k.validemin işgüzarlığı

Hımm o zmn ısler degıstı bak olmz tabı sabhtan aksama ıkı mısafır grubu olmz zaten kahvaltya gelenler de gtmez hemen onlra hızmet lazım gelecek olana ıkram lazım tabı yetısemezsın haklısın olsun yınede guzellıkle halletmıssınız zaten kafana takma bsveeeeer dusunme

Inaninki elimden geldikce iyi olmaya calisirim ama kendimi ezdirmeden asla. Kesinlikle esimin ailesini akrabasini ayirmam hani demem illa benim ailem. Onlarda gelecek en iyi sekilde hizmetimi ederim. Ama hani be canim k.validem zaten 1 aydir haftasonu disari ciktigimiz yok ev tadilatindan dolayi bari birak haftasonu abartili misafir karsilamayalim dinlenelim. Ki inan o bunlarin hepsini em ince ayrintisina kadar biliyor durumumuzu

gelsinler gelmesinlerden ote benim sinir oldugum evime geleck kisinin beni degilde bir baskasini aramasidir.
zira ayni seyi bende yasamistim bir kere, kv kizima bakmak icin geldiginde, gayette benim yasitim ve birlikte gorustumuzu bir arkadas, kvmi arayip PAZAR (esimde evde ustelik) size gelmek istiyorum demsiti. bizimkide tabiki gel diyip sonrasinda da bana haber vermisti.
artik gel denilmis misafire biseyde diyememistim, halen daha kizi gordugumde de aklima gelir bu densizligi.

Yani inanin birden fazla sey birlestigi icin sanirim boyle bir uyuz olma durumu oldu bende. Insanlara ufak bisey gelebilir ama anlattigim olayin icinde minik minik seyler var

Tabiki haklisin senin durum daha vahim. Ama hani ne bilim boyle laf sokunca insanda ister istemez empati oluyor. Yani daha hamile bile degilim mesela gecen onlardayiz diyorki oglunuz olursa ismi bu olacak :) ha takiyormuyum umurumda degil ama boyle diyip nie antipati uyandiriyorsunki gelininde :)
bu isim antipatik haklısın..ama misafir olayı gayet tatlı bir şekilde halledilmiş..
tatlı birşekilde net açıklayıcı ve karşı tarafa soru - laf söyleme hakkı dogmasına fırsat vermeyecek şekilde cümleler kurarak bunlardan kurtulayı da biliyorsun :D

amann neyyse hayat güzel kv ler kötü en iyisi bile bir gariptir. benim anamda bir kv :KK70: o da anormallikler yapabiliyor... görümce olarak uyarıyoruz ablamla oha anne bu denir mi kızın gözleri yuvalardından cıktı filan..amann ne dedim ki der. belirteyim benim annem ciddi saftır.

Iyi gelinde yoktur k.validede :) ben bunu anladim ama hep derim Allah beterinden korusun insallah. Bu halimizi aramayalim :) ama iste olmuyor insan illaki arada biseylere bozuluyor ama artik anladimki kafaya takip ese yansitmamak lazimmis

Inaninki elimden geldikce iyi olmaya calisirim ama kendimi ezdirmeden asla. Kesinlikle esimin ailesini akrabasini ayirmam hani demem illa benim ailem. Onlarda gelecek en iyi sekilde hizmetimi ederim. Ama hani be canim k.validem zaten 1 aydir haftasonu disari ciktigimiz yok ev tadilatindan dolayi bari birak haftasonu abartili misafir karsilamayalim dinlenelim. Ki inan o bunlarin hepsini em ince ayrintisina kadar biliyor durumumuzu

Tatlım dedgın gıbı kendını ezdrmeden ımkansız ki syle bı seyde var ne kadar alttan alırsan o ladar tepene cıkar snucta el ne dıyeceksın kendı annen gıbı senı senın yrgunlugunu ve senın pskolojını dusınmez ıste burası oglumun evı surasını yaptrdık burasını yaptrdık dıye elaleme hava atacak aklınca tabı tavız verme tabı kı kalp kırma ama byle gerektgı yerde gerektgı cevabı vermezsen tepene cıkar ve senın kendınden odun vererek yaptgın seyler degersız olur ıste sen bastan ayrıntılı yazmadgn ıcın karsı taraf cok masum grunmus knustukca cıktı bak durumın tadılatınız hafta snra dsarı cıkamamanız yrgunlugunuz bunları bız bılmedgmız ıcın dgal olrk kadın bısı dememıs kafasını yasadık :)

bu isim antipatik haklısın..ama misafir olayı gayet tatlı bir şekilde halledilmiş..
tatlı birşekilde net açıklayıcı ve karşı tarafa soru - laf söyleme hakkı dogmasına fırsat vermeyecek şekilde cümleler kurarak bunlardan kurtulayı da biliyorsun :KK70:

kurtuldum cok sukur cunku artik k.validemi anladim ona onun dilinden konusmak lazim. Fikrini saygili bi sekilde soleyip kenara cekilirim ve fikrim sabittir o da bilir.

Tatlım dedgın gıbı kendını ezdrmeden ımkansız ki syle bı seyde var ne kadar alttan alırsan o ladar tepene cıkar snucta el ne dıyeceksın kendı annen gıbı senı senın yrgunlugunu ve senın pskolojını dusınmez ıste burası oglumun evı surasını yaptrdık burasını yaptrdık dıye elaleme hava atacak aklınca tabı tavız verme tabı kı kalp kırma ama byle gerektgı yerde gerektgı cevabı vermezsen tepene cıkar ve senın kendınden odun vererek yaptgın seyler degersız olur ıste sen bastan ayrıntılı yazmadgn ıcın karsı taraf cok masum grunmus knustukca cıktı bak durumın tadılatınız hafta snra dsarı cıkamamanız yrgunlugunuz bunları bız bılmedgmız ıcın dgal olrk kadın bısı dememıs kafasını yasadık :)

haklisin canim. Inan 1 aydir evde biseyler yaptiriyoruz ve hep evdeyiz haftasonlari. Ve benden kendi evinde temizlige yardim etmemi ima eden kadin(bunu birebir solemedi hep gorumcem ima eder bana) kalkti 1 haftasonu kizina gitti bir haftasonu baska bir akrabasina gitt. Tabiki gidebilir yanlis anlasilmasin asla yardim beklemiyorum hani sen gelinden bisey bekliyosunya azcikda geline ornek olsan. Rabbena hep bana demesen, inan gecn haftasonu yorgunluktan yataktan kalkip aksam yemegi yiyemedik esimle resmen dizlerimiz tutmadi. (Boya ve temizlik yaptik)

haklisin canim. Inan 1 aydir evde biseyler yaptiriyoruz ve hep evdeyiz haftasonlari. Ve benden kendi evinde temizlige yardim etmemi ima eden kadin(bunu birebir solemedi hep gorumcem ima eder bana) kalkti 1 haftasonu kizina gitti bir haftasonu baska bir akrabasina gitt. Tabiki gidebilir yanlis anlasilmasin asla yardim beklemiyorum hani sen gelinden bisey bekliyosunya azcikda geline ornek olsan. Rabbena hep bana demesen, inan gecn haftasonu yorgunluktan yataktan kalkip aksam yemegi yiyemedik esimle resmen dizlerimiz tutmadi. (Boya ve temizlik yaptik)

Yoo bekleyebılırsın bu cok nrmal ıkı anne gelselerdı bırı bı uctan dıgerı bı uctan bıtorselerdı nlcaktı snucta gunluk temızlık degıl ekstra bır durum ben kv deye muhtac olmdktan snra temızlıge gtmeye karsıysım ben temızlıkcı olmak ısteseydım gıder o işi yapardım gelın demek temızlıkcı demek mı ben rahat babaevımı bırakıp kvdeye hızmetcı olmak ıcın mı evlendım ne munasebet ama elı tutmaz ayagı tutmaz hasta olur vs gıdılır yapılır buyuk bahar temızlıgıne azcık ucundan yardım edılır de suyunu cıkarmamak lazım bı keresınde esımın ananesı laf arasında "elalemın ananesı gıbı gelın eve gelsın temızlık yapsın demem sunu demem bunu demem" gıbı bı laf sylemıstı bana kı her hafta gıder evlerını butın evını supurup yerlerını ıkı kat elımle sılerdım yaslı dıye ondan snra gıtmedım napayım yaptgım gze gzukmuyrsa bende gtmem

Yoo bekleyebılırsın bu cok nrmal ıkı anne gelselerdı bırı bı uctan dıgerı bı uctan bıtorselerdı nlcaktı snucta gunluk temızlık degıl ekstra bır durum ben kv deye muhtac olmdktan snra temızlıge gtmeye karsıysım ben temızlıkcı olmak ısteseydım gıder o işi yapardım gelın demek temızlıkcı demek mı ben rahat babaevımı bırakıp kvdeye hızmetcı olmak ıcın mı evlendım ne munasebet ama elı tutmaz ayagı tutmaz hasta olur vs gıdılır yapılır buyuk bahar temızlıgıne azcık ucundan yardım edılır de suyunu cıkarmamak lazım bı keresınde esımın ananesı laf arasında "elalemın ananesı gıbı gelın eve gelsın temızlık yapsın demem sunu demem bunu demem" gıbı bı laf sylemıstı bana kı her hafta gıder evlerını butın evını supurup yerlerını ıkı kat elımle sılerdım yaslı dıye ondan snra gıtmedım napayım yaptgım gze gzukmuyrsa bende gtmem

inan beklentiye girmem asla gelsin bir ucundan tutsun diye. Ben de evinde temizlik yapmam dedigin gibi hastalik yaslilik vs bisey olmadikca ama o icten ice ister bilirim. Bikeresinde gorumcem demisti gunduz gitsen sorsan k.validene babamin utu yapilcak gomlegi varmi yapsan dedi. Ben de dedimki abla ben evimde utu yapmiyorum kardesin yapiyor evdeki utuyu, gidip orda utu yapamam valla dedim. Ama yani asla sinirlenmeden soyledim bunlari normal bir uslupla. Birde k.vlaidemle yurume mesafesinde oturuyoruz yani hani temizlik vs yardim asla beklemem o da yapmaz zaten. Dusuk tehlikem vardi o zaman 5 gun yattim hic kalkmadim afedersin evimi b.k goturuyordu. Bana diyorki kalk bize yemege gel bizde yat, iyide k.peder calismiyor zirt pirt eve geliyor yatsam o gelince illa kalkmam lazim. Zaten asiri agrim vardi dogrulamiyordum.Ben de gitmedim, sen oglunu doyur ben baska bisey istemiyorum dedim. Bikeresinde belim tutuldu surunerek wcye gidiyorum hesap et o kadar kotuyum kalkti gorumceme gitti sehir disina. Ben hic umursamadim bunlari, ben senden bisey istemiyorsam sende istemiceksin kusura bakma yani o zaman

Merhaba hanımlar
K.validemle aramiz mesafelidir, ikimizde cok samimiyeti sevmeyiz,cizgilerimiz vardir. Bu c.tesi bize esimin akrabalari gelecek, dun aradilar haber verdiler. Ben de tamam dedim tabiki buyrun dedim. K.validem de gelecekti buarada. Buraya kadar sorun yok ama az evvel k.valide aradı, esimin teyzesi k.validemi aramis demiski biz haftasonu x'e (x esimin ismi olsun) gitmek istiyoruz kahvaltiya demis. Diger 1 teyzeyle beraber yani esimin 2 teyzesi 2 kizi ve 1 enistemiz. K.validemde beni aradi boyle boyle dedi teyzen diye, ben de dedimki sen c.tesi misafir gelecegini solemedin mi? Hayir dedi. Ben de dedimki kusura bakma c tesi 2 misafir ust uste agirlayamam. Ayrica pazarda arkadasim kahvaltiya gelecek biliyorsun dedim ( laf arasinda solemistim k.valideme pazar arkadasim kahvaltiya gelecek diye) k.validem ıkındı sıkıldı, napsak vs dedi. Benden pazar gununu iptal etmemi bekledi sanirim. Dedim anne baska zamana gelirler ben bu haftasonu uygun degilim dedim. O da iyi madem ben haber vereyim teyzelere dedi. Ben de dedim sen ararsin beni kimse aramadi zaten dedim.

Durumu anlatip icimi dokmek istedim cunku durum beni cok rahatsiz etti.

Bence can sıkıcı bir durum yok.. Akrabaları gelmek istemiş, aramış size de sormuş siz de uygun değilim demişsiniz:) anormal bir durum görmedim ben. Kk da öyle kv delerden bahsediliyor ki sizin gibi bal bal :KK45:

Ne var bunda anlamadım. Kadına söylemişler aracı olmuş, o da size söylemiş. Diretmemiş ki.. Belki kabul edecektin hepsini birden çıkarmak için nerden bilsin sormadan..

Erkek tarafı en önemlisidir. İlk onların ağırlanması gerekir. Hala öğrenemedin mi? Cık cık cık

Back
X