• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K.validenin temizliği

Esin gereken cevabi vermis ztn simdi kalkip temizlige gitsen abes olur
Ama sen yine de bi git gorun en azindan hic gelmedi demesinler.

Eşini savunmasından dolayı tebrik ettim bu birrr.
Sana güvenipmi tadilata girişmişşş bu ikiii.
Kayınvalide evet anne gibi ama içinden gelmiyorsa gitme. Haa arada hatır gönül var dersen ve içinden de gelirse git derim.

Eşini savunmasından dolayı tebrik ettim bu birrr.
Sana güvenipmi tadilata girişmişşş bu ikiii.
Kayınvalide evet anne gibi ama içinden gelmiyorsa gitme. Haa arada hatır gönül var dersen ve içinden de gelirse git derim.
Gittim yardima Allah rızası için yaptim gorümcede kendi değerini belirledi işte konuştuğuyla kaldı

Üzme tatlı canını. Ne yapsan yaranamasın.
Daha evlenmeden eşimin babasını görümcemin, kv si bana resmen kitlemeye çalıştı.
He he dedim. Ya kızı dibinde oturuyor ben baska bi şehirde ben bakacakmışım. Görümcemin kv si az uyanık değil oğluna kalmasın.
Su an bayramda bile gitmiyorum.
Temizliğe gelince görümce yerden bitmesi geldi bir gün ahkam kesiyor dedim bunlara bakacagina babanın evini ablan temizlesin mutfak dolaplarindan yag damlayacak nerdeyse dedim. Kenardan görümcemin kocası çıktı aaaa dedi karım yapamaz çocuk var. Bak düşün kimler ahkam kesiyor.
Bende valla Baba benim değil ki dedim.
Şok olup gözleri ters dönüp sustular.
Ama benim eşim bastan beri tarafsız kim haklıysa söylediği için burçların işine gelmedi.
Üstüne bide kocam bana sofra kurarken kaldırırken hep yardım etti.
Seninde ne güzel işte kocam sana destek.
Gitme cnm. İçinden gelirse yap. Bunlar adamin icindeki istegide öldürür.

Kendisi her gün pasta börek yapıp getiriyor herhalde anacığına...düşünceli olmak için karşı karşıya oturmak gerekmez yapmak isterse insan her zaman yapar. Şartları müsaitse tabi.bence kaçmayım gidin bir laf ederse de karşılığını verin. Yoksa daha çok konuşur arkanızdan

Mizaçla alakalı demekki ben böyle büyük bir tadilatta bırak eşimin annesini uzaktan bir akrabada olsa gider azda olsa yardım eder gönlünü alırdım. Hizmetçilikle alakalı değil bence biz galiba yardımlaşma ruhumuzu kaybetmişiz..

Mizaçla alakalı demekki ben böyle büyük bir tadilatta bırak eşimin annesini uzaktan bir akrabada olsa gider azda olsa yardım eder gönlünü alırdım. Hizmetçilikle alakalı değil bence biz galiba yardımlaşma ruhumuzu kaybetmişiz..
Sonraki sayfaları okumadinız sanırım gittim zaten..sadece gorumce öyle konuşunca sinirlendim ister istemez gorümcede ordaydi sırf onun yüzünü görmek istemediğimden gitmiycektim ama vazgeçtim kendi terbiyesizligiyle kaldi değerini belirledi kendisi

Merhaba k.valideyle maalesef karşılıklı oturuyoruz 15 gündür evi tadilattaydi mutfak dolapları yapıldı parke döşendi kapılar falan değişti yeni bitti iki gün önce ben babamlara gittim eşimin abisi ablası k.valideye gelmiş eşime şikayet etmiş beni yok karın annene yardım etmiyor birgün tatlı yapmıyor getirmiyor bilmem ne diye konuşmuş normalde bugün gidicektim k.valideye yardıma şimdi gorumcbilmiyorum yüzünü de görmek istemiyorum Allah biliyor ama gidimmi kararsız kaldım yaa
görümce varken size mi kalmış temizlik açıkçası ben yengemden bugüne kadar bir temizlik beklemedim annemin evinde çok tuhaf bunun lafının edilmesi çok garip ister edersin ister etmezsin senin bileceğin iş

Sonraki sayfaları okumadinız sanırım gittim zaten..sadece gorumce öyle konuşunca sinirlendim ister istemez gorümcede ordaydi sırf onun yüzünü görmek istemediğimden gitmiycektim ama vazgeçtim kendi terbiyesizligiyle kaldi değerini belirledi kendisi
Okumamıştım şimdi bir baktım siz kendinize yakışanı yapmışsınız zaten tebrikler..

görümce varken size mi kalmış temizlik açıkçası ben yengemden bugüne kadar bir temizlik beklemedim annemin evinde çok tuhaf bunun lafının edilmesi çok garip ister edersin ister etmezsin senin bileceğin iş
Insan var insan var işte naparsin... bende gorumceyim bugün abime anlattim olayı diyor sen niye birğun karımı bana kotülemiyorsun kocamla arama nifak sokmaya çalisiyor işte guya kavga edicegimi düsünuyor öyle ir insan için kocamla arami bozarmiyım ben

Insan var insan var işte naparsin... bende gorumceyim bugün abime anlattim olayı diyor sen niye birğun karımı bana kotülemiyorsun kocamla arama nifak sokmaya çalisiyor işte guya kavga edicegimi düsünuyor öyle ir insan için kocamla arami bozarmiyım ben
nasıl olur kayınvalidenin kızı olmaz olur uzakta olur hani yardım edeni belki olmaz öyle gidersin ama görevmiş gibi bunu belirtmek çok ayıp gerçekten kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil her evlat kendi anne babasını bilse geline damada zaten kalmaz bir iş

nasıl olur kayınvalidenin kızı olmaz olur uzakta olur hani yardım edeni belki olmaz öyle gidersin ama görevmiş gibi bunu belirtmek çok ayıp gerçekten kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil her evlat kendi anne babasını bilse geline damada zaten kalmaz bir iş
Bizim gorumce genelde işi düştüğü zaman cocuklara bakilması gereken zamanlarda gelir temizliğinde geldi şaşirdım

Bizim gorumce genelde işi düştüğü zaman cocuklara bakilması gereken zamanlarda gelir temizliğinde geldi şaşirdım
gelip ne kadar hayırlı bir evlat olduğunu göstermeye çalışmış garip ya insanları anlamak zor o yiyi olsun siz kötü amaaan boşverin

Birde bunu beni eşime kotüleyerek söylemek yerine insan olan gelirdi derdi ben anneme yardim edicem sende işin yoksa gel falan diye yok bu ama beni kotuleyerek söylicek illaki herşeyi kendisi bilir kimseyi beğenmez dört dörtlükdur kendisi

Birde bunu beni eşime kotüleyerek söylemek yerine insan olan gelirdi derdi ben anneme yardim edicem sende işin yoksa gel falan diye yok bu ama beni kotuleyerek söylicek illaki herşeyi kendisi bilir kimseyi beğenmez dört dörtlükdur kendisi
madem işinizi beğenmeyecek neden bekliyor mutsuz insanlar huzursuzluk çıkarıp başkalarınından mutsuz olmasını isterler rabbim akıl fikir versin

Back
X