arkadaşlar çok sıkıntılıyım bu durumu kafama çok takıyorum ne olur yardımcı olun,kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum..
3 yıllık evliyim şuanda hamileyim aslında eşimle sorunum yok ama k.validem yüzünden evliliğimden de soğuyorum.sebebide biz çok yakın oturuyoruz sürekli beraber vakit geçirmek istiyor benimle ama sıkıyor insanı.sabah çat gelir kahvaltıya geldim der.sonra evle uğraşır yatağımı havalandırır falan bende kızıyorum bunu kendisinede söyledim..daha öncede istemedğim halde onda bizim anahtarımız var ben çalışırken eve gelmiş perdeleri yıkamış falan şimdi diceksiniz ki daha ne istiyorsunuz işini yapıyor yardımcı oluyor ama ben o şekilde görmüyorum benim özelime hayatıma müdahale olarak görüyorum.kimse ondan iş yapmasını beklemiyor.ondan habersiz bi yere gitsem bana niye haber vermedin tavırları ya ben heryere onunla gitmek zorundamıyım..bir gün arama sorma o arayıp tripli konuşur..Allahaşkına hergün araşmak görüşmek bana çok abartı geliyo.ben kendi ailemi bile doğru düzgün göremiyorum..bi misafiri gelir illa gel pilav yap bilmem ne..yada bana misafir gelir çağırmak zorundayımdır..inanın ailem geliyor onlarla başbaşa vakit geçirmek bile benim için lüks..
yani çok bunalıyorum şuanda hamileyim ilk torunu ve iki oğlu var çocuklarına da aşırı düşkün asla kendisinden uzakta yaşamalarını istemez..köyde ev yapmak istiyorlar k.valide şimdiden benimle pazarlık yapıyor bebekle gelip bir iki ay kalırmısın diyor.bende eşim ne olacak diyorum perişan olur burda diorum.yok eşim ve kardeşi başının çaresine bakarmış onun derdi illa ben..yok küçük oğlu askere gidince torunum benle kalıcak diyo. babaannesiyle beraber uyuycak bilmem ne..yani herşey o nasıl istiyorsa öyle olacak..eşime ne anlatsam ne söylesem her zaman onlar haklı.çoğu zaman şakayla karışık ima ederek bazı şeyleri söylüyorum ama çok arsız hep bildiğini yapıyor..yani yazmadığım onca tonlarca şey var ne yapmalıyım çok bunalıyorum bi çare bi çare...
arkadaşlar çok sıkıntılıyım bu durumu kafama çok takıyorum ne olur yardımcı olun,kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum..
3 yıllık evliyim şuanda hamileyim aslında eşimle sorunum yok ama k.validem yüzünden evliliğimden de soğuyorum.sebebide biz çok yakın oturuyoruz sürekli beraber vakit geçirmek istiyor benimle ama sıkıyor insanı.sabah çat gelir kahvaltıya geldim der.sonra evle uğraşır yatağımı havalandırır falan bende kızıyorum bunu kendisinede söyledim..daha öncede istemedğim halde onda bizim anahtarımız var ben çalışırken eve gelmiş perdeleri yıkamış falan şimdi diceksiniz ki daha ne istiyorsunuz işini yapıyor yardımcı oluyor ama ben o şekilde görmüyorum benim özelime hayatıma müdahale olarak görüyorum.kimse ondan iş yapmasını beklemiyor.ondan habersiz bi yere gitsem bana niye haber vermedin tavırları ya ben heryere onunla gitmek zorundamıyım..bir gün arama sorma o arayıp tripli konuşur..Allahaşkına hergün araşmak görüşmek bana çok abartı geliyo.ben kendi ailemi bile doğru düzgün göremiyorum..bi misafiri gelir illa gel pilav yap bilmem ne..yada bana misafir gelir çağırmak zorundayımdır..inanın ailem geliyor onlarla başbaşa vakit geçirmek bile benim için lüks..
yani çok bunalıyorum şuanda hamileyim ilk torunu ve iki oğlu var çocuklarına da aşırı düşkün asla kendisinden uzakta yaşamalarını istemez..köyde ev yapmak istiyorlar k.valide şimdiden benimle pazarlık yapıyor bebekle gelip bir iki ay kalırmısın diyor.bende eşim ne olacak diyorum perişan olur burda diorum.yok eşim ve kardeşi başının çaresine bakarmış onun derdi illa ben..yok küçük oğlu askere gidince torunum benle kalıcak diyo. babaannesiyle beraber uyuycak bilmem ne..yani herşey o nasıl istiyorsa öyle olacak..eşime ne anlatsam ne söylesem her zaman onlar haklı.çoğu zaman şakayla karışık ima ederek bazı şeyleri söylüyorum ama çok arsız hep bildiğini yapıyor..yani yazmadığım onca tonlarca şey var ne yapmalıyım çok bunalıyorum bi çare bi çare...
çocuk konusuna kadar bi derece anlamaya çalıştım kadının halini ama senin çocuğuna bu kadar abartılı yaklaşmasına uyuz oldum...
allah yardım etsin valla zor gerçekten...
3 Senedir birazcıkta olsun uzaklaştıramadınızmı?
Anne kız olsanız bile bukadar görüşmek sıkar insanı yani..Tek çare biraz sert uslup gibi geldi bana.Çokta kırmadan derdinizi anlatın.
Anahtar olayından rahatsızsanız kilidi değiştirin bi bahaneyle..Yada anahtarım kayboldu deyip ondakini alabilirsiniz başka çözüm gelmedi aklıma..
kesinlikle azarlamak zorunda kalıyorum bazen ama ne gerek var diorum o böyle davranmasa bende yapmam..anahtarın olmasının nedeni lazım olurmuş..Senin bu kv ye iyi bi ayar çekmen lazim ki bence gereken tavri göstermemişsin canim 3 yillik evlilikte
Bazilari evet kvyi kullanmak diyebilir,, haklilar da, ama ben de öyle özel hayatima müdahaleden hoşlanmam
İşimi kendim yaparim kimseye yaptirmam
Ne demek anahtarin onda olmasi , evinin işine karişmasi
Biraz sert çikman gerek yüz bulmuş fazlaca
Sanki bana seni arkadaşi olarak görüyor gibi geldi
KV gelin oldugunuzu farkettirmen şart olmuş
Of bu kv ler başa dert
İlle azarlatacaklar kendilerini
Benimki de benle sidik yariştirdi bi ara, ondan gicigim hepsine
Alttan aldikça sana iyice müdahale eder bunlar
çok bunaldığım anda aklıma yapışkan kelimesi geldi haklısınız biraz hoş olmadı ama sabır taşıyor bir kere bu arada yorumlarınızı çok yapıcı ve olgun buldum teşekkür ederim.anahtar olayını çözemiycem çünkü biizim anahtar onda onların ki bizde lazım olurmuş öyle söylüyor.Şimdi canım, kayınvalidenin kızı olmadığı için seni kendisine yakın görüyor olabilir. Belliki sende kayınvalideni hoş tutuyorsun ve onun tarafından seviliyorsun. Bence evinizin anahtarı başka kimsede olmamalı, doğru değil.
Haklısın elbette ama karşı tarafında kötü niyeti yok belliki. Bu konuyu kayınvalidenle konuşma, üzülebilir. Bence eşinle konuş. Anahtarı alın bir kere, sende kendi programına göre hareket et, oda zamanla anlayacaktır.
Hamile bir bayan olarak büyüğünüze karşı davranışlarınızı çok olgun buldum. Bu sorunu güzellikle çözebileceğinize eminim ama eşinizin annesine yapışkan demeyin, yaşlanınca ne isteyeceğimizi bilemiyoruz belki bizde aynı şekilde davranabiliriz değil mi...
maalesef öyle bizlerle mutlu oluyor demekki sürekli bizlerle birşey yapmak istiyor ama bilmiyorki bunaltıyor..yazık ben böyle kadınlara acıyorum.kendi hayatı yok.mutlu olmak için de hep başkalarına öuhtaç.gerçekten acı.
anahtarı ben vermedim kendi istedi ve aldı veremem dieyemedim gerekçeside lazım olurmuş birşey olsa falan gelirmiş oda kendinkini bize verdi.malum köyden dönerken evine gidip onlara yemek hazırlıyorum gelinim görevim yaa.bu kv milletine üç versen beş yokmu der, beş verirsin 10 ister...
ilk zamanlar iyi gelin olayım ama sevsinler beni diye hep alttan alırız, sonra tepemize çıkarlar..
mesafe koyacaksın başka yolu yok..küsermiş trip atarmış hiç ırgalamaz vallahi, ben huzursuz mutsuz olduktan sonra ne anladım kv'nin yardımlarından perdelerimi yıkamasından...
hayret bişey ben işe gdecem aklım evimde kalacak..acaba özelimi görür mü, acaba nereyi kurcalayacak..
sırf fesatlığına yapıyor...bi perdeleri yıkayamadın mı...sırf bahane...
anahtarı ona neden veriyorsunuz...
kilit değiştirmek çözüm değil yine aynısı olur yine anahtar ister çünkü lazım olur diyor..zaten bir kere beni çok sinir eden bir durum oldu..kaynım bizim eve gelmiş dıgıturk kartını almaya..mutfağımda muzu eline alıp poz vermiş bana da resmini gönderdi..bende şaşırdım biizm mutfakta onu görünce..hayırdır dedim napıyosun dıgıturk kartını almaya geldim dedi..ne dersin ne yaparsınn3 Senedir birazcıkta olsun uzaklaştıramadınızmı?
Anne kız olsanız bile bukadar görüşmek sıkar insanı yani..Tek çare biraz sert uslup gibi geldi bana.Çokta kırmadan derdinizi anlatın.
Anahtar olayından rahatsızsanız kilidi değiştirin bi bahaneyle..Yada anahtarım kayboldu deyip ondakini alabilirsiniz başka çözüm gelmedi aklıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?