Ka ocuk yapmal sizce?

ah doğurabilsemde 6 7 tane doğursam
kızın bacıya
rkeğin gardaşa ihtiyacı oluyor
gardaşın bacıya
bacının gardaşa
yani böyle gidiyor
ama hamileliklerim çok ağır geçiyor tabi nasip işi birazda
çocuk berekettir

1 ya da 2. Ekonomık durumun ıyı olsa da kotu olsada 1 ya da 2 olmalıdır bence. Insanın psıkolojık durumu da onemlı.Ve bu cocukları ıyı bırer bırey olarak yetıstırmek de buyuk bır sorumluluk.En alt katımızdada ıkı kadın var ıkı eltı bır evde yasıyor.Evde sekız cocuk ve ıkı anne baba var.Kapıları acıldıgında evden gelen buyuk yogun koku ınsanı mahvedıyor.En buyuk cocuk 10 yasında kız.Annesı merdıvenlerı sıldırıyo cocuga.Aman Allah'ım yani :1shok:

anam bence bakailecek gücün varsa yap 4-5 tane hepsi okuyabilecekse fazladan ülkeme kazandır :lepi:
ama yoksa ne onu ne kendini süründür.yap 1 tane otur kı...nın üstüne sırnaşık şey
dimi ama kızlar deli oluyorum o yavrular sokaklarda ayaklarında ayakkabı yok ama sor 8 kardeşler...

rahat ettirelim yokluk görmesin çocuklarımız dedik bir oğlum var 10 yıllık evliyim 9 yaşında oğlum bu seneye kadar düşünmedim 2. yi ev ödeyelim eşya alalım araba ödeyelim derken bu sene geldi rahata erdik hadi bakalım ikincinin zamanı dedik ama 4 aydır kabus gibi geçti olmuyo olmuyo doktora gitmeyi düşünüyorum fazla ara verilmemeli tek çocuk olmuyo kardeş şart

su karnımdakını sagsaglım dunyaya getırıyım arayı cok acmadan 1-2 sene sonra bıde kardes yaparsak tamamdır :teytey: 2 kafi walla fazlasına yetemeyız :asigim:

1.cocugu bı yapabılsek 3tane istiyorum ben ama 3,uyu 35indne sonra dogurcam yaslılıkta yanımda olsun dıye :)

3 tane bence yani benim olsa 3 tane yapardım 4 ü çok 2 si az bence birde onları düşünmek lazım biz olmayınca birbirleine yardımcı olsunlar ben 3 istiyorummmm

ben şu anki maddi imkan larıma göre tek çocuk yapmayı planlıyorum eğer ileride durumumuz biraz daha iyi olur ve benim yaşım müsait olursa 3 çocuk düşünürüm onların bizden sonra birbirine kenetlenmesi için ..:olmaz:

ben normalde 2 istiyorum ama aşıma bağlı az:P bence 2 çocuk ideal aralarnda yaş farkı olucak elbet yoksa çok kavga ediyolar keza biz öyleyiz kardeşimle:)

Türkiyemizin nüfusu yeterince kalabalık..
ve nufusa göre yeterli istihdam yok, herkes işsizlikten kırılıyorken ülkenin en büyük sıkıntısı bu iken
başbakanımızın söylediği 3 çocuk olayına kesinlikle katılmıyorum..
bu yüzden ben 1 tane yeter diye düşünüyorumm :ecrin_bebek:
1 tane yapıp tüm yatırımını ona bağlayıp, iyi bir eğitim almasını sağlamalıyız diye düşünüyorumm
Yaşamak sanattır zemuszemus

Son düzenleme:
Back
X