k.valideniz sizi gezdirir mi?

Evli değilim ama buradan okuduğum kadarıyla kayınvalideler bu konuda "ya hep ya hiç" tavrında oluyorlar Ya hep gelsin, çanta gibi gezdirsin istiyorlar ya da hiç çağırmıyorlar. Bence ikincisi iyi, dozunu ayarlayamazsa daha çok sıkılırsın.

bende beş aylık ewliyim nişanlıyken gittiğim düğünlerde bile tanıştırmazdı kimseyle beni bilinçli değil belkide anlamaz öyle incelikten sonraları da gidip gelir kendisi ben çalışıyorum diye demez sözde ama hiçde duymadım kızım şöyle böyle yapalım dediğini ben düğünüde bayramda seyranda yalnız kalmayım diye sürekli birlikte olalım diyorudum ama bbende takmıyorum artık kedi ailem var kendi yaşantım istediğim yerde gezerim diyorum bazen çok içerlesemde önemsemiyorum şimdiyse artık o benim peşimde koşacak sırayla herşey gitme sende onla bir yere ortak herhangi bir şey bırakma aranızda en iyi öyle olması..

benimki bilhassa tanıştırır, hatta kendisi söyler hadi şuna gidelim buna gidelim diye. bana da çok eğlenceli geliyor, evcilik oyunu gibi:) bakalım evlendikten sonra nasıl olacak

belki de kaynananız gençliğinde bu konuda kaynanasından çok çekmiştir de sizi rahat bırakıyordur,olamaz mı

biz dozundayız ama benim sayemde
çok vıcık vıcıklar her an her dakıka görüşelim gezelim yiyelim içilim bu şekildeler eşimde dahil
enson bu hafta sonu cumartesı iş çıkısı beraberdik pazarda beraber olacağımız aşikar evimize yatmaya göndermicekti neredeyse
tatlısert "eee bi nefes alabilirmiyiz nasılsa yarında görüşürüz" dedim güldüler çıktık
Allahdan lafımda batmıyo
şükretmelisin haline ne gerekse

Son düzenleme:
sürekli çağırması da hoş değil ama beraber bişiler de yapılmalı.hepten iki yabancı gibi olmuyor.
benim kayınvalidem benle vakit geçirmeyi çok seviyor herhalde,istiyor ki hep yanında olalım,pazara gidelim,akrabalara gidelim 2 kere gittiği günlerde bulundum hoşuma gitti.gördüğü insanlara da gelinim diye tanıştırır.ama her şeyi de beraber yapmayı sevmiyorum açıkçası arkadaşın,kardeşin,annen gibi olmuyor.

Bence de belki bu yüzünden çağırmıyordur. Sen ona teklif et, hem böylece sebebi anlarsın belki.

Benim kayınvalidemle beni yanında gezdirmeye bayılır.
Sayemde bir denge koyduk şükür.
Aksi halde daha çok canın sıkılırdı emin ol canım.
Niye çağırmadığını bilemeyiz canım.
Belki sıkılacağını düşünüyordur.
Belki seni tanışlarıyla tanıştırmak istemiiyordur.Aranız iyiyse bunu düşünme ama.

1 senelik evliyim daha eşimin akrabalrını tanımam bir teyzeleri eltim kaynımlar bunları bilirim kaynanamda çalıştığım için gittiği yere arayıp söylemez köyleri var 1senedir daha bende hiç gitmedim öyle gitme merkalısıda değilim bir hafta sonum var evde yada arkadaşlarla geçirmeyi tercih ederim ama evde olup çalışmayan biri olsaydım da götürürmüydü biraz şüpheli çünkü farklıyız kültürümüz zevklerimiz mesala ben açığım diye götürmeyebilir bir kaç ortama çünkü eltimi zorla kapatmış kapanmazsan seni yanımda gezdirmem demiş evlendiğinin ertesi günü, benden ise ne öyle kapanma isteği nede gezdirme isteği olmadı henüz

konunuz enteresan geldi.daha önce hiç kayınvalidesiyle gezmek isteyene rastlamamıştım.bence kafanı takma bçyle bir konuya.benim kayınvalidede beraber gezmeye gidelim demez.ama ben demediği için çok mutluyum

kayınvalideler götürsün bizi:) kadınlar ne yapsa kabahat ya,gelirler suç,gelmezler suç, gel gel gel diye ısrar ederler suç, gel demezler suç, çocuğa bakarlar suç,bakmazlar suç...valla adı kayınvalide olunca ne yaparsa yapsın batıyo:)

Ben kayınvalidemin çantası değilim ki beni gezdirsin. Aynı ortamlarda bulunacak ortak zevklerimiz yok. Ayrıca kayınvalidenle gezmek için mi evlendin canım eşine söyle o götürsün köye, onunla gez. Hiç sevmem çok da sıkılırım benden yaş yaş büyük insanlarla oturmaktan.

beni niye gezdirsin yahu ben kendim gezebilirim:)) başlığı görünce bu şekilde cevap veresim geldi ama şaka bir yana benim k.validemde tam tersidir.zaten uzak şehirlerde oturuyoruz ama ne zaman bir araya gelsek şunun nişanı,bunun düğünü vb..şeylerle beni mutlaka bir yerlere götürmek ister.bende kırmamak için giderim ne yapayım,birde tatlı dillidir gelinimi herkes görsün istiyorum ne olmuş yani der:)ee bu laflardan sonra gitmemek olmaz tabii.bence haline şükret,hem onunla gezip ne yapacaksın..zevkleriniz falan ortaksa bilemiyorum tabii.

oğlu gezdirir tozdurur ben böle mutluyumilk başlarda kayınvalidemin ewinde millet toplanır beni çağırmazdı yeni ewliydim ewde sıkılıyordum ve buna kırılıyordum ama artık geçtiii gittiiii.......bende artık misafiirm varken kimseyi çağırmıyorum gezmeye giden olursada ben genelde yorgun ve hasta oluyorum

gezdirmez mi? haftanın bir günü evde dursak 6 günü gezerdik veya misafir ağırlardık. 1,5 yıl böyleydi. ilk başlarlar çok şikayetçiydim. gitmek zorundamıyım diye. ama şimdi çok uzağız, sadece yazları 1 ay yanındayım. inan çok özlüyorum o günleri.
tabi her insanın yapısı farklı, boşver güzel yönlerini görmeye bak.

valla soylese hiç yok demem gezerdim. nolcak yaa kadın gel gezelim demiş insan gitmezmi yani. tam tersi ben mutlu olurum.

yıllar yıllardır Gelindim...:26: elikulağında kayınvalide olacağım, bu kadar suçlu kılınmayı kaldırmaz benim yüreğim, istifasıda yok bu işin, ben ne yapacağım tasalardayım....

gelin olursun kayınvalide derdine düşersin, kayınvalide olursun gelin derdine düşersin...keşke insan insanın kurdu olmasaydı, keşke insan insanı anlasaydı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…