k.valideniz sizi gezdirir mi?

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
kızlar ben 5 yıllık evliyim.k.validem habire köylerine,akrabalarına,kızı var başka şehirde tek yaşıyor onun yanına,düğün olur cenaze olur haberimiz olmaz sonuçta onlar benimde akrabam artık ve eşimin de akrabası ama söylemez.bir kere de yarım ağız bile olsa sen de gelmek ister misin demiyor.6 yıldır içlerindeyim daha köylerini görmedim ya bizim gelinimiz 2 yıllık 10 defa geldi köyümüze hem de arkadaşlarıyla.gün falan yapar ama hiç haber vermez ben de gelmek isteyeceğim diye.kendi sürekli gezen ama gezmiyor izlenimi veren,bana da çaktırmadan gezmememi tavsiye eden birisi.şükür ailem yanımda da onlara gidiyorum,onlarla geziyorum vs..

şimdi diyenler olur aman ne yapacaksın k.validenle gezdiğinden ne anlayacaksın diye ama en azından bir teklif edilmez mi ya bir kere olsun.siz de durumlar nasıl merak ettim.:44:

belki sizin hoşlanmayacağınızı düşünüyordur.
normalde ilişkiniz iyiyse, hiç üzerinde durmayın.
demek ki kaynanalık yapmıyor size.

benim de annem yengeme bu tarz tekliflerde bulunmaz.
hoşlanmadığını biliyoruz çünkü..

hoşlanmadığımı düşünüyor olamaz.zaten epey oluyor bir laf çarptım."anne ben daha sizin köyü görmedim ne garip de mi bizim gelin 10 defa gelmiştir" dedim."hııhııı"diye gevrek gevrek güldü bir yorum getirmedi.görümcem için de öyle geçen kardeşine nasıl yalvarıyor "hadi bizim kıza gidelim"diye ya ben en yakınınızım hadi senle gidelim desene.bunu da söyledim "e geeeel"deyip geverek gülüşünü de ilave ediyor.sonra davet etmiyor tabiki.

Biz 1,5 saatlik bir mesafede oturuyoruz.
Bayramlarda,tatillerde gittiğimizde kendisi nereye ben oraya.
Çok istiyor beraber düğüne ya da misafirliğe gitmeyi.
Ben hiç kimseyi tanımasam bile sırf hevesleniyor diye kırmayıp
gidiyorum onunla.Bazı arkadaşlarım aynı yerde oturuyorlar.
Belki her yere gitmiyorlar ama duyduğum kadarıyla düğün,bayram
ziyareti,gün gibi yerlere beraber gidiyorlar.
Hatta sırf beni yanında gezdiriyor diye şikayet edenler bile var,hem
bu sitede hem de yakın çevremde.Sizinkide başka bir alemmiş demekki.

Kendim gezebiliyorum ben.
K.validemi çok severim. O da beni sevdiğini hissettirir. Ancak biz farklı insanlarız, zevklerimiz farklı. Keyif aldığımız ortamlar farklı.
Eşimle, arkadaşlarımla, yalnız gezerim...
Gerek yok k.valideme.:)

canım benimki de aynı aynı şehirde oturmuyoruz oda farklı biyerde bayramlarda falan köyde buluşunca bütün akrabaları falan geziyorlar akşam yemekleri falan yeniyor hiç bizi çağırmıyor sonra işte selam söylediler size falan deyip geçiştiriyor:) yada yaz taatilinde k.v gidince bana benim günüm var siz evde sıkılırsan gezin falan diyoo

ya bu kadar meraklı olma kayınvalidenle gezmek için boşver sende kendi yaşıtlarınla bişiyler yap

ben şahsen uzak oturuyrum ama ne ben onu cagırırım ne o benı cagırır ortamlar farklı sıkılım ben anne yas gurubu ınsanların yanında oda benım yanımd sıkılır velhasıl anlasıp gidiyoruz

siz dışlandığınızı düşünüyorsunuz anlıyorum.
kendimden örnek vermem gerekirse, evleneli 10 ay oldu
kayınvalidem beni kendi gününe mutlaka çağırıyor, çünkü yardıma ihtiyacı oluyor
ama gün arkadaşlarına giderken bana haber vermiyor:)
evliliğimizin 4. ayında memleketlerine gittim.
ama ben merak ettiğim, nüfusuna kayıtlı olduğum yeri görmek istediğim için
ve eşime ısrarcı olduğum için bir düğünü bahane ettik de öyle gittim.
kayınvalidem veya kayınpederim gel demedi:)

size karşı soğuk demek ki, yapacak bir şey yok. zorla olmaz bunlar.
sonuçta eşinizin annesi sizin için bu kadar.
saygı duymanız yeterli diye düşünüyorum.

Belki eşinin bir evliliği daha olmuştur köy halkı bunu biliyordur sana bilgi verilmesin diye yapıyo da olabilir

ayy buna çok güldüm yaa.canım böyle bir şey evlenirken çıkardı zaten.ayrıca olsa ne olur çocuğu olmadıktan sonra.sadece köy değil ki,geçen hafta annesiyle eski bir camiyi ziyarete gitmişler sen de gelir misin demedi yine.e cemaatte eşimi tanıyacak değil ya

saygı da hürmette kusur etmiyorum canım.seviyorum da k.validemi ama o böyle yapınca beni sevmediğini,iyiliğimi düşünmediğini hissediyorum.

ayy bende aradıgı zaman telefonu acmak ıstemıyorum yıne bıryere cagıracak dıyee 4 yıllık evlıyım 3 kere gıttım koylerıne...pazara gıtse arar..herkez farklı ıstee.keske benım kayınvalıdem de oyle olsaydı...

Son düzenleme:

aynı benimki gibi olan da varmış demek ki.bir de biz de gelinler çok gezdirilir yazık. teyzem gelini nereye gitse yanında taşıdı,belki 20 yıl onun günahı neymiş diyorum.iyi niyetliliğinden gezdirdi evde bunalmasın sıkılmasın diye.

saygı da hürmette kusur etmiyorum canım.seviyorum da k.validemi ama o böyle yapınca beni sevmediğini,iyiliğimi düşünmediğini hissediyorum.

sizi zorlamasındansa, teklif etmemesi yeğdir:)
siz gelinisiniz, oğlunun karısı bu kadar.
evladı gibi sevmesini beklemeyin. kızıyla olan ilişkisi gibi bir ilişki ummayın.
sonuçta biz de kayınvalidemizi annemiz gibi sevmiyoruz..

belki seni sıkmamak içindir..
gitmek istediğini sen de açıkça söyle, bana da haber ver giderken ,bende gitmek,görmek istiyorum diyebilirsin..

tabiki sonuç vermeyecek ama bunu yapacağım açıkça söyleyeceğim bakalım ne diyecek?
kızlar sizin k.valideleriniz nasıl davranıyor bu konuda onları da anlatırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…