Ka tane klotlu orabnz var :)?

• Konu Sahibi Konu Sahibi birnisan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç tane külotlu çorabınız var?

• Ankete Katılan
    68
  • Anket Kapalı .
B

birnisan

Ziyaretçi
Çalışan ve etek giymeyi seven bayanlar için külotlu çorap vazgeçilmez. Gençlik yıllarımda çok sevmememe rağmen artık onsuz yapamıyorum ve firmalarda her geçen gün yeni renk ve desenlerde külotlu çorap çıkarıyor. Yeni bişi gördüğüm zaman dayanamayıp hemen alıyorum. Hem kıyafetlerimi tamamlıyor hemde bacaklar çok sexi görünüyor. Anketimiz kaç tane külotlu çorabınız var. İlk cevap benden şu an 25 tane.

Benim 50 den fazla vardır, artık koyacak yer bulamıyorum:)))) Bazanın altında filan duruyorlar. Bide kaçanlar var tabiki:)))

hiç yok ve olmamasındadnda çok memnunum çünkü hiç sevmiyorum...

saymadım:delphin: ......................................................

bu ne biçim anket sorusu :((((
meslek kısmında öğretim görevlisi yazıyor azıcık kalitene göre sor yoksa oraları boş bırak

iki yada üc tane pek sevmem , etek giydigimde mecbur kaliyorum ozaman giyiyorum.....

Bundan sonraki anket sorusu herhalde kaç takım iç çamaşırınız var olacaktır? ...............Seviyeyi düşürmeyelim........

konuyu acan arkadasımızın ilk ve son konusu hatta mesajı.erkek olmasın bu vatandaşCADIARZU

valla günah almayım da, ayak fetişisti olabilir mi?onlar duyduğum kadarıyla çoraplara pek meraklıymış lar..:roflol:

valla günah almayım da, ayak fetişisti olabilir mi?onlar duyduğum kadarıyla çoraplara pek meraklıymış lar..:roflol:

oladabilir tabiki.ilk ve tek konu mesaj cinsellik olunca ben şüpheleniyorum açıkçasıhihoyyyt

mrk edilecek başka bişi kalmadı demek ki sırnaşık şey

kimin kaç tane çorabının olduğu kime ne fayda sağlar bilemedim, her gün şaşırmaya devam :)

sürekli abdest alıp namaz kıldığım için
sadece diz altı kullanıyorum.
külotlu kullanamıyorum maalesef...

Back
X