- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- Konu Sahibi birparcaatom
Anacığı seni begenmemis 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Annesi benimle hiç ilgilenmedi sanki yokmuşum gibi kendi aralarında sohbet filan ettiler çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim.
Iki taraf da ilk kez arkadaşını tanıştırıyor ailesiyle. Benimkiler çok sevinçliydi ve çok ilgilendiler bütün gün onunla sohbet ettiler. Hâlâ da x napiyor selam soyle vs. Ilgilenirler. Ama onlar öyle yapmadı biraz bozuldum.
Özellikle sordum annen baban ne düşünmüş hakkımda diye. Konuşmadık bu konuda dedi. Nasıl konuşulmaz? Hayatında ilk kez oğlun eve kız arkadaşını getiriyor 1 sene içinde evlilik planı yapıyoruz ve yorum yapmıyorsun. Hiç hevesleri yok.
Çok mu takıyorum? Bir şey söyleyin.
Fazla üstün olduğunuz için burun kıvırıyorlardır...Neden sevmediklerini de anlamadım ki. Meslek olarak, kariyer olarak oğullarından çok daha iyiyim. Fiziki olarak da aramızda epey fark var dışarıdan bakan bir insan icin (ben onun önce kalbini sevdim).
Kendimde kabahat bulamıyorum. Konuşmamı sevmediler desen 2 kelime konuşmadık bile. Çok üzgünüm.
Bazı anneler için kariyerin bir önemi olmuyar maalesef muhtemelen o daha baskı kuracağı birini istiyor güçlü kadın görmeye tahammül edememiş görgüsüzErkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Annesi benimle hiç ilgilenmedi sanki yokmuşum gibi kendi aralarında sohbet filan ettiler çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim.
Iki taraf da ilk kez arkadaşını tanıştırıyor ailesiyle. Benimkiler çok sevinçliydi ve çok ilgilendiler bütün gün onunla sohbet ettiler. Hâlâ da x napiyor selam soyle vs. Ilgilenirler. Ama onlar öyle yapmadı biraz bozuldum.
Özellikle sordum annen baban ne düşünmüş hakkımda diye. Konuşmadık bu konuda dedi. Nasıl konuşulmaz? Hayatında ilk kez oğlun eve kız arkadaşını getiriyor 1 sene içinde evlilik planı yapıyoruz ve yorum yapmıyorsun. Hiç hevesleri yok.
Neden sevmediklerini de anlamadım ki. Meslek olarak, kariyer olarak oğullarından çok daha iyiyim. Fiziki olarak da aramızda epey fark var dışarıdan bakan bir insan icin (ben onun önce kalbini sevdim).
Kendimde kabahat bulamıyorum. Konuşmamı sevmediler desen 2 kelime konuşmadık bile. Çok üzgünüm.
aynen öyle begenmedilerSeni sevmemiş annesi.
Konuşmadık yalan.
Annem seni sevmedi diyememiş.
Paraşüt aile diye bir kavram okudum geçenlerde, kimisi de bağımlı anne diyor, yani anne ve çocuklar birbirlerine bağımlı olarak yetişiyor. Kv çocuklarını hayatı boyunca yanından ayırmamış, her sorunlarının içinde, her an her işi onlar için yapıyor kolaylaştırıyor, hiç bir zorluk çekmemişler. Dolayısı ile de aileye bağımlılar. Ben de tam tersiyim bütün zorlukları yaşadım ama olgunlaştım. Eşim bazen o kadar beceriksiz çocuk gibi oluyor ki sinirleniyorum....Hay seni yetiştirenin diyerek:) Düşünün evlenene kadar yani 35 lerde nerdeyse market poşeti açmamış bir adam...Hiç bir şeyden haberi yok. Tabi ben bunu evlenince öğreniyorum çünkü kv gene eşimin yerine her şeyi hallediyor...
Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Annesi benimle hiç ilgilenmedi sanki yokmuşum gibi kendi aralarında sohbet filan ettiler çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim.