Ka kere tp Bebek denediniz, sonu ne oldu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar kafanızı rahat tutun. tedavinin yüzde 90 ı orda bitiyor. İnanın herşeyden önce. Her şey gönlünüzce olun.

evet bi dahaki sefere bunu yapmaya calisicam insallah tskler

4 defa tüp bebek tadavısı gördüm. 4. de dünya güzelım oldu. sabredın başkalarının negatıv sonuclarından etkılenmeyın. Cok uğraşdım ben coooook agladım. ama Allahım sonunda bana bı fıstık verdı.... Sabır et dua et ve şükür et... Sanada verır Mevlam...

4 defa tüp bebek tadavısı gördüm. 4. de dünya güzelım oldu. sabredın başkalarının negatıv sonuclarından etkılenmeyın. Cok uğraşdım ben coooook agladım. ama Allahım sonunda bana bı fıstık verdı.... Sabır et dua et ve şükür et... Sanada verır Mevlam...

masallah canim bebegine
darisi bizlerede insallah

hihoyyyt:CüvCüv:kızlar bugün testi tekrar ettik biliyosunuz 9.gün 42,22 di bugünde 12. günüm ve sonuç 115,39 çıktı,doktorum başka teste gerek yok hatta ikiz gebelik gibi dedi,ilk ultrasonum bu perşembe,çok mutluyum anlatamam.
allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu yasatsın,hepinize bol şans :))

hihoyyyt:CüvCüv:kızlar bugün testi tekrar ettik biliyosunuz 9.gün 42,22 di bugünde 12. günüm ve sonuç 115,39 çıktı,doktorum başka teste gerek yok hatta ikiz gebelik gibi dedi,ilk ultrasonum bu perşembe,çok mutluyum anlatamam.
allah hepinize nasip etsin bu mutluluğu yasatsın,hepinize bol şans :))

gozun aydin canim rabbim tamamin erdirsin insallah
degerin de cok guzel katlanmis
insallah 9 ay boyunca saglikli bi gebelik gecirirsin saglikla kucagina alirsin bebegini yada bebeklerini

merhaba bende iki kere tup bebek yaptirdim
bizim embriyolar guzel gelismiyor
yumurtadan mis sanirim
ucuncu denemeyi kismet olursa turkiyede memorial de dusunuyorum
sizce arkadaslar iyi bir merkezde yaptirmak
kalitede etkili olurmu
doktorlarin dediklerine gore turkiye de daha basari olucaklarina inaniyorlar
ama benim icim rahat degil

7 kez tüp bebek denedim iki düsük birisi tüp bebek digeri normal yoldan en son tüp bebek dis gebelik oldu

durmak yok yola devammmmm

canım benim çok saol iyi dileklerin için,daha yeni üyeyim senin varmı bebişin yokmu bilemiyorm kusuruma bakma eger yoksa rabbim en kısa sürede bebişlerini kucağına doldursun :))

merhaba bende iki kere tup bebek yaptirdim
bizim embriyolar guzel gelismiyor
yumurtadan mis sanirim
ucuncu denemeyi kismet olursa turkiyede memorial de dusunuyorum
sizce arkadaslar iyi bir merkezde yaptirmak
kalitede etkili olurmu
doktorlarin dediklerine gore turkiye de daha basari olucaklarina inaniyorlar
ama benim icim rahat degil

ne zaman denemeyi dusunuyorsun canim
allah yardimciniz olsun insallah
7 kez tüp bebek denedim iki düsük birisi tüp bebek digeri normal yoldan en son tüp bebek dis gebelik oldu

durmak yok yola devammmmm

evet cok haklisin bu bizim sloganimiz
durmak yok yola devam canim
sizin sorun neydi peki

canım geçmiş olsun öncelikle...sorununuz neydi merak ettım.paylaşırsn sevınırım..

ben ikinci denemede hamile kalabildim çok şükür, sorunsuz bir gebelikten sonra şimdi beş aylık dünya güzeli bir kızımız var, adı gibi melek.Allah onu bize bağışlasın. Yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım öncelikle sana bebeğinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim...darısı hepimizin başına...sizdeki problem neydi doktorun kimdi???

aranıza yeni katıldım.bende ilk tüp bebek denemesinde malesef negatif sonuç aldım.ancak doktorum bu tedavinin kümülatif olarak başarı oranının takip eden tedavilerde artacağını söylemişti ve bende ona inanmak istiyorum.2 . denemede sizce şansımız ne kadardır deneyenler beni aydınlatırsa sevinirim...

benim ilk dememde pozitif çıktı çok şükür,şimdi 8 haftalık hamileyim allahım inşallah sonuna kadar gitmeyi nasip eder,
her isteyeninde gönlüne göre verir inşallah :Saruboceq:

yanlız anlamadığım kan pırtılaşmasından bebeklerini kaybeden arkadaşlar var,benim doktorum yumurta toplandığı gün bana coraspin verdi pırtılaşmayı önleyici hala da kullanıyorum,çoğu doktor vermiyor eğer böyle bir risk varsa neden verilmiyor bu ilaç ?

yanlız anlamadığım kan pırtılaşmasından bebeklerini kaybeden arkadaşlar var,benim doktorum yumurta toplandığı gün bana coraspin verdi pırtılaşmayı önleyici hala da kullanıyorum,çoğu doktor vermiyor eğer böyle bir risk varsa neden verilmiyor bu ilaç ?

herkese verilmiyor demekki sizin doktorunuz tedbirini bastan almis
cok guzel

benim ilk dememde pozitif çıktı çok şükür,şimdi 8 haftalık hamileyim allahım inşallah sonuna kadar gitmeyi nasip eder,
her isteyeninde gönlüne göre verir inşallah :Saruboceq:

tebrikler saglicakla kucagina alirsin insallah

Slm kızlarrrr

Bende 4 tüp bebek denememde hiç hamıle kalamamıştım artık hamıle kalmak benım için mucize derken 5. denememde hamıle kaldım çok sevınmıstım ancak malesef kımyasal gebelık yasadım hiç ara vermeden hemen 6. denemeyı yaptık ve yıne hamıle kaldım bır mucıze gıbıydı ancak ALLAHIM ol demeyınce olmuyor işte malesef dış gebelık yasadım ALLAHIM kısmet ve nasip ederse 7. denemem için Ekim de dr umla goruseceğim ınsallah bu sefer basaracağım ve 2010 annesı olacagım hıcboır zaman pes etmedım yılmadım ısyan etmedım her yenı baslangıc benım için buyuk umut oldu
inşallah hepimiz Anne olucaz kızlar .............

Back
X