- 26 Şubat 2016
- 167
- 53
- 18
- 33
- Konu Sahibi HayalKirikligi25
-
Eskiden olup bitenleri bilmem de şimdi çocuğunuzu yalnız hiç kimseye göndermeyin.
ayyyyyyyyyyyyyyyy
sinir krizleri geçirdim okurken
bence kavga edin ve bidaha görüşmeyin
torununuda ona göndermeyin
sizde göndermiyorum demeyinNasıl göndermiyim ne diyim ki ozaman daha beter kavga cikar ben eşime dedim sende bundan sonra yanında gideceksin ve haftada 2 degil bir kere göndermeye gayret edicem ama açık açık desem gitmesin artik eşim o zaman karşı cikiyo bana
adınızı, soy adınızı değiştirip eşinizle ve çocuğunuzla kaçın ordan
acilen..
oy oy oy eşiniz ne yapıyor bu olaylar olurken acaba ya
Başkalarından size ne?Neden böyle düşünüyorsunuz ögrene bilirmiyim
Çünkü eşim bide annesi hep başkaları torunlarini daha çok götürüyo kv sine fln filan çok bunaldm ogluna hep derdi zaten başka gelinler ayrilmiyp kv nin yanindan banada o kavga gününde buralardaki en pis en terbiyesiz gelin sensin sadece bu sefer agzimi açtım diye
1bucuk garibim şimdiden okadar çok bağırısmalara sahit oldu kiBebek ne kadar
Başkalarından size ne?
Babaanne torununu özlediyse ya kendi gelir ya da sizi çağırır. Anne-baba-evlat olarak gider,görüşür,sohbet eder,evinize dönersiniz.
Normali budur bana göre.
Bir bucuk yas mi ay mi affina siginaraktan diyorum aferin devam edin onu da kendiniz gibi deli edin.1bucuk garibim şimdiden okadar çok bağırısmalara sahit oldu ki
madem elinizden birşey gelmiyo eşinize koz vermeden sokun lafları içiniz soğusunAnnesine karşı cok pisirik söyliyincede saygımdan böyle diyo annesi kural koyunca he he ben koyunca biraz daha vicdanli olamazmisin diyo
Görüşmek istemiyorsanız görüşmezsiniz.Ben onunla görüşmek istemiyorum ne yapmam lazim böyle bi durumda
okurken içim daraldı. ne kötü insanlar var allahım. çocuğunuzu kimseye ama kimseye hele böyle kötü niyetli birine babaannesi olsa bile yollamayın. ne münasebet ya çocuğu bana getir allah allah kendi çocuğum ister getiririm ister getirmem. hem senin gibi bir kadına neden getiriyorum. tavrınızı koyun bence. eşinizin bu konulara yaklaşımı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?