k yaptıkları..

Saygı falan duyacağı yok. O yüzden ona diyeceğin şey belli. Sana bundan sonra çocuk taşımak yok! İşine geliyorsa gel evimde gör, gelmiyorsa yallah!
Kocan anasını bunca yaptığına karşın vicdansız görmeyip de seni görüyorsa boşanmak diye bir seçenek var, bilsin.

Bu evin kraliçesi benim. Benim evim benim kurallarım geçer. İsteyen çocuğu gelir burada görür diyeceksin telefon açıp. Kocanı hiç araya sokma. Kocana ben annenle konuştum isterse çocuğu görmeye buraya gelecek dersin.

Çok fena kavga çıkar gene ama bişeyler yapıcam böyle durmicam orası kesin... belki o gün doktora diye çıkarım ikisinin çenesinden kurtulurum ondan sonra da istiyosa gelsin burda görsün diycem ama ben kocama çocukla git yanında kal derken bile ters yapiyo bence yanlış diyo bıktım ana ogul gelde sabret ya

Zaten bi ara dedim sende benim kararlarima saygi duymuyosan git oda bana dedi sen git ama cocuksuz.. bide o annesiyle kavga günü geldiginde ben seni korudum başka erkek olsa böyle bo durumda karisini döver annesine saygisizlik yapti diye kendini övüye bide halbuki annesine karşı dedigi bişey yok korkak

Ayyy okurken kalbim daraldı.
Kayınvalidenizin akıl danıştığı kimse yok mu onla konuşsan.yani bu böyle gitmez ki.eğer insan çocuğuna değer veriyorsa eşine de aynı değeri vermeli.cahilce davranmış sanırım oğlunu sizle paylaşamamış
Yazık üzülüyorum böyle insanlara ben.kendi değerlerini düşürüp hem gelinden hem oğlandan oluyorlar ikisinide kaybediyorlar.
Siz yine de büyüktür diyip saygıda kusur etmeyin neticede eşinizin annesi..gun gelir utanır yaptıklarından hemde eşiniz size daha çok değer verir.kim olursa olsun sonuçta eşinizi doğurdu eşiniz son radde de annesini atmaz.eşinizi seçim yaptırtıp zor duruma düşürmeyin.aynı şeyin annenizin başına geldiğini düşünün eminim yumuşayacaksınız.sabırlı olun şefkat gösterin yarasına dokunun bakın nasıl iyi olacak.
Benim naçizane tavsiyem bu...hayat kisa üzülmeye değmez

Bu muymuş koruma şekli? Adam gibi biri olsa anasını hizaya getirir, gelmiyorsa görüşmeyi keserdi. Kocan hayal dünyasında yaşıyor.

Ben onunla görüşmek istemiyorum ne yapmam lazim böyle bi durumda
O edepsizlik yapip senin ailene kadar karisiyor madem, sende tavrini koy. Gitmen gereken özel durumlar haricinde gitme. Kimsede seni zorla alip götüremez. cocugunuda vermek zorunda degilsin. Babasi veya ikiniz giderken yaninizda götürür getirirsiniz

izin verme. diren diret. boyun egme.

Benim gitmediğim eve çocuğumu asla göndermem babaannesi olması hiç birşeyi değiştirmez çok istiyorsa gelsin bebeği görsün gitsin .....

Yoluna muz koyun aşırı tuzlu aşırı tatlı yedirin yemegine şap atin harareti geçer . Eve köpek alın bi iki isirtin . Yanindayken silikon kulaklik takin vs

Demin eşime dedim annen ilk önce beni arayıp şartlarimi kabuö ettiğini söylesin sende benle gelirsin güzel bi dille anlatiriz dedi falan filan derken kavga ettik bana sen inat yapiyosun sanki öpse ne olur kendi kanindan kendi canından ben senin gibi rahatsız degilim bu durumdan sen illa senin isteğin olsun lardasin dedi kavga etti öyleyse ben ne yapıcami biliyorum senlede ömür geçmez dedim birbirimize küfür ettik ben zaten çoktan beri boşanmak istiyorum çünkü kocamda az şey yaşatmadi bana esrar içirmeler Dövmeler önümde çıplak karilara bakmalar annesine ezdirmeler ben çok saftim bunlar normal daha kötü seyler de var diye kendimi avuttum bide kaçtığım için biraz cekiniyorum boşanmaktan bana diyo sen hele bi boşan benden sana parmakla göstercekler zaten bunu hak ediyosun hep kızınca içindeki herseyi döküyo sonra keyfi ne zaman isterse gelip özür diliyo herseyin suclusu benim böyle bi adama kaçtığım için cezasini da çekiyorum işte

Ben 1,5 yaşında bebeğin sistematik şekilde annesinden ayrı bir yere gittiğini ilk defa -bak ciddi söylüyorum İLK defa- duydum. Neden böyle bir şeye izin veriyorsun nasıl veriyorsun?

Yanında anne yok baba yok bu çocuk haftada iki gün babanneyle napıyor? Aklinizi peynir ekmekle yediniz galiba. Bence aklını başına topla çocuğun sen ya da babası olmadan bir yerde yalnız kalmamalı.

4 sene içinde akıl fln bırakmadilar bende sinirkrizlerim gün geçtikce artiyo

Dünyada bir tek onun kuralları olmadığını gostermelisin bacım.. Bi çocuğun üstünde anne babasinin kurallarından başka kimsenin kurallari geçerli olamaz.. Say sende kendi kurallarını kabul ediyorsa ona gore gelsin görsün torununu etmiyorsa keyfi bilir... Asla tek gönderme simdi akli ermiyor belki ama ilerde sana düşman eder o çocuğu sakin yalniz bırakma...

Eşinin suçu. Eşinin suçu. Eşinin suçu.
Eşin annesiyle karısını ayırmayı bilecek, sizi muhattap etmeyecek. Kendi ayarlayacak o teraziyi. O bunu yapamıyor, dolayısıyla sizde kendinizi savunmak zorunda kalıyorsanız, yaptığınız savunma şekli saygısızlık değildir. Sus pus kalıp kendinizi ezdirmeyin. Adabıyla verin cevabınızı.

Senin evin, senin kuralların. Onun evinde onun borusu, senin evinde senin borun. Bu kadar basit.

Okurken cok sinirlendim ya terbiyesiz kiskanc köpek! Taviz verme senin hayatina saygi duymak zorunda. Ömür boyu onumu çekeceksin uzaklaş ondan ayda yilda bi gör.. benim annemde ayni seyleri görmüş kaynanasindan babami doldurup annemin üstüne salarmis hosuna gidermis kavga etmeleri kadincagiz 50 yasinda hala anlatır yaptiklarini travma resmen. Uzak dur çocuğunuda uzak tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…