi yani, ne bekliyorsunuz ki?
Benim coook çok eskiden bir erkek arkadaşım vardı. Benden önceki sevgilisi binmiş otobüse adamın memlekete gitmiş, evlerinde kalmış. Hatta annesi ablası falan yüzüne gulmusler kızın,sahile dondurma yemeye goturmuslef falan... Kız tabii 32 diş ayrılmış yanlarından.
Ama Kız döner dönmez ailesi 'oglum insan başka şehirden kız alır ama kız güzel olur alımlı olur, bunun kısacık boyu var. Biz sana burdan hem daha güzelini, hem atanmisini buluruz' demiş:KK12::KK12:
Yani yüzünüze gülseler bir türlü gülmeseler bir türlü...
Bence kilit nokta sevgilinizin davranışları ve ortayı bulma becerisi. Kadına takılmaktansa sevgilinizi gozlemleyin

bunu gorunce yazmadan edemedim. aynisi benim esimde. sobali evde odun bile kirdirmamis kv. ve gercekten esim hala herseyi ona sorar. corabim nerde su nerde bu nerde. annen ne bilsin ben yerlestiriyorum onlari diyorum kiziyorum ama hala ayni.

biz de annem calsitigindan herseyi kendimiz yapardik. gece 12 de taksimden falan gelmem gerekirdi tek gelirdim. babam alsin abim alsin vs olmadi. baska bir suru konuda herseyi kendimiz yapardik. 7-8 yaslarindayken 3 yasindaki kardesimize bakardik annem çalıştığı icin.

ileri yasta evlenip, bu sekilde annesine bagli olanlar daha klinik vaka bence :KK43:
x

Benim babam da sizin eşiniz gibi ve maalesef en nefret ettiğim şey geldi beni buldu. Kadınlar babasına benzer erkeklerle evleniyor buna inandım artık :(

Eşim bir gün itiraf etti ailesine bağımlı olduğunu, büyük ihtimal gittiği doktor söylemiştir, daha önce doktora gitmiş olduğunu biliyorum çünkü, epey bir seans almış.

Bir insan yetiştirmek ne kadar zor ve ne kadar önemli işte anlasın okuyanlar...Doğurayım büyüsün demekle olmuyor, yetiştirdiğiniz insan onlarca kişinin hayatını etkiliyor.

Konuşmadık yalanına inanmadım çünkü ben salak bir insan değilim diyebilirsin.Ailesinin beğenmediğini anladıgına dair imada bulunabilirsin.Ve bence hiç üstüne gitme derim şimdi üstüne gittikçe agresifleşir erkek arkadasınız. Umrumda değilmiş gibi davran bence. Pardonda onlar kimki? Terbiyesiz insanlar eve gelen misafire öyle mi davranılırmış. Bırak sende beğenmemiş gibi davran hiç kurcalama onlar hakkında soru falan sorma bence

Neden sevmediklerini de anlamadım ki. Meslek olarak, kariyer olarak oğullarından çok daha iyiyim. Fiziki olarak da aramızda epey fark var dışarıdan bakan bir insan icin (ben onun önce kalbini sevdim).
Kendimde kabahat bulamıyorum. Konuşmamı sevmediler desen 2 kelime konuşmadık bile. Çok üzgünüm.

Akillarinda dusundukleri biri vardir. Bence acik ve net konusun. Sevgiliniz kaytarmasin. Is ciddiyete binince geri donus zor oluyo. Hatta ilerde sizi de tinlamamaya ailesine toz kondurmamaya baslar demedi demeyin. Simdiden bu durumu netlestirin

Back
X