• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K.valide adayı beni takmadı

Biz bu hafta sonu eşimin yeğeni ve evlenegi gelin adayı ile bizi tanıştırdı.2 günlüğü gelmişlerdi hemen bir hediye aldik kizi yemeğe gotilurduk g ezdirdik kahveler çaylar o şekilde uğurladık anlamadım size neden böyle yaptılar acaba

Arkana bakmadan kaç. Eğitim tip aile seviye olarak kendine eş birini bul. Tabi gerçekten mutlu olmak istiyorsan. Yoksa bu tipler ego ve aşağılık kompleksleri ile sana hayatı zindan ederler.

bence, ya oğlunu geç evlendirmek istiyor, ya aklında başka bir kız var, ya sizi beğenmedi, ya memleketiniz sorun olabilir, yada insanlıktan nasibini almamıştır. Benim oğlumda 1 defa kız arkadaşıyla tanıştırdı, daha ben mutfakta ikram hazırlarken geldi yanıma sordu "kız arkadaşımı nasıl buldun anne diye" :)
Sen ne dedin :KK53:

K.valide adayı ayıp etmiş ayrıca konuşmuşlardır oğluyla seni istememiştir kadın şimdiden kendini belli etmiş evlenirseniz neler yapar neler.

Benim ilk aşkımla lisede tanışmıştık. 6 yıl sevgili kalmıştık herkes bize kesin evlenecekler gözüyle bakmıştı. 6 yıl sonunda ailelerle tanışmaya karar verdik . İlişkimizi biliyorlardı ama tanışmamıştık. Neyse o malum gün gelmişti . Nam-ı diğer kayınanne adayım beni tanışmak için evlerine davet etti.Ben o kadar süslen hazırlan , kapıyı bir açtı hanım ahanda pijamayla :KK35: Neyse sen geleceksin diye temizlik yaptım geçin oturun ben bi duş alıp geliyorum dedi , tam 1 saat çıkmadı banyodan.Neyse dedim ya sabır , hazırlık falan yapmış hazırlanmış . Az sonra kapı çaldı , komşuları !!! Neyse sofraya tabak çanak götürülecek mutfağa gittim yardım edeyim diye. Evet tabakları çıkar masaya götür biliyorsundur yerini demez mii ?!! Ayy aklıma geldi ürperdim :temizlik:Daha neler nelerr :mad:

Velhasıl aynı gün ilişkimi bitirdim , sevgili kişisi annem önemli değil biz mutlu olalım yeter görüşmeyiz ayakları yaptı ama annesini bu kadar kolay silen yarın benim gözümün yaşına bakmaz dedim ve ayrıldık işte .. İyiki de ayrılmışım diyorum yoksa o hatunla birbirimizi kesin tımarhanelik ederdik hahhaah

Demek ki sen o kadın için gelin adayı değilsin :D
Neden sevmediklerini de anlamadım ki. Meslek olarak, kariyer olarak oğullarından çok daha iyiyim. Fiziki olarak da aramızda epey fark var dışarıdan bakan bir insan icin (ben onun önce kalbini sevdim).
Kendimde kabahat bulamıyorum. Konuşmamı sevmediler desen 2 kelime konuşmadık bile. Çok üzgünüm.
eş adayından kendini üstün gördüğün için bile bu işte dengesizlik olduğu aşikar.bence yürümez, yürürse bile bi yerde kessssin patlak verir bu iş. Dediydi demezsin inşallah

Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Annesi benimle hiç ilgilenmedi sanki yokmuşum gibi kendi aralarında sohbet filan ettiler çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim.
Iki taraf da ilk kez arkadaşını tanıştırıyor ailesiyle. Benimkiler çok sevinçliydi ve çok ilgilendiler bütün gün onunla sohbet ettiler. Hâlâ da x napiyor selam soyle vs. Ilgilenirler. Ama onlar öyle yapmadı biraz bozuldum.
Özellikle sordum annen baban ne düşünmüş hakkımda diye. Konuşmadık bu konuda dedi. Nasıl konuşulmaz? Hayatında ilk kez oğlun eve kız arkadaşını getiriyor 1 sene içinde evlilik planı yapıyoruz ve yorum yapmıyorsun. Hiç hevesleri yok.

Çok mu takıyorum? Bir şey söyleyin.
Tahminimi soyluyorum. Sevgilinin ailesinin aklinda baska bir gelin adayi var ve size karsi onyargili yaklasiyorlar. Ogulllarinada su imaji vermisler bizim istegimiz yok ama yine de oglumun istedigi kiz olsun hesabı. Sevgilinde bunun az cok farkindadir. Her erkek esinin hakkinda olumlu cevap aldiginda sevinir seninkide olumsuz cevap alacagibi bildigi icin kirilmani uzulmeni istemedigi icin soylememistirm. Diger turlu ailesinin senin hakkinda dusuncelerini, sevip sevmediklerini bilmemesi imkansiz.

Kayınvalide böyle uyuz çıkmış, sevgilin de senden daha aşağı bir pozisyondaymış, yaşın da genç; sevgilini deliler gibi sevmiyorsan ayrıl. Yok ben onu bırakamam diyorsan masum kız olmak her zaman erkeği feteder. Annen beni sevdi mi sevmedi mi diye didikleme, inadına annen nasıl şöyle iyi, nasıl böyle iyi, evinizin düzeni nasıl güzel vs. kadını öv. Oğlan da bir anasına bakar, bir sana bakar başını daha az ağrıtanın yanında olur

Bizimkiler kraliyet ailesinden geldiği için eşimi ve ailesini istemediler. Eşimin ailesi komplex yaptı, onlr da bizi istemedi. Eşimle ben düğüb vs istemeğimiz ve kimseyi dinlemeyeceğimiz için nikah yaptık, kimse bize durumun ciddiyetini söylemedi bitti gitti.. nikahtan sonra olaylar patlak verdi. Zaten zayıf olan aile bağlarım iyice koptu, eşim ailesiyle görüşmüyor. Ama bilin bakalım biz ne durumdayız? Biz mutluyuz. Kavgalarımızın tek nedeni birbirimiziz, ailelerin hiç etkisi olmadı. Hatta daha çok benim geçimsizliğim. Olay sizin bakış açınızda bitiyor. Sıkma canını.

Aynisi basima geldi malesef sizi begenmemis ailesi. Ondan konusmadik falan diyor erkek arkadasiniz.

bence de sevmediler ve erkek arkadasınız söyleemedi size

Tanışmayı istememiş olabilirler mi. Erkek arkadaşınız emrivaki mi yaptı. Yani ne olursa olsun ayıp yaptıkları. Erkek arkadaşınıza rahatsız olduğunuz şeyleri çıtlatın bakalım. Belki dökülür

Neden sevmediklerini de anlamadım ki. Meslek olarak, kariyer olarak oğullarından çok daha iyiyim. Fiziki olarak da aramızda epey fark var dışarıdan bakan bir insan icin (ben onun önce kalbini sevdim).
Kendimde kabahat bulamıyorum. Konuşmamı sevmediler desen 2 kelime konuşmadık bile. Çok üzgünüm.
Kv nin aklında başka kız vardır o zaman başka bir şey aklıma gelmedi.

Back
X